Evaeva tak porad maji mozek 2 letých. Rozjede se na kole rychle a pak najednou zahlídne veveku/auto/klacek... pozirnost nulová, fakt ho musíme vypouštět v pustině, nebo běžet za zadkem ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee na tohle odchytávání dětí nosily vestu s držadlem na zádech.
Dcera ze začátku i na bruslích.
MPLee jo, na to si taky vzpomínám. Běh, sprint, zastavit, když obdivuje kytky nebo chce sebrat vajgl ze země. ![]()
MPLee naše děti jsou na sebe obě dost opatrný, ja u nich ten pocit bezmozku nikdy nemela
ale ted nam spadlo maly dite ve Vlašimi z prolejzacky asi z metru a pul naplacato na zada, to ve mne byla mala dušička, naštěstí dobrý, ta za sebou má tech potenciálně rakvicich karambolu uz teda na můj vkus docela dost
MPLee jojo, mi je to jasný
tady na sídlišti je to naštěstí dobrý, zastavení u přechodu trénujeme už teď a za bráchy zastaví vždycky. Ale bojím se, že se za nimi požene neúměrně rychle, i když na dvoukolovém FW je překvapivě opatrný.
Ještě že jsem v tom vaření tak dobrá! ![]()

Pinot Noir Věřím, že připravuješ ty nejlepší rohlíky ![]()
Mě mrzí, že byl malej nemocnej, tak se o sobě nic objevného nedozvím :)
DruI u nás se nic takového nedělá, škoda, je to boží
Pinot Noir lepší rohlíky z billy nikdy nejedl ![]()
Pinot Noir nejlepsi![]()
Evaeva U nás to většinou vyšlo, že byla dcera nemocná, když se tyhle věci dělaly. Ale mám schovaný jeden opravdu povedený portrét tatínka v jeho záplatovaném županu na dotazníku ke dni otců :)
Pinot Noir diky, action mame za rohem
žluťásek taky dik
Jinak maminkovej dotaznik u nas dopadl tak, ze maminka se jmenuje maminka, dale nevim, nevim a nejcasteji mi rika "bez uklizet"![]()
Aranel u nás mi nabízeli, myslím, paralen, ale už úplně nevím, nebylo to potřeba. No každopádně zdá se, že to bylo něco jiného ![]()
A jsou fuc! A da-li buh, vrati se az v nedeli![]()
Pinot Noir to je dokonalé!
Pinot Noir To je hezky! Mám ji rád celou:D. Já jsem teda rada, že ten dotazník u nás nemáme, koukám, že je to rozšířený nějak:D.
Dneska mi starší u uspávání říká něco, že jsem jenom její, než se s taťkou rozvedu nebo co. Tak jsem jí říkala, že se nerozvedeme, a ona no tak než se pohadate tak moc než te zabije (?!?!):D. No tak jsme se na to konto nějak bavili.....za chvíli přišla mladší nějak hrozně řvala, že mě ani nemá ráda a starší říká ,,no mami, tak spíš se s tebou asi rozvede ségra,,
Aranel já jsem zbytky novorozenecké výbavy vzala do knihovny pro panenku. Ono se to tam rozkradlo
stejně jako mini oblečky, které jsem koupila na bazárku.
Jako chápete, že někdo odnese oblečení pro panenku a látkové pleny ![]()
žluťásek Já to nebyla!!
látkových plen mám od babiček fakt úctyhodnou kupu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí