Myrtila to vypadá jako sedmá nemoc, ale u té kašel není ![]()
Vážnou hudbu mají kluci taky rádi, máme s ní několik zvukových knížek. Dokonce se s ní mimino samo zabavilo v autě asi na 15 minut
Myrtila to vypadá jako sedmá nemoc, ale u té kašel není ![]()
Vážnou hudbu mají kluci taky rádi, máme s ní několik zvukových knížek. Dokonce se s ní mimino samo zabavilo v autě asi na 15 minut
ZinaVšichni na něco čučej, to si příliš kriticky vykládáš To jsem psala já, že naše to neznají spoustu těch jmenovaných seriálů. Doma to prostě nepřeháníme, spoustu všedních dní nebo přes léto si ani nevzpomenou, tablety nemáme, mobily mimo pracovních prehistorické, takže to jim ani v autě nespustíš:D. Ale u babičky nebo na návštěvách se normálně koukají. Ale ted jim asi budeme pořizovat disney+, vzhledem k tomu, že kvuli tomu budeme muset koupit novou televizi, na kterou se my dospělí ani nedíváme, se to vážně vyplatí:-D:-D. Ale na tom youtubu jsou už blbosti, když si to ty děti vybírají samy a jsou tam ty pohádky hodně, hodně osekané, nejsou tam ty licenční a tak no.
Evaeva Právě, a my s tou laryngitidou byli i u doktorky. A nic jiného než ten šílený kašel mu nebylo. No, uvidíme zítra, co nám řekne.
U nás je naopak auto jediné místo, kde kluci tablety a mobily nepoužívají, o blitíčko nemám už zájem.
. Posloucháme hudbu, kterou R. vybírá, jsou to obvykle Imagine Dragons, Coldplay, Sia, Daft Punk a podobné popíky a elektro hity, což nám nevadí. Čtyři hodiny dají bez problémů a bez zastávky, dál jsme zatím nejeli.
Musím se smát Viktorově pojetí domácích úkolů. Je předškolák, takže dostává domácí úkoly (dobrovolné). Nadšeně se do nich pouští, ale zadání odmítá dodržet, takže když je v zadání 'zakroužkuj', dělá fajfky. Když je tam 'vybarvi', kroužkuje...
Tadyhle obloučky rychle odflákl, aby do každého mohl dokreslit smajlík. A spojovačky bere jako příležitost k bludišti, nebo soutěž o nejdelší čáru. ![]()

Ale teda čučela jsem jak puk, ty hlásky na začátku slova přiřadil všechny správně, i když teď už to v té změti není vidět. Přitom před dvěma týdny to v SPC neuměl/neslyšel, má to i v té zprávě s doporučením k odkladu. A je to věc, se kterou dysfatici bojují ještě i ve škole. A teď o víkendu venku na procházce najednou říká 'letadlo začíná na L a končí na O, pes začíná na P a končí na S,...' a včera tenhle úkol zvládl bez chyby. Funkce se prostě najednou zapnula. ![]()
Pinot Noir to jsou skvělý pokroky!
Pinot Noir naši naštěstí neblijí, to by ještě scházelo
Ale čtyři hodiny bez zastávky, klobouk dolů. U nás je úspěch když za těch 6,5h čisté jízdy jsou zastávky dvě.
No a Viky? Mně už to ani nepřekvapuje
Super zprávy ![]()
U nás obě děti prorvaly v aute ten první rok, bejvalo to dost strasny, pomohlo přesazení z vajicka do vyšší protisměrný sedacky. Ted jsme jeli nejdál 4 hodiny, ale bejva to na pohodu, mladsi casto spi, starší si vybarvuje nebo kouká z okna
A když už se tu řeší ty vedty autem, máte někdo ty protisměrky pro děti od 18+ kilo? Asi nás brzo čeká výměna (i když váhový limit ještě teda zdaleka nesplňují, ale výšku bryz ano). Teď máme britax dualfix a joie i spin, zaberou ty další o hodně víc místa v autě? ![]()
Potrefenáhusa u nás naopak spali jako mimina, pak to šlo do kytek. Akorát když přestali spát přes den, tak zase začali spát v autě. Teď už jsou ty okamžiky štěstí, kdy spí všichni tři, velkou vzácností
Evaeva ja u starsi o to spani v aute moc nestojím, hlavne to je v uz docela nemožný casy, kdy pak nemuze usnout vecer (vim, ze jsi psala, ze u vas to vliv na vecerku nema, u nas i bez toho deti malokdy usnou pred 10)
ted usnula v nedeli ve stojícím !!!! nastartovaným aute a to byl jasnej pokyn změřit ji po příjezdu teplotu (skoro 39) (ale uz je ok, dva dny horečky bez dalších příznaků a uz nema ani zvýšenou teplotu)
Zina nemusis, taky se hlasim.
Moje ctyrleta dokonce umi plne ovladat televizi, pustit si tam netflix nebo disney, pripadne ct :D, vybrat si serial a pustit si ho. Obcas premyslim, jestli mam byt pysna, jak je sikovna, a nebo se stydet, ze k tomu ma pristup. Ovladac pred ni teda vetsinou schovavame, jinak by se divala porad. U nas se ten screentime otevrel v dobe, kdy jsem po chemoterapiich s dvouletou zvladala akorat cele odpoledne lezet u televize a koukat na pohadky a uz pak bylo tezke to zakazat. Jen to omezujeme, ma par svych oblibenych poradu, na ktere se diva. A v aute se vzdycky na delsi cestu neco pusteneho, vetsinou s ni jezdim sama a chci se soustredit na rizeni.
Zina Když někde dýl čekáme na jídlo, tak já vytahuju telefon a nechávám mláďata hrát pokémony ;o)
MPLee tip na protisměrku nemam, musela jsem je uz kvůli bliti otočit posmeru, ale vyskovej limit neni tak dulezitej. Junior jezdi v joie i spin 360, limit na výšku uz přesvihl, ale jak ma dlouhy nohy, tak mu sedačka ještě dlouho bude, zatim mu hlava netrčí.
Ty jo, u nas jsme jeste tabletu na cesty nepodlehli, maji albi tuzky, audioknizky, prisun jidla a jinak jim vyhrozuju straslivou smrti, jestli neprestanou prudit:D Maly sazenici se uz 2x podarilo zahlasit kakat! pri vjezdu na prutah Vidni, tam fakt neni kde zastavit, poprve jsme se kvuli toho nepekne chytli s muzem, podruhe uz stavel bez ptani v zalivu:D Maly dite totiz hlasi az ve chvilich, kdy uz je skoro pozde
doma koukaji pouze na chaloupku na vrsku, peppa pig a gabby´s dollhouse v AJ, Ovecka Shaun, a filmy nezvladaji zadne. U Frozen brecely obe pul filmu, kreslenou disney snehurku taky nedaly, takze kdyz na Vanoce muz pustil Sam doma, tak se starsi sebrala a zmizela, vratila se az na finale, a to stejne prosedela u me na kline a bala se...takze kdyz sli se skolou do kina na Vaianu 2, tak to nebyl v pravde uspech:D
MPLee mame Joie Prodigi a nezabere vic mista nez zabirala Cybex Sirona. (Tonda ma aktualne 111cm a 20kg, ta sedacka je do 23kg/125cm, takze asi brzo odroste vahou, velikostne se vejde porad uplne v klidu)
rasaNori naše dítě je dost otrlý, brecela akorát když v Robin Robin spadla ze stromu zla kočka a odnesla ji voda
kupodivu filmy zvládá líp než seriály, mne přijdou ty seriály většinou o dost rychlejší, zběsilejší a uřvanější. Jinak kouká vyhradne na animáky, asi je to o hodně jednodušší než hranej film
Zina naše děti se dívají na televizi denně, 5 minut ráno a 25 večer, to patří k našim rituálům. A odpoledne nějakou nemeřenou dobu skoro pokaždé taky, protože se řídím heslem, že unavená máma je horší informační médium než obrazovka
. A opravdu, jako špatná máma se spíš cítím, když na ně ječím, resp. chvíli potom, co vychladnu.
Zuzuli naše předškolačka umí kompletně ovládat I-vysílaní včetně přidání do Oblíbených, nalezení Souvisejících pořadů a vyfiltrování Přehratelných epizod. Jelikož neumí číst, považuju to za šikovnost ![]()
711990 díky! Asi to brzo zajedeme někam vyzkoušet. Ona nás ta dcery sedačka už dost prudí ve více ohledech. Koukala jsem na be safe strech a axkod minikid 4, ale budu to muset vyzkoušet do auta. Ona má teda 14 kilo zatím, takže váhově by jiˇ asi i ta do 25 stačila ještě na pár let ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.