Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. května 2025 21:29

DruI Tabea oo vdaka za ukludnenie. Uz je to dost dlho, neviem kolko presne, ale 5-6 tyzdnov to bude. Tak cakam dalej :)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. května 2025 21:33

Potrefenáhusa máme asi 5 ruzne, od prstovych od woom po nejobycejnejsi asi za 60 ze sportisima a mam je porad po ruce. Oni je teda pouzicaji i na inline brusle a nekdy na hristi nebo v lese Ale sama ze zkusenosti vim, ze odreny dlane jsou fakt opruz! 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. května 2025 22:21

Nebyli jste nekdo na Maxipes Fík v Divadle bez zábradlí? Je to i pro skoro 3 leťáka? 

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 06. května 2025 22:29

Mrakoplas u nás dvojky trvaly několik měsíců, buď v klidu.

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 06. května 2025 22:44

Mrakoplas

Měl už někdy rtg? Ale byla bych v klidu, někdy to chvíli trvá, klidně měsíce. Dva zuby se u nás trhaly, aby udělaly místo trvalým a to pak byly asi 3 měsíce, než vylezly. A to se už i ortodontista bala, že sám nevyleze. 

Obecně s tím stejně mnoho neuděláš, takže bych se zbytečně nestresovala. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. května 2025 22:54

Pinot Noir spodne dvojky mu vyrastli hned, tak som toto necakala. Dobre vediet, ze je to bezne.

continuity rtg mal pred rokom pri uraze. Teraz mame novu zubarku (povodna je na materskej) a aj ked je mlada, bola som z nej pomerne sklamana. Boli sme pred mesiacom. Detom pozrela letmo do pusy, mladsiemu v podstate len spocitala zuby . Starsi mal vtedy uz tu dvojku vypadnutu, nepytala sa na to vobec. No budem dufat, ze nasa zubarka sa coskoro vrati  a pre istotu zacinam odkladat do prasiatka na strojcek

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 06. května 2025 23:01

Mrakoplas to by vám asi řekli, že ty dvoje nemá vůbec založené. 

Pustila bych to z hlavy, ještě ho čeká dost zubů, to nikdo neumi předpovědět ,jak se to vyvine. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 07. května 2025 12:38

Prosim cim malujete na kaminky? Stacila by mi cerna barva, bude drzet obyc. lihovka?

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 07. května 2025 14:59

monis držet bude, ale vybledne. Akrylové fixy mají běžně už v papírnictví, ideál třeba Posca, Pilot pintor

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 07. května 2025 15:07

to kolo je zatím velmi zivot zlepšující věc! Jeste presvedcit malý dítě, ze to neni módní doplněk, ale dopravní prostředek, trva na červeným, připraveným u popelnice k odnosu, a jen na něm popojíždí 10cm tam a zpět 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2025 15:16

Potrefenáhusa ségra nepomohla? Já bych jí asi rovnou učila na koloodrážedlo, líp se jí pojede a může tam mít ty super věci jako košík, zvonek nebo sedačku pro panenku

Nebo jí na to koloodrážedlo přidělat vodící tyč, to jsem měla na mladšího, dá se to hodit i na kočár, i když je to trochu vopičárna.

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 07. května 2025 15:17

Evaeva ona na to odmítá nasednout 

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 07. května 2025 15:19

Evaeva tatínek koloodrazedlo a ja dite :-) 

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 07. května 2025 15:22

monis máš možnost jít do Actionu? Mají tam teď slušné akrylové fixy, tmavé barvy výborně kryjí, světlé je potřeba dát ve více vrstvách nebo na bílý podklad, ale za tu cenu jsou fakt super. Koupila jsem je synovi, svoje nepůjčuji. Stojí asi 75 Kč, takže desetinu ceny značkových.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2025 15:23

Potrefenáhusa dopsala jsem tam ještě tu vodící tyč, ale když nechce ani nasednout.... U nás chtějí to, co ostatní.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2025 15:25

Potrefenáhusa my je moc nenosíme, takže mladší rychle pochopil, že je lepší, když se nechá tlačit na kole s tou tyčí než ťapat Ale z kopce jezdil vždycky rád, je akorát líný. Koloběžka by vám nepomohla? Třeba by jí měla radši, i když já je nepreferuju

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 07. května 2025 15:34

Evaeva ona jela v kocaru nebo pěšky, my chodíme ty okruhy docela velky, nejsme masochisti 

a ta vodicí tyč je k něčemu? Mne to přišlo vzdycky jen verk k nicemu, takze ji nemame. Ona nechce jezdit ani na ty tříkolový motorce, max se posadí a parkrat se odrazí a slejza. Ale mladší byla stejna teda, na tom koloodrazedle se naučila určitě až po 3.narozeninach. Tohle dite je sice rychlejší, ale o ty kola taly zájem nema 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2025 15:51

Potrefenáhusata tyč je varianta, když nechceš tahat kočár, spíš po okolí, na výlet bych to nebrala. Myslela jsem, že by si to třeba osahala a pak jezdila bez toho. Na mladšího jsem jí používala hodně, on ujel celkem dost, ale do kopce se mu nechtělo (to mu zůstalo)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. května 2025 15:52

Potrefenáhusa ono neni vybra ani 2 letak na kole neni vyhra. Rychlej je, ale to je tak vsechno Za tyc se daji vodit a nemusis se ohybat, me se za ni lip odchytava kdyz nekam zdrha... A hlavne ma pocit, ze jede sam, ale ja jistotu ze mi nezdrhne do silnice a podobne. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2025 15:54

MPLee mimino jde v jeho šlépějích, mám se na co těšit, říkáš?