Zina Adela ma svetovy nazor "kdyz jste si me poridili, tak si me hlidejte"
. Uz jako sotva chodici batole proste nekam sla a bylo ji fuk, ze jde sama. Ve skolce pry si deti hrajou ve skupine a Adelu kdyz neco napadne, tak si tancuje v koute sama a po svem.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já to měla dvakrát v životě, pokaždé skoro hned horečky přes 39. Poprvé jsem to zvládla bez atb a asi se dvěma paraleny, ale to bylo první dítě, muž zůstal v pátek doma a do pondělí už to bylo celkem dobré. Podruhé jsem pro atb naklusala hned v sobotu a těch šest hodin v Motole opravdu stálo za to. Ale se třemi dětmi a nemocným mužem nebyl čas na hrdinství. Teď je to jen takový divný tlak, tvrdost. Kdybychom nejeli pryč, tak to asi vůbec neřeším.
Potrefenáhusa primlouvam se za rukavice, zasadne padaji na ruce![]()
rasaNori a máš nějaký doporučení?
Evaeva dostavala jsem brufen i v porodnici.
Potrefenáhusa cokoliv, na klasicke jezdeni staci bezprstaky, holky maji prstove Leatt a Enduro, ale predtim meli Etape bez prstu, delaji barevne presne pro holcicky![]()
diky!
Potrefenáhusa my mame na kolo rukavice z decathlonu, stoji malo a jsou ruzove ![]()
Potrefenáhusa R. má taky rukavice z Decathlonu, červené.
Zuzuli Pinot Noir diky, ja jsem si ted vzpomnela, ze tu mame cykloobchod, kde mam ted dokonce i kolo v servisu, tak zacnu tam
z dekace bych musela taky objednat
Zuzuli ty máme i my, jedny růžové
Ale kluci to moc nechtějí, naštěstí moc nepadají, myslím, že nikdy nebyli z kola nějak víc odření. (Ťuk ťuk)
Evaeva my je nemame kvuli padu, ale ze dceru po delsim case boli rucky z riditek. Ted kolo je ma lepsi, mekci a hladsi, ale na odrazedle si dost stezovala. Naposled dala se mnou necelych deset kilometru, rukavice byly zapomenute doma, a ke konci uz fnukala, ze ma otlacene dlane.
Zuzuli jojo, kvůli tomu jsem je kupovala, ale jim to asi nevadí, vždycky mi je po čase vrátí. Po sídlišti je ani neberu. Kdyby šlo o pády, trvala bych na nich víc.
Jenze u nas uz jsou rukavice nutnost:)

rasaNori však o tom nikdo nepochyboval
rasaNori a presto se mi podarilo Tondu na rukavice premluvit az po odreni dlani:D
Gratulujem Húsatku Potrefenáhusa k ovladnutiu dopravného prostriedku a idem sa aj ja pochváliť. V Jednote dávajú k nákupu nad 20 eur nálepky Minecraft, ale dajú sa aj kúpiť za euro. Boli sme teraz v malej Jednote, pýtala som dva balíčky. A pokladnicka sa Lukáška spýtala, či si ich lepí do albumu, tak bez toho, aby hľadal oporu vo mne, prikývol, že áno. Na to mu podala 1 balíček zadarmo a poďakoval ![]()
Neviete za ako dlho by mal vyrast trvaly zub po vypadnuti mliecneho? Starsiemu zatial novy vzdy do par dni vykukol (alebo ho bolo aspon citit na dotyk). Teraz mu vsak uz par tyzdnov chyba horna dvojka a vobec sa nezda, ze by sa chystal trvaly ist von. Kedze jednotky ma po mne riadne lopaty, vela miesta mu na tu dvojku neostava a trochu sa bojim, ze ked cim skor nevykukne, nebude mat miesto vobec.
Mrakoplas Dceři to Zatim vždycky trvalo dost dlouho. Teď má vypadlé tři postupně asi během tří týdnů a zatím ani jeden nový se nijak výrazně neklube ven. Zítra jdeme k zubaři na prevenci tak uvidím jestli mu to bude připadat v pořádku:)
Mrakoplas u dcery to trvalo hodně dlouho, než horní dvojky po vypadnutí začaly růst.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí