Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 25. března 2025 13:41

zelene.oko 

Co nějakou pořádnou sadu na dělání bublin? To je na ven, rychle se to spotřebuje, radost velká, moc to doma nepřekáží

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2025 13:42

Potrefenáhusa ale tohle říkala učitelka ve školce, mají mít svoje pastelky. Na dotaz kolik - no přijde na to. Klukům by stačila černá, holky potřebují i pleťovou a bordó

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 25. března 2025 13:45

Karja Předplatné časopisu je dobrý tip, to bych mohla využít! Díky!

Evaeva Vyrábění od Djeco (papírová auta) jsem koupila před pár týdny k svátku, takže to už je taky spíš vystřílený :) Ale na to vyrábění hopíků se jdu kouknout.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 25. března 2025 13:46

Potrefenáhusa no, tolik k těm věčným diskuzím o jménech - nezáleží, jak seriózní nebo vznešené jméno vybereš, nakonec to bude stejně Lebeška nebo Bajenek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2025 13:49

zelene.okoškoda, že ti rodiče neporadili aspoň trochu nějaký okruh zájmů. Ale řekla bych, že jsou sami proti sobě

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 25. března 2025 13:57

Evaeva Ještě bych se vrátila k té výrobě hopíků - jak moc je kolem toho velký bordel? :D

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 25. března 2025 13:59

dzizisketa Nad bublinama přemýšlím pokaždé, když nastane čas narozenin, ale nějaký udělátka na bubliny už má a nevím, jestli je to pořád aktuální. Ale díky za připomenutí, jdu na to taky mrknout.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:18

zelene.oko nějaké jednodušší auto na dálkové ovládání třeba na ven? 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:19
Reakce na zelene.oko:

Evaeva Ještě bych se vrátila k té výrobě hopíků - jak moc je kolem toho velký bordel? :D

​minimální. Jestli myslíme ty hopiky, co se nasype gumová drť do formičky a potopí se to na dvě minuty do vody. 
Mě teda rozčiluje existence hopíku v bytě a jeho mlácení do stropu a podlahy. 
Jeste taky jde koupit ta sada na archeologicky vykopávání dinosauřích kostí nebo drahých kamenů. To je akce spíš na ven, bordel z toho je enormní. Ale co z toho vyleze je malý. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:21

zelene.oko co třeba skládací fotbalový brány? Nebo brankářský rukavice? Jestli ho baví kopání. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2025 14:22

zelene.oko jak píše Tabea ale tyhle hopíků skákaly jen trochu a po měsíci ztvrdnou a neskáčou. U nás jde hlavně o ten proces, takže jsou všichni spokojení

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:25

Evaeva tělovou fixu (!) jsme nedávno hledali v celém domě, R. si byl jistý, že ji máme, já pochybovala, nakonec se fakt našla. Vymaloval s ní vytisknutý obrázek Ronalda, dal si s tím fakt práci, jen na tu pleť použil kromě tělové další asi tři světle hnědé, stínoval, no veledílo. Asi tři minuty po dokončení mu Viktor na ten obrázek převrhnul sklenici s pitím.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:26

zelene.oko Víš co můžeš mimo jiné koupit? My jsme dostali, takové ty lepší stabilo tužky a pastelky se zářezy, co se pak nosí do první třídy (nebo teda ti edukovanější a poctivější rodiče to dávají standardně dětem i na domácí kreslení, to my ne). Přijde mi to fajn, jednak je to trochu výdaj, který pak už nemáš při pořizování výbavy a druhak, já ted vždycky když dceři otevřu penál, tak si vzpomenu na toho dárce. Přijde mi to hrozně fajn, nechápu, že jsem na to také nepřišla:D:DTabea 

Ale to si možná pamatuj až pro šesté narozeniny;)

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:32

JankaM Aut na ovládání už několik má.

Tabea Loni už byla oslava venku, v takovém případě by byla výroba hopíku ideální, ale takhle dopředu těžko soudit.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:33
Reakce na Tabea:

zelene.oko co třeba skládací fotbalový brány? Nebo brankářský rukavice? Jestli ho baví kopání. 

​V tomhle směru je aktivní tatínek s hokejem

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:38

Karja Ty různý pastelky a psací potřeby jsou určitě fajn tip, jeho starší sestře jsem toho kupovala mraky. Já mám problém s tím, že u synovce je pro mě těžko čitelná jeho osobnost, on je hodně introvertní a tím, že se nevídáme příliš často, je jeho osobnost trochu oříšek pro mě. Ale věřím, že jak bude starší, bude to lepší.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:41

zelene.oko No ono celkově se pro holky kupuje lépe;). Tak snad dobře vybereš. Oni pak dorostou do věku, kdy budeš kupovat nike trička a kšiltovky a bude zase lépe:D

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:43

Karja Naposledy oba tvrdili, že si přejí iPhone

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:46

zelene.oko jj, mě se minule zeptal synovec, že co tak si asi může od naší rodiny přát...a já mu říkám, hele moc ani ne:D Jsou fikaný už:D

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 25. března 2025 14:54

Pinot Noir Ríšova tragédia je väčšia, ale ja som včera večer umyla podlahy, fakt večer, že už sa išlo spať, aby L ráno vylial hrnček mlieka v kuchyni