Pata a Mata mají taky hodně rádi. Já to jako dítě prý nesnášela![]()
Vše o těhotenství a dětech
Staršímu se líbily všechny Příběhy hraček. A mladší si teď oblíbil seriál Jake a piráti ze Země nezemě. Což se seriál, jehož autoři tak u třetí řady začali brát nějaké hodně dobré drogy ![]()
Já doufám, že u nás bude Bluey období ještě chvíli, konečně jsem s ní objevila trička i ve velikosti 128!![]()
dzizisketa mladší má vždycky takové období, dva měsíce se nekouká na nic jiného nebo čteme jednu knihu (dřív jednu pohádku
) pořád dokola. Takže bluey se může klidně zase vrátit
Muž pustil minule synovi Pevnost Boyard a já Hry bez hranic. Teď na to chce pořád koukat, s námi ale.
Upřímně, radši bych pustila tu ovci nebo pošťáka a četla si vedle v kuchyni ![]()
žluťásek ked sa tu dnes preberaju knizne tipy, tak ti musim podakovat (myslim, ze si to bola ty) za Maleho Mikulasa. Ja som sa obcas tak smiala, ze som nedokazala citat
. To je knizka pre mna haha.
Mrakoplas já ho mám taky ráda, ale přijde mi už fakt hodně retro. Když to mají děti v seznamech četby do školy, trochu je lituju ![]()
žluťásek no my sme precitali zatial len 4 kapitoly, uvidim dalej. Ale 13 rocny synovec ho ma stale rad, asi ze je to unho jak zo zivota :D (az na tie bitky)
MPLee U nás jede Wallace a Gromit, je to asi 5 krátkých filmů kolem půl hodiny a myslím jeden delší.
Mrakoplas to jsou ty Mikulášovy patálie atd.? My četli Mikulášovy prázdniny, ale brzy jsme toho nechali, na Ríšovu žádost. A byla jsem ráda, mně chování těch rodičů k dětem i k sobě vzájemně přišlo strašně toxické, když použiju tohle módní slovo, vůbec se mi nechtělo to číst.
MPLeeStinky and Dirty, Mašinka Tomáš (Thomas & Friends), Room on the Broom (česky na csfd Pokoj na koštěti
)
DruI naše děti taky na Bluey nechtějí koukat. A ten jeden díl, který jsem viděla, se nelíbil ani mně.
Zato na Tlapkovou patrolu můžou obě čučet donekonečna.
Mohučanka naše děti bluey milujou, maly dite uz to umí i nejakou dobu rikat (bůji!!!❤️)
dej tomu šanci, ja to zbožňuju uplne nekriticky, i u toho i brecim nebo se smeju nahlas)
(tlapkova se neda porad, chce jim to necim prokládat)
Prosim vas, takovy to oblečení s otacecima trpytkama-zničí se to pokazdy v sušičce? Jedno tričko jsem zničila, odbarvilo se to, tak jestli je to pravidlo? (Podle cedulky se nesmi susickovat skoro nic)
Pinot Noir prazdniny su asi dalsi diel, tam neviem posudit. My citame ten prvy, rodicia sa tam zatial moc nevyskytuju.
Potrefenáhusa ne. My měli z pepca, tričko už je dávno děravý a opraný, ale otáčecí třpytky jsou pořád stejný, po dvou dětech.
Potrefenáhusa já jsem to chtěla proložit, ale neprošlo mi to. Občas si pustí Plamínka, My little Pony nebo Minnie, ale 90% televizního času jedou Tlapky.
Jinak třpytkové tričko jsem nezničila v sušičce nikdy žádné.
Potrefenáhusa nám se nic nezničilo, máme asi 4 kusy, každý z jiného obchodu, zatím všechny nepoškozené.
MPLee my koukáme jenom na I-vysílaní, takže tam bych měla tipů hodně
. Co stáhnout, neporadím, ale potvrzuju oblibu Ovečky Shaun u tříleté dcery. Filmy obecně nedávají ani jedna, viděly teda jen Madagaskar a jednu nějakou Tlapkovou patrolu, ale oba obrečely, protože tam vždycky někdo někoho opustí a ten je smutnej. Přijde mi to pro ně prostě jako moc velký drama. Proto ani zatím nechci zkoušet Ledové království. O Vánocích viděly nějaké klasické pohádky, ale myslím, že mladší u toho moc nevydržela. Vlastně, jo, má ráda Lotranda a Zubejdu.
Jinak jedou Žížaláci, Nejmenší slon na světě, Krtek, Jak štěňátko dostalo chuť na med a ty další štěňátkové (to jsou mimochodem i výborný audiopohádky s Šafránkovou). Ona si vždycky něco oblíbí a pak to chce furt dokola
. Jo, vlastně z těch Disney seriálu se jí líbily první série Jake a piráti ze Země nezemě, to přišlo v poho i mně. Čtvrtá série ale už je celkem strašidelná.
Včera jsem jim pustila první díl Krkonošských pohádek a fiasko, strašně brečela, protože tam jsou zastřelený zajíci. Já to teda nikdy neměla moc ráda, ale už si to nepamatuju, tak jsem je furt ujišťovala, že to bude dobrý, že Krakonoš zvířátka určitě ochrání, no, a ono ne ![]()
a teď jsem si ještě vzpomněla, jestli chcete nějakou extra roztomilost pro malé děti v pěkných severských interiérech, objevily jsme Rady medvídka mývala. Trochu mi to připomíná Binga (obživlá plyšová hračka pomáhá zhruba 3letým dětem řešit nepříjemné situace), ale bez těch šílených batolecích projevů. Nevím, jak to ty filmaři udělali, ale ty děti se maximálně zamračí
.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/13819323076-rady-medvidka-myvala/

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí