Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2025 19:54

Mrakoplas já si myslím, že není, podle mě je to teprve osmpořád se to učí. Nemá ještě dost zkušeností s takovými situacemi, někdo je holt sociálně natvrdlejší. A taky neumí dobře číst svoje nálady a pocity.Třeba si to představoval jiný nebo to prostě nedomyslel. Nebo je prostě taková povaha, časem třeba zjistí, že mu jiní lidé v jeho teritoriu vadí no, každý jsme nějaký.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2025 19:55
Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 05. května 2025 20:17

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2025 20:27
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. května 2025 20:33

Evaeva je taka povaha, vzdy bol a vekom sa to zhorsuje. Ja ho poznam . Nepotrebujem utesovat planymi nadejami :) Vlastne to bola jedna z prvych veci, ktore si na nom psychologicka vsimla.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. května 2025 20:34
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2025 20:35

Mrakoplas to nejsou plané naděje. Resp. myslím si, že se s tou povahou naučí zacházet, ne, že z něho bude empatický extrovert

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. května 2025 20:43

Evaeva myslis s povahou egoistickeho narcisa?

Robim si srandu, ale je tazko popisat niekomu kto ho nepozna. To je jeden z tych pripadov kedy vobec nepomaha  to "neboj, to bude dobre". Len som si potrebovala ulavit, lebo je to s nim dakedy dost vycerpavajuce.

Online Tabea
8155 příspěvků moje polička 05. května 2025 20:56
Offline Karja
44766 příspěvků moje polička 05. května 2025 21:07

Mrakoplas

Víš co, oni až mu to kamarádi přestanou žrát, třeba se to taky zlepší. Teď jsou prostě malí, ale pak mu nastaví zrcadlo a začne s tím nějak pracovat nebo jako trochu se ovládat;-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. května 2025 22:21

Karja no v to dufam, lebo zatial je mu to jedno a este sa na nich nastve, ze su "blbi" . Mladsi mu to nezere a to su v kuse hadky a bitky. Moje nervy!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2025 22:26

Mrakoplas jako to soužití se sourozencem musí být výživné Tak třeba se tím aspoň něco naučí

Offline Karja
44766 příspěvků moje polička 05. května 2025 23:38

Mrakoplas

Ono to bude nějak pracovat. Ale osm mi nepřijde moc, já jsem zrovna teď měla nějaké období, kdy jsem nějak premitala o dceri (mně prostě nějak zaklínila ta matka, co mi promlouvala do duše o neblahém vlivu moji dcery na ostatní, takže už jsem prostě na to přecitlivělá a vidím věci i tam, kde nejsou) a uvědomila jsem si, že já jsem v první třídě třeba ty sociální vztahy taky moc nechápala a nedavala, byla jsem ráda, že jsem ráda a že nějak existuju v té škole, což je přesně i dcera. A kluci jsou přece v tomhle ještě pozadejc, takze 8 let je fakt na ty sociální vztahy u kluka ješte věk na nevyspělost a ono to nepujcovani a korigování je takovej znak nevyspělosti, takže určitě může v tomhle ještě dospět.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 06. května 2025 07:35

Karja jakékoliv jiné sandály? Ideálně s růžovým třpytivým jednorožcem. Místní oblibu keenů moc nechápu a nesdílím. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 06. května 2025 07:41

JankaM tak ty asi nesplnujou požadavek na krytou špičku a sportovnost, leda nějaký ddstepy, jestli je delaj i ve větších číslech 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2025 07:56

Trochu mně bolí prso Má smysl si preventivně brát paralen nebo mám čekat, co z toho bude?

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 06. května 2025 07:59

Evaeva spíš ibuprofen bych řekla, proti zánětu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2025 08:01

žluťásek to jo, ale zase ke kojení je lepší paralen? I když teda dítě už není žádný novorozeně, že jo

Offline Karja
44766 příspěvků moje polička 06. května 2025 08:18

Evaeva Já bych si ho vzala (nevim jakej teda prášek konkrétně) a nechodila nikam kde fouká a tak. 

JankaM No z těch turistických sandálu jsou prostě nejlepší, jsou lehký, omyvatelný, nezničitelný, ale nějak jim už neseděj:-//. A jak jsem zjistila pro ty holky i nejhezčí:D. Jinak jsou to fakt takové kombinace, že si říkám, jak to koho napadlo....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2025 08:22

Karja no s tím nechozením to asi nevyjde, ale zrovna na prsa mi většinou nefouká Samozřejmě jedeme na víkend pryč. Tvl. řešit tohle v roce a půl dítěte.