Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 14. května 2025 15:53

Jak uz jsem si tady pred casem stezovala, nase skolka neustale krmi deti bonbony. To je bonbon za to, ze usli (i predskolaci), za to, ze sli potichu po schodech, ze se rychle oblekli na prochazku...

My jsme uz pred casem prestali dceri davat kazdy mesic s kapesniky i ten pozadovany balik bonbonu, ze se fakt nehodlame tohodle ucastnit. A jak jsme se bavili s par rodici, tak ani oni je detem uz nedavaji, jen kapesniky. Akorat deti teda porad neco dostavaj, takze zdroje zrejme zatim jsou. Tak se ted na dverich do tridy objevil papir, ze zadaji rodice, aby kazdy mesic s kapesniky nezapominali i na ty pytliky bonbonu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2025 15:54

JankaM já bych to udělala jako ty. Nabídla pěkné oblečení, trvala na tom, ať si ho dá do tašky a dál to nechala na něm. Ani bych učitelce nepsala, tohle jsou takové věci nad rámec školních povinností, bych řekla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2025 15:55

Zuzuli držím manželovi palce 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2025 15:57

Tabea měla jsem to úplně stejně, taky jsem myslela, že je to o dovolené

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2025 15:57

žluťásek na webu právě nic nemají, žádné info o tom. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. května 2025 16:52

Evaeva Tabea pridavam sa do klubu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. května 2025 16:53

JankaM moj 8 a tiez uz to nanho ide. Teraz som prisla z poslednej skolkarskej besiedky mladsieho a skoro mi slza ukapla ako to rychlo leti

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 14. května 2025 16:57

eM Ja jak mám páreček, tak jsem zvykla, ze jsou všechny ty dětský věci v modry, růžový a neutrální barvě. Takze kdyz jsem juniorovi kupovala detskej pisoarek, tak jsem se zarazila, ze ho maji jen v modry, šedivý a zelený :-D. Pak mi to teda došlo :-D. Ale mala se taky párkrát zkusila vyčurat vestoje jako bracha :-D.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. května 2025 18:09
Reakce na JankaM:

Mrakoplas druhák, 9 let. Už poněkud dost klackovatí ten můj chlapeček

​Já bych ho nechala jít v čem chce. Zadání zná a je to jeho rozhodnutí, čím dřív za sebe přebere zodpovědpost, tím lépe pro vás. Chceš, nechceš- čau.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:13

MyrtilaHotel Na plazi. Ale polohu maji bezva.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:16

JankaM my v škole odporúčame, čo obliecť na nejakú príležitosť, ale nevyžadujeme to.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:16
Reakce na Zuzuli:

Tak se ted na dverich do tridy objevil papir, ze zadaji rodice, aby kazdy mesic s kapesniky nezapominali i na ty pytliky bonbonu

​Jako to je teda masakr. Já bych jim natvrdo oznámila, že žádné bonbony nosit nebudu, zubař že je drahá sranda.

U nás bonbony taky dostávají, ale zaprvé nikdo nevynucuje, aby je kupovali rodiče a za druhé je to sem tam bonbon, ne nepřetržitý každodenní přísun

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:19

Take bych potrebovala poradit s batohem do skoly.  Syn si preje do 4.tridy novou aktovku, nebo teda spis nejaky cool batoh, co neni prilis detsky. Spis batoh sportovniho typu. Ja bych rada, aby mel bederni pas.  Miry vahy 125 cm a asi 25 kg, takze obri tasku mu kupovat nechci. Takze asi neco pro prvnaky, co nevypada jako pro prvnaky, a ma ten bederak. A aby to nestalo tri litry. On by nejradeji nejaky Nike za petistovku, ale to by mel u kolen...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2025 20:22

Měli jsme besídku, letos u příležitosti dne rodinyděti měly nachystané dárečky pěkně pro každého z rodiny. Mladšímu na tom velmi záleželo, sám si zapnul košili, dokonce dvakrát, protože poprvé měl - cituji - "jinak dlouhé konce" a když jsem mu jí vytáhla z kalhot, prohlásil, že v žádném případě, že takhle to nechce. A navzdory mému očekávání (dle předchozí zkušenosti) se zúčastnil celého programu

A speciálně pro Zuzuli byla i ta "vaše" velikonoční básnička

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:24

JankaM Řekla bych, že je spíš malej než klackovatej. Dej mu to do aktovky a ať si to ve škole rozmysli. Jediný co bych vyžadovala, aby do té školy odešel, že neexistuje, aby zůstával doma z nějakého takovehodle rozmaru. Přes to nejede vlak a jestli tam bude nahej nebo jakej to bych už neřešila. Jinak tepláky ve druhé třídé bych se teda nijak nerozcarovala, ještě se tomu budeme smát, až naše holky budou chodit v osmicce do školy ve sportovní podprsence;-)  

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:24

Byli jsme v legolandu a musím říct, že to k mému celkem celkému překvapení bylo fakt super! Že si to užijí kluci, když navíc s sebou měli i kamarády, mi bylo jasné, ale že to bude moc pěkně strávený čas i pro dospělé, mě potěšilo, hodně tomu pomohlo úžasné počasí, ale celkově to můžu doporučit. Pro děti věkově cca na prvním stupni ideál. Jedinou slabinou je tradičně jídlo.

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:26

Tak jsem si precetla papiry k letni skolce. Ma se tedy zaplatit prevodem na ucet, ale stejne tam musim v jeden konkretni pracovni den prinest vytistenou prihlasku. A pokud po zaplaceni skolneho a odevzdani prihlasky zjisti, ze byla prekrocena kapacita skolky, bude se v cervnu o mista losovat hlavne, ze formulare k prihlaseni na konkretni tydny v cervenci (srpen se ani nesnazi nabidnout) jsme v nasi skolce vyplnovali uz v breznu. Super, ze jeste ve cervnu nevim, jestli a kam mi dite v cervenci chodi do skolky

Ja chci zpet na sestku, tam byl letni provoz skvely

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:30

Malenge ve kterém jste byli?

Já strašně ráda chodím u nás do takovýho bazénu s jeskyní a vířivkami a klouzackama a proplaváním ven, protože tam mají úplně super jídlo. Teď jsme byli po dlouhé době v sobotu a neudržela jsem se a chválila to obsluze a pak i kuchaři.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:31

Malenge ja se takhle drsne vymezila na rodicaku ve skole, kdyz mi prislo, ze syn porad nosi nejaka lizatka a bonbony. No a jeste ten tyden tam syn nesl pytel bonbonu, ze chce rozdavat, kdyz ma narozeniny. Tak od te doby mlcim jako pena. Ty sladkosti, co tenkrat nosil, byly taky od deti. 

V Zuzuli skolce by me to stvalo. Bohate staci, co tam dotahnou deti na narozeniny, to je porad neco. A delat z toho navyk... to bych od skolky taky necekala. Me to stve i na ty narozeniny, protoze delam pomerne casto sladke vecere (ne ze bych chtela, ale je to ruk cuk a nikdo se v tom neryje) a je toho uz moc. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 14. května 2025 20:37

Tabea v Německu. Nějaký větší bazén taky chystáme, tobogány a spol., stále vyčkávám, až budou lepší plavci. Každopádně super jídlo v bazénu slyším prvně