Co nějakou pořádnou sadu na dělání bublin? To je na ven, rychle se to spotřebuje, radost velká, moc to doma nepřekáží ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa ale tohle říkala učitelka ve školce, mají mít svoje pastelky. Na dotaz kolik - no přijde na to. Klukům by stačila černá, holky potřebují i pleťovou a bordó ![]()
Potrefenáhusa no, tolik k těm věčným diskuzím o jménech - nezáleží, jak seriózní nebo vznešené jméno vybereš, nakonec to bude stejně Lebeška nebo Bajenek. ![]()
zelene.okoškoda, že ti rodiče neporadili aspoň trochu nějaký okruh zájmů. Ale řekla bych, že jsou sami proti sobě ![]()
Evaeva Ještě bych se vrátila k té výrobě hopíků - jak moc je kolem toho velký bordel? :D
dzizisketa Nad bublinama přemýšlím pokaždé, když nastane čas narozenin, ale nějaký udělátka na bubliny už má a nevím, jestli je to pořád aktuální. Ale díky za připomenutí, jdu na to taky mrknout.
zelene.oko nějaké jednodušší auto na dálkové ovládání třeba na ven?
Evaeva Ještě bych se vrátila k té výrobě hopíků - jak moc je kolem toho velký bordel? :D
minimální. Jestli myslíme ty hopiky, co se nasype gumová drť do formičky a potopí se to na dvě minuty do vody.
Mě teda rozčiluje existence hopíku v bytě a jeho mlácení do stropu a podlahy.
Jeste taky jde koupit ta sada na archeologicky vykopávání dinosauřích kostí nebo drahých kamenů. To je akce spíš na ven, bordel z toho je enormní. Ale co z toho vyleze je malý.
zelene.oko co třeba skládací fotbalový brány? Nebo brankářský rukavice? Jestli ho baví kopání.
zelene.oko jak píše Tabea ale tyhle hopíků skákaly jen trochu a po měsíci ztvrdnou a neskáčou. U nás jde hlavně o ten proces, takže jsou všichni spokojení![]()
Evaeva tělovou fixu (!) jsme nedávno hledali v celém domě, R. si byl jistý, že ji máme, já pochybovala, nakonec se fakt našla. Vymaloval s ní vytisknutý obrázek Ronalda, dal si s tím fakt práci, jen na tu pleť použil kromě tělové další asi tři světle hnědé, stínoval, no veledílo. Asi tři minuty po dokončení mu Viktor na ten obrázek převrhnul sklenici s pitím. ![]()
zelene.oko Víš co můžeš mimo jiné koupit? My jsme dostali, takové ty lepší stabilo tužky a pastelky se zářezy, co se pak nosí do první třídy (nebo teda ti edukovanější a poctivější rodiče to dávají standardně dětem i na domácí kreslení, to my ne). Přijde mi to fajn, jednak je to trochu výdaj, který pak už nemáš při pořizování výbavy a druhak, já ted vždycky když dceři otevřu penál, tak si vzpomenu na toho dárce. Přijde mi to hrozně fajn, nechápu, že jsem na to také nepřišla:D:DTabea
Ale to si možná pamatuj až pro šesté narozeniny;)
zelene.oko co třeba skládací fotbalový brány? Nebo brankářský rukavice? Jestli ho baví kopání.
V tomhle směru je aktivní tatínek s hokejem ![]()
Karja Ty různý pastelky a psací potřeby jsou určitě fajn tip, jeho starší sestře jsem toho kupovala mraky. Já mám problém s tím, že u synovce je pro mě těžko čitelná jeho osobnost, on je hodně introvertní a tím, že se nevídáme příliš často, je jeho osobnost trochu oříšek pro mě. Ale věřím, že jak bude starší, bude to lepší.
zelene.oko No ono celkově se pro holky kupuje lépe;). Tak snad dobře vybereš. Oni pak dorostou do věku, kdy budeš kupovat nike trička a kšiltovky a bude zase lépe:D
Karja Naposledy oba tvrdili, že si přejí iPhone ![]()
zelene.oko jj, mě se minule zeptal synovec, že co tak si asi může od naší rodiny přát...a já mu říkám, hele moc ani ne:D Jsou fikaný už:D
Pinot Noir Ríšova tragédia je väčšia, ale ja som včera večer umyla podlahy, fakt večer, že už sa išlo spať, aby L ráno vylial hrnček mlieka v kuchyni ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí