Zuzuli To můžete vydávat za design! Kolega takhle dětem máčel chodidla do barvy a ťapkal s nima cestičku na obývákovou zeď :o)
Vše o těhotenství a dětech
moora Já taky!!! ![]()
DruI paneboze, proc?!!!!
Mne staci, co ty deti vyvedou z vlastni iniciativy ![]()
Potrefenáhusa my máme nově tiskátka pod stolem
Já už to teda vůbec neřeším, jen aby to šlo přemalovat.
Tabea Sliz mi hodily holky na strop někdy před 14 dny, během callu. Jako slyšela jsem nějakej divnej dusot a celkově nejake spiklenecké chovani. ony totiž ten sliz, byl to takovej slizkej králík, se snažily prvně sundat,že to shodej nějakým plysakem, takže tam vyházely pul pytle plyšáků,pak si šly pro koště a to jim taky nešlo. Pak už jsem teda končila a snažila jsem se to sundat já, ale jako o ten pitomej králík se převaloval a prelepoval na další místa..Nakonec jsem vylezla na stůl. Flek tam byl, ale říkám si, že na stropě si toho nikdo nevšimne. Přijel domů muž a holky mu říkají, ,,tati tati, všimnul sis toho fleku na stropě, prilepil se nám tam tenhle králík,, ,,To není možné, že se tam přilepí, ukaž,,..hop a byl tam znova!
to snad ne!!!
Evaeva Jo, teoreticky čas ještě mám ![]()
Zuzuli My jsme měli otisknutá chodidla v jídelně na bílé zdi. Dcera přišla ze zahrady "Dívej se, co umí!" a udělala stojku na rukou oproti té zdi. Jenže předtím chodila po té zahradě bosá
Už to byla pubošk, tak to bylo pěkně ve výšce očí.
Karja Tak u nás by ten králík tam byl znova taky
Nedávno jsem řekla muži Hoď mi sušák na trávník. To jsem neměla říkat, protože prý Fakt hodit, jo? A já koza, Tam nedohodíš! Dohodil ![]()
notna ještě že jsi neřekla jen "hoď mi" sušákem bych dostat nechtěla.
Nemáte prosím tip na nějakou atrakci, kam bych mohla zajít s pětiletým? Indoor, outdoor...Praha. jen musíme být do čtyř doma. V pátek máme spolu nějaké povinnosti a nejde do školky, tak přemýšlím, jak si udělat hezkej den. Všude už jsme byli:)))
Gatita jestli má rád hry na něco, tak městečko v paladiu, ale něco mi říká, že on bude spíš na akci ![]()
V Bráníce na tom velkém hřišti jste byli? Je tam i bistro s hernou. Nebo hřiště ve Vysočanech. Ale ke konci týdne se má nějak ochladit mám pocit. Pak jsem ještě slyšela chválu na chocotopii, to je někde v Průhonicích.
Gatita v Radonicích otevřeli novou jump arenu, je to teda těsně za Prahou.... Zoo? Muzu vam asi poskytnout kdyztak vstupenky ![]()
Evaeva prosim te, ty se vyznas v Keenech
Ty vysoke co jsem objednala na Zalandu uz jsem vrstila, to byly fakt tezky pohory. Sle dneska na cviceni mela jedna holcicka podle vseho Knotch, ty vypadaly super. Nemuzu ale najit, jestli je nejaky jejich ekvivalent i ve vodeodolne verzi? Nevis nahodou? ![]()
MPLee já myslím, že wp tyhle lehčí trekovky jsou podle mě akorát ty tread rover. A nebo ty wanduro, ty už ale budou asi tvrdší, soudě dle dospělé verze. Knotch wp podle mě nedělají.
Edit: tak ty wanduro beru zpět, neměla jsem je v ruce, přišla jsem domů a já mám nxis.
Gatita a nebo nová dětská výstava v Roztokách. To máte i hezký výlet vlakem z Masaryčky.
Evaeva a pro jak starý děti ti to přišlo? Ja slyšela až tak pro školáky?
Evaeva myslíš tu výstavu Já, město? Nemáte nějaké fotky? Nic moc jsem k tomu nenašla, ta poslední výstava na půdě ve spolupráci s IQ Landii nás trochu zklamala. Jinak ale ty jejich akce mám ráda, takový komorní a vkusný.
Potrefenáhusa my jsme ještě nebyli. Podle fotek bych řekla, že tak od předškoláků. Pořadatel tvrdí, že od tří let. Ale nevím, ono se to těžko odhaduje. Klukům se tam hrozně líbila i ta archevita a to jim bylo asi 2,5 a 4,5, vůbec jsme je nemohli dostat pryč.
Já bych sla tam, kde jsme už byli a dětem se líbilo.
Oni si to kolikrát víc užili podruhé. On nějaké přání nemá?
continuity on touží chodit do kina, ale zrovna ten den kolem poledne jsem nikde nic kloudného nenašla. A máš pravdu, nejspíš půjdeme na oblíbené místo, ale tipů není nikdy dost. Já si je poctivě zapisuju a postupně využívám.
Evaeva Je na akci a na jídlo, on je happy v jakékoli kavárně.
MPLee Dekuju moc, jsi hodná! Ale byli jsme zrovna nedávno a kartičku máme též.
Gatita mě zaujalo to nové Mozartovo muzeum, ale to byste spíš asi šli někdy všichni, co.
Já bych si udělala hezkej den, šla s ním do kavárny s nějakou herničkou. Moje dítě by bylo mega nadšený z mekáče, ehm. A rádi oblejzáme jiný pobočky knihovny, vždycky si tam dlouho čte, pohraje, pujcime nějaký komiks domů.
Kdyby bylo hezky, tak naše oblíbené místo je skřítčí hřiště v oboře Hvězda. Je ukryté v lese, na mýtině domek z větví, několik stolků na šachy, piškvorky, Scrabble... Dřevěné pexeso, houpačka na větvi. Cvrnkaci kuličky. Takový milý malý uprostřed přírody. Vždycky si s sebou vezmeme termosku a svačinu a uděláme si tam piknik.
žluťásek a je tam blízko nějaká kavárna taky
? Dekuji za tip, možná vyrazíme. On je takovej vdecnej, jemu stačí hřiště (ale ideálně nějaké větší+nějaký dortík) a ze jsme spolu sami. Naše oblíbené je hřiště na Výstavišti a ve Stromovce, ale teď se mi tam nechce kvůli Matejske.
Jinak teď jsme tu měli na návšteve kámošku z Erasmu s desetiletou holčičkou a byly dost nadšené ze zlaté mince v ČNB a z Muzea alchymie (dobrý tip od Andulky1), a z těch limonád se suchým ledem. I já sama z toho byla hin![]()
Gatita ve Hvězdě jsou tři klasická hřiště, dvě taková menší lesní a jedno velký se spoustou atrakcí. Ty skřítci jsou ukrytý v lese, ale zkusím ti je trefit v mapě.
Kavárna v oboře je bohužel až od dubna, teď je jen stánek na Vypichu u dopravního hřiště (taky ještě zavřené), ale občerstvení se tam dá koupit jak párky v rohlíku, tak třeba i obložený bagely nebo wafle.
Nejbližší moc fajn cukrárna je pak na Petřinách Sladká dílna nebo hned u metra Děravý kotlík. Kousek od metra je taky nová pobočka MKP, součástí je i kuchyňka, kde si můžeš uvařit čaj (svůj, ale je tam nádobí).
Mapu za chvíli vložím
Tyrkysová tečka jsou skřítci, modré tečky klasická hřiště, červené tečky kavárny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí