Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 08. května 2025 19:33

žluťásek mne prijde šílený i, ze někdo vykrade komponenty z deskovek dětem do adventaku, to musí bejt radost, panečku! 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 08. května 2025 20:01

žluťásek když se kradou lindex mikiny a bundy ve školce...

Aranel teď jsem viděla velkou nabídku na nějakel swapovací skupině, zkusím to dohledat... 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 08. května 2025 20:09

MPLee

tyjo, coze? 

tak já už jsem tu psala, ze když jsem byla mala, tak mi nekdo na Slavii v bazénu ukradl zimní boty a babička mě nesla domu na zadech...

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 08. května 2025 20:12

MPLee Proboha čistě prakticky, na co jim to pak je? Vždyť si to do té školky pak stejně nemůžou vzít to jen tak pro odlehčení, nechápu, jak tohle někoho napadne!

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 08. května 2025 20:24

Myrtila Potrefenáhusa maminka pracuje ve skolce a pry se to fakt deje. A ne, nedostane se tam nikdo z venku. To same mi potvrdila kamaradka z Klasna, ze Lindex a Zara veci jim zmizeli, to same dalsi kamaradka z Prahy prisla o zimni bundy pro syna. Nechapu to, asi to pK prodaji na vinted? Fakr nevim Na fb skupine s detskyma hernickama se zamena bot resi casto a vzdycky zmizi nove bf boty a zustanou o cislo mensi onosene
U nas se to nedeje, maximalne si nekdo omylem vymeni rukavici a sechny deti maji stejne demar holinky a hodne se opakuji i kombinezy a ty rukavice, ale vzdycky se to vrati zpet. Neumim s predatacit krast veci kamaradum ve skolce. Ani jinde teda.  

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 08. května 2025 20:45

MPLee jezis to je sileny! 

U nas teda taky v pohode, naopak se kolikrat divim co lezi v krabici ztraty a nalezy a ze to nikomu nechybi!

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 08. května 2025 20:46

Aranel 

Vy už jste tři? Kdy se to stalo? Mně to úplně uniklo

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 08. května 2025 20:58

711990 to já se divím u nás ve škole. Zimní bundy, zimní boty, sportovní věci, penál, ..

Bohužel naše fungl nová mikina ne... ani fungl nová lahev..

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 08. května 2025 21:32

Tabea presne, hlavne ty boty! Jednou tam byly zimni boty na nejakyho pidi sourozence tak dlouho, ze z nich mezitim urcite odrostl.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 08. května 2025 21:38

MPLee Popravdě v herničkách mě to už napadlo, aby nám tam boty nezmizely, takže buď je někam zastrčím, ať nejsou úplně na ráně, nebo si je sbalím k sobě. Ale i teda proto, že těch barefootů není zas tolik typů, tak aby si to někdo nespletl.
Ta školka, to je ale úplně jiný level, vždyť ta třída je taková komunita, to si fakt nedovedu představit.  

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 08. května 2025 22:56

MPLee to je vazne neskutecnya to ty bundy maji volne pristupne? U nas ve skolce se vse dava do skrinky (pokud teda neprsi), takze pripadny zlodej by musel jit hrabat skrinku po skrince.  Si nedovedu predstavit, ze reknu diteti, ze pujde ze skolky bez bundy, protoze mu ji nekdo v satne ukradl, fakt strasny...

Ale vlastne me kdysi u rodicu na chodbe v bytovce nekdo ukradl novy vansky, co jsem si kupovala tak v 17ti z penez z brigady. To bylo taky fajn

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 08. května 2025 23:00

monis U nás ve školce skříňky nemají, jen věšácky a od 12 cca do půl 4 je školka odemčena, že se dá až do šaten (ale Lindex bunda nám tam spokojeně visí už dva roky 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 08. května 2025 23:08

Potrefenáhusa aha, u nas se bez zvonku nedostanes ani do satny. A kam si davaji nahradni obleceni a osobni veci, to maji nejaky pytlik? Jinak u nas Lindex bundy taky prezily tri roky dochazky, jen nam jednou na par dni zmizely softshellky, ale to byl nejspis omyl.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 08. května 2025 23:14

monis maj nad věšákem takový dvoupatrový poličky a každej má erární pytel 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 08. května 2025 23:14

monis maj nad věšákem takový dvoupatrový poličky a každej má erární pytel 

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 09. května 2025 00:00

Nám jednou ze školky zmizely ze sušáku oteplovacky Lidl a zůstaly tam reimy :-D. Druhej den se tam zase objevily, úplně vidím, jak nějaká matka ječí na otce, co to přitáhl domu :-D.

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 09. května 2025 06:28

Vari

Ja ted v zimě vyzvedávala dceru z družiny. Mají věšáky a nad nima polici. Bunda nikde. Dceřina bunda je barva malinová, vedle visela bunda relativně podobný barvy nahoře tmavší, spodek světlejší, menší, jiná značka. Kamarádčina dcera se přehmátla. Kamarádka ji vezla v kvaltu na plavání, takže si nevšimla, ačkoliv jí holčička hlásila, že má utrženou takovou tu pomocnou látku na zipu, a ona jí ten zip teda sama zapínala.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 09. května 2025 07:39

Kamarádka mi zrovna dneska říkala, že jim někdo ukradl kočár pro dítě v Disneylandu! Všechny věci, co na něm ležely, její kabelka, batůžek, bunda... položil na zem vedle a odnesl si jen kočárek...

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 09. května 2025 07:47
Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 09. května 2025 08:09

Garfie to je strašný