monis dobré jsou i různí Včelí medvídci od Kahouna a jako bonus jsou fakt krátký, Krysáci od Žáčka, ti jsou fakt vtipní, a četly jsme i jednu knížku o Medovníčkovi (to je celá série) a to se mi líbilo, že to bylo takové příjemně poučné o přírodě. Jo a ještě Berta a Ufo.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa nezničí. Na 90% triček a mikin malme flitry (zbylých 10 je merino
) a fo sušičky to dávám vždy. Nezničil se ještě žádný (mix hm, pepco, ca, a další, většina z bazaru)
Mohučanka u nás už tlapky odjeli
ale nějaké prokládání, to mi taky neprochází.
Jinak mladší si teď oblíbil písničky tzv. pro dospělé. Takže každý den jedou aspoň jednou tři písničky od Čechomoru, V lese od pokáče, moje milá od ztraceného a pak příšerná ptákovina o Barošovi. A zřejmě pro vyvážení počasí Je nám ťeplo od Hudby vesmírné. Jako už se mi to docela oposlouchalo po 14 dnech ![]()
AnemaKrysáci jsou super
kniha i seriál. Včelí medvídci se u nás líbili jen jako seriál
Anema Rady medvídka mývala taky sledujeme :) Fakt je to milé.
Evaeva u nás se ještě nikdy proti žádné knižce neprotestovalo, a tak to vybírám podle sebe a krátkost je velký plus. Takže Včelí medvídci jsou u mě top
.
Potrefenáhusa mame na podedenem obleceni a susicka uplne v pohode. Je to nejaky Disney Reserved.
Jinak se priznam, ze Tlapkova patrola je jedina pohadka, kterou vazne nedavam. To i ten vetsinove nenavideny Bing mi prijde snesitelnejsi. A jinak ja mam rada Pepu a deti prekvapive Rozpravky Lisky a vlka ve slovenstine.
Děkuju za tipy. Oni film dají, teda dali ty Tlapky ve filmu a dcera i boba a bobka v kině. Jak to normálně mají fakt maličko, tak jim je to možná vzácné? Nevím. Kažfopádně nabídka toho apple storu neni moc velká, tak jsem zkusila Encanto a Tlapky velkofilm ![]()
My nemáme zaplacenou žádnou tu předplacenou platformu, potřebuju to do auta a tam to může bylt bez dat. Takže ivysílání, na které koukáme běžně neni ideální. Tablet je tak historicky, ze do nej uz aplikaci nestahnu, takze ani zaplatit Netflix a moznost stazeni ofline v appce mi nepomuze.
Anema my jsme je jednu dobu četli, ale to bylo staršímu třeba dva a půl. Co si vybírají sami, tak si je nevybrali. Čteme furt do kola To je metro, čéče ![]()
Anema to neznam a vypada to mile. Jeste jsem dostala tip na mlsne medvedi pribehy, ale taky nemam vyzkouseno. Jako uz si rikam, ze budu detem muset poustet televizi vic, at nejsou ve skolce mimo. Ale my na to realne ani nemame moc cas mi prijde ![]()
MPLee oni se dostanou do obrazu nějak sami, neboj. Kluci milují Harryho Pottera, v životě neviděli ani kousíček, knížky nečetli ![]()
Audio pohádky do auta si zkoušela? Případně nějaké hry na ten tablet? U nás většinou stačí to audio nebo dětské písničky.
Bylo to frozen z haemka via Vinted, takze neco uz zažilo, ale nasi peci bohuzel nedalo

Anema jinak od Kahouna jsou pěkné i ty ostatní knížky. My máme chumelení, to by se mohlo holkám líbit, je to o zvířátkách v zimě, jak slaví Vánoce a tak. A pak pohádky o autech a o mašinkách, ty se u nás líbí, je to tak akorát pro ten váš věk, ale nevím to téma
Potrefenáhusa jestli to nebude zase Jelenem ![]()
Chvili vypadalo takhle

Evaeva no jelena asi půl roku nemam a mame od září novou pračku a za poslední půlrok opadal i zbytek mamalabels cedulek, takze muj další tip je prani na dlouhej cyklus
MPLee jo, Mlsné medvědí příběhy můžu taky doporučit. Ale to asi nejsou top školkové příběhy, myslím, že kvůli školce na klasické Večerníčky koukat nemusíte
. U nás ve školce teď, kromě Tlapek a Frozen, jede nějaká Gabi, nebo tak nějak, a to ani já nevím, co to je. To Ledové království nikdy neviděly a taky se chytají. Spoléhám v tomhle taky na kolektiv jako Evaeva
Evaeva díky! Půjčujeme to z knihovny, tak to budu sledovat, jestli se tam něco objeví.
Potrefenáhusa peru na cyklus asi 3,5h![]()
Evaeva Peru v Jelínkovi a všechny flitry přežily ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí