Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. února 2025 11:42

monis Ano, ano, jednou dcera brečela po Olafovi v Kauflandu a ten plyšák stál snad 4 kila, takovej uplně malej, přesně tak, Disney prostě. Naštěstí jsme asi za tři dny u babičky Olafa našli po synovci:-D

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. února 2025 11:48

Poradite mi prosim, co za film/serial stahnout pro deti? Cca pro 3 lete. Oni televizi moc neznaji, znaji jen patrolu, binga a peopu, pak boba a bobka, pata a mata.. potrebuju to stahnout z itunes do tabletu... zvladnou uz Frozen, nebo Coco, Encanto? Znam jen ty nazvy, ale sama jsem to nikdy nevidela

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 18. února 2025 11:59

MPLee No hele, moji tříletí teda filmy nedávali. A zrovna Coco i Encanto na ně budou spíš složité, pokud jim nestačí, aby to co sledují bylo barevné a hejbalo se to.

Ale teda mám dojem že i s těma krátkýma pohádkama je to spíš sázka do loterie, co se bude a nebude líbit a musí se to vyzkoušet. Syn má teď rád Plamínka a čtyřkoláky a dcera stabilně miluje My little pony.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 18. února 2025 12:07

MPLee Naše mela rada statecna auticka a ovecku shaun 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 18. února 2025 12:18

Jos tvl, pomřelé Modrovousovy ženyto mi ty děti ponechané v lese přijou ještě fajn.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 12:21

MPLee seriál bluey. Film dál starší tak v pěti, mladší ho doma nezvládá do teď, jen v kině. Jo a líbili se jim vánoce u shreka nebo tak nějak, to má asi půl hodiny a je to vtipný 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 18. února 2025 12:24

MPLee 

Autíčko Otík, to je na Netfliu, a Ovečka Shaun.

Offline Suya
příspěvků moje polička 18. února 2025 12:53

MPLee U nas ted frci Zvireci pripady na Netflixu, a taky Byl jednou jeden zivot, to zere hrozne. Z filmu ma rad Tajny zivot mazlicku (ale jen nouzovka, je to sileny docela), ruzny vanocni pohadky a Hotel Transylvanie. Co jde, poustim na 0,75 rychlost, jak jsem se nekde nachytrila.. Mam totiz ultimatniho divaka, dokud nevypnu, koukal by dodnes

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 18. února 2025 12:57

Suya Byl jednou jeden život se v jednu chvíli hrozně líbil synovi, ale koukat jsme na něj nemohli, protože dcera ten seriál upřímně nesnášela :o)

MPLee Ještě mě napadli Mrňouskové, to se líbí i mně ;o)

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 18. února 2025 12:57

MPLee autíčko Otík, ovečku Shaun, statečná autíčka, Mrňouskové (o hmyzu). Filmy v tomto věku u nás teda ještě vůbec.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 18. února 2025 13:14

MPLee 

A samozřejmě Bluey! I já jsem fanynka tohohle seriálu, má to tři řady, dohromady něco přes 150 dílů,a k tomu nějaké miniepizody.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. února 2025 13:14

MPLee u nás dala mladší ve třech letech Zootropolis. A líbil se jim Pat a Mat ve filmu, to je nějak přes hodinu a je to i na Youtubu. Ale jako my jak tu televizi doma moc nevedeme, možná by se dívaly i na výměnu manželek:D

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 18. února 2025 13:19

dzizisketa Moje děti jsou očividně jediné, které se na Bluey dívat nechtějí (jinak mně se to taky docela líbilo :o)

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 18. února 2025 13:23
Reakce na Potrefenáhusa:

monis u nás čte převážně tatínek :-) ale jeho zas nebaví ty moc holčičí věci (děti z Bullerbynu se mu ale líbily, sám je neznal), ale telecí a kosprda nedal vůbec, to musim číst já 

jeste jsme zkoušeli Uprchlíka na ptačím stromě, ja ho měla ráda, ale to už je taky pasé

jeste začínáme číst roalda dahla, diteti se to libi, ale je to trochu brutus 

​Uprchlík no a Roald Dahl, to jsem milovala! Karlík a továrna na čokoládu, Danny, mistr světa, Jakub a obří broskev...

Ale pro úplně malý děti to asi trochu brutus je.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 18. února 2025 13:25

Blbý dotaz. Dá se na kočárek dodatečně přidělat ruční brzda? Je to Britax Römer Smile (zděděný, tak prostě zkusím, jak to bude nebo nebude fungovat, neptám se teď, jestli je dobrej, nebo blbej )

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 18. února 2025 13:26

DruI 

Naše děcka u toho byly přikované od první minuty, a to zrovna jako první viděly jeden z těch divnějších dílů (koukáme na to na kanálu Disney v multiplexu, nemáme předplacený stream Disney+) - jak si některé děti hrají na porodnici a předčasně narozené miminko, a druhé na rytíře a nešťastně se jim hry prolnou, je tam ta jejich vyzenovaná učitelka Calypso (ta podle mě hulí trávu jak fabrika), no byla jsem trochu v šoku, ale brzy jsem si seriál oblíbila, dokonce nutím se na něj děti dívat, protože koukat na to samotná už přijde trochu divné i mě Mám i své oblíbené postavy, třeba tetu Frisky, Luckyho tátu a jezevčíka Snickerse.

Nevíte někdo, dělá se Bluey merch i pro dospělé?

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 18. února 2025 13:30

Aranel 

Podle mě by to jít mělo, i u kola jde jen o jednoduchý mechanismus. Zkus zajít od nějakého dobrého cykloservisu, na péči o kočárky bývají zvyklí.

Jinak Britax Smile máme, jako sporťák teda, vyhovuje mi, že je užší a agilní, chtěla jsem ho tak kvůli pohybu v MHD, a navíc má obrovský košík! Vejde se do něj výbava na koupaliště pro dospělého a dvě děti, včetně proviantu a plážového stanu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. února 2025 13:32

MPLee Frozen a Coco u nás frčí nejmíň od dvou let, taky Hledá se Nemo, Psí kusy. Aktuálně tříleťák nejvíc oblibuje Hasiče Sama, pořád se drží Pepa, Zootropolis  a Kouzelníkova slonice, nedávno dal i Shreka. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 18. února 2025 13:32

dzizisketa Tyjo, vida. Ten pohyb v MHD je důležitej, u původních majitelů podle mě nejel v MHD ani jednou takže furt zdůrazňovali, jak má super sedačku a dobře se skládá do auta, a já "hm hm, hm".

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 13:38

dzizisketa u nás už období Bluye bohužel pominulo, dívala bych se pořád. Ale znám naopak jen třetí řadu, my máme to Disney+. Miluju, jak je to ze života. Jak mají bordel v autě, když někam jedou a ty děti se chovají jako děti, lítají po obchodě a hrají si s krabicí od pizzy