Potrefenáhusa Lituju tě moc! Podobný režim (pár dní ve školce a pak 3-6 týdnů doma) jsme měli vloni a bylo to na odstřel pak už pro nás všechny.
Vše o těhotenství a dětech
Jinak má teď roztomilý období. Začal říkat mami, tady a ham, vyžádá si hraní, vyloženě s námi komunikuje. A na všechno dělá nene. Takové to - chceš jít ven? Nene. Tak budeme doma? Nene
Kdybych ho třikrát do hodiny nesundávala z linky, pracovního stolu a podobně, bylo to moc hezké.
Evaeva naše malý dítě je teď taky strašně moc rozkošný, už docela dlouho. Ale taky má občas záseky dvouletých lidí, ale vyvažuje to bohaté tou rozkošností
Potrefenáhusa no márisku, aká je predpokladaná doba liečby?
Potrefenáhusa u nás ty záseky ještě moc nejsou, ale to přijde
Úplně se těším na jaro, jak už zase bude vnímat o kus víc.
Potrefenáhusa ježiš, lituju! Jak se takovej zánět stane?
Pinot Noir to je, předpokládám, ta parainfekce z normální virózy. Takže se to může stát velice snadno.
Pinot Noir z bezny virozy, ktere si ani nemusis vsimnout. Nam v kvetnu jednou vratili ze skolky dceru, protoze zvracela. Druhy den uz ji nic nebylo, ale o dva tydny pozdeji prestala chodit a porad brecela, ze ji boli kycel. Nakonec s tim byla doma skoro tri tydny.
Pinot Noir nejpravděpodobnějc po ty nemoci, co měla před Vánoci, jak píšou ostatní. Nesmí chodit ani na zachod, má 20 kilo, au ![]()
oni řekli zatím klid týden, ale zítra jede znova k detskymu ortopedovi, který tam dneska nebyl, taky se bojím, ze to bude nadyl
Pinot Noir já myslím, že vyloženě toto mají jen děti.
Potrefenáhusa Chudinka, je alespoň schopná být v klidu? Ať je brzo dobrá ![]()
Potrefenáhusa ja ji akorat vozila v kocarku venku, doma ji v klidu tri tydny udrzet neslo. Jsem si pak stezovala fyzioterapeutovi, ze moje dite ma narizeny klidovy rezim a beha mi po byte. A on mi pak rekl, ze kdyz ji to neboli, tak pohyb je potreba, aby se kycel prokrvila a lepe hojila. Tak jsem ji pak nechala doma, at si dela co chce, venku mela klidovy rezim dal, a opravdu se to rychle zlepsilo.
Potrefenáhusa at je to brzo v poradku!
Zuzuli ona je ted zdrogovaná nurofenem, takze ji to nebolí a je to fakt těžký, udržet ji na jednom místě
Já jsem o zánětu kyčlí dětí slyšela poprvé od dr. Knezkove, její holky to měly myslím i opakovaně? Předtím jsem o tom vůbec nevěděla, a to jsem svědomitě asi rok četla Maminku a Betynku.
Potrefenáhusa já si to vůbec neumím představit. Pevné nervy.
Je to vidět na rentgenu nebo ct? Syna totiž asi dvakrát bolelo lehce koleno při lehké viróze. Jednou jsme byli na ortopedii, ale na rentgenu nic nebylo. Za pár dní to odeznělo.
Pinot Noir Tonda to mel v rijnu. Ze dne na den se nepostavil na nohy. Jedno odpoledne kulhal a vecer uz nevstal. Jde to poznat fakt dobre.
Evaeva na ultrazvuku, je videt nejakej vypotek v tom kloubu. Na RTG vylucujou nejakou horsi variantu ty kycelni choroby, kdy se rozpada celej kloub.
JankaM já jsem o tom taky poprvé četla u ní, vůbec jsem to neznala. A během posledního roku to měly už tři malé děti co znám, teď Husička čtvrtá. Překvapuje mě, jak je to rozšířené a zároveň mimo instagram jsem o tom nikdy neslyšela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.