žluťásek Dekuju, znacim si.
Vše o těhotenství a dětech
eM ehm, čtu zadání podruhé a koukám, že odpovídám na něco úplně jiného ![]()
Zajímá vás kultura, ne ty zahrady kolem. Ten Archeopark vůbec nechápu kdy je otevřený, podle mě jen na nějaké akce, nikdy jsem nenašla žádnou otevírací dobu.
Břevnovský klášter má o víkendech komentované prohlídky s průvodcem, nikdy jsme na ní ale nebyli, tak neposoudim, jak moc zajímavé to je pro děti (a jestli by vám jí udělali i v pátek pro mini skupinu).
V letohrádku Hvězda na stálá expozice k bitvě na Bílé hoře (ehm, trochu nuda) a teď tam má být nějaká nová výstava Jiřího Karáska ze Lvovic. Je to součástí Památníku Národního písemnictví, některé ty výstavy bývají pěkné, ale spíš menší, nic moc třeba interaktivního pro děti.
letfenixa a aky je vysoky? Starsi ma s biedou 24kil, nejakych 127cm, 8 rokov uz mal. Nedavno bol s mamou na ockovani, pediatricka mu spravila aj preventivku. Na vahe mu vyslo 26 kil, to aj so zimnymi topankami a asi kamenmi vo vacku
.Keby som vedela, ze bude preventivka, isla by som tam ja, chcela som to nepriberanie prebrat.
A tesim sa s tebou ![]()
žluťásek Ony by holky nejraději znovu do Dětské expozice v Národním, kde jsme byli loni na podzim. Zkouším vymyslet něco jiného ;). A když nechavame celou sobotu na ZOO, tak jsme si prave říkali, že bychom mohli i něco kulturního... uvidíme.
Kazdopadne info "v klášteře dobre vaří" je cenná.
eM A co klasika zemědělský muzeum? Z Břevnova je to tramvají kousek.
eM ZUŠ Jana Hanuše?
Flétnistce velmi gratuluji! Chlapec z příbuzenstva se tam taky dostal, ale má jiný nástroj i věk.
Archeopark Liboc si myslím, že není otevřený. Dobrá restaurace je přímo v areálu Břevnovského kláštera, Klášterní šenk.
Držím palce na soutěž a ať se vám pobyt vyvede!
eM kolik jim je? Na zemědělské už budou asi velké? A nelíbilo by se vám národní muzeum jako takové? Tam si něco najdou všechny věkové kategorie.
Vari To jsou ty zde mockrát zmiňované traktory? To by šlo taky, díky. Jdu se kouknout na spojení.
Evaeva 8 a 6 mi prijde jeste na zemědělsky v pohode.
vedle je i technicky, ale to holky asi moc nechytne. Každopádně klášterní senk taky doporučuju :-).
eM Jo a jestli jste nebyli na mamutovi v Národním muzeu, tak doporučuji, mým holkám (8 a 3) se klasická "přírodovědná" expozice ve staré budově líbila mnohem víc než ta dětská. Kromě mamuta a zvířátek měl překvapivý úspěch sál s drahokamy - jak se blýskají, jak se třpytí, jak jsou barevné...
Mohučanka Jo, to je ono ;). Ona napřed hrozne obrecela postup už z městského kola, že nikam nechce, že se stydí..., ale pak se to nějak zlomilo a do Prahy se teď těší. Prý hlavně na cestu vlakem, tj Vindobonou s dětským kinem :).
Klášterní senk má už druhy bod, cítím favorita ;).
Potrefenáhusa hele mala dostala frii, a ta je pocitove jeste mensi, akorat ma ty kapsy z venku, ale kdyz jsem tam nastrkala uceni od starsi a manzel se zrovna ochomytal okolo, tak na moje zamyslene ehmmm prohlasil radsi mi to ani nerikej![]()
rasaNori no jestli by fakt nebylo lepší to vozit do školy na ty tatrovce ![]()
eM pozor, to není kostra, je to celej mamut i s chlupama a mamuťátkem ![]()
Mohučanka Tak to je ještě lepší. Jsem to popletla s velrybou, že jo? Z té tam je kostra, si myslim
eM jo, kostra je velryby
Potrefenáhusa syn nosí matika 3x malý sešit, jeden pracovní, prvouka jeden velký pracovní, čj 3x malý sešit a velký tlustý slabikář a všechno to dá do desek, co mají tak 4 cm na výšku. Do step by step se mu k tomu vejde ještě bunda s mikinou album Pokémonů. Ta frii je asi o tři litry menší, vešel by se i do ní.
eM od Břevnovského kláštera vám jede přímá tramvaj 25 na Letenské náměstí, tam je to zemědělské a technické muzeum, pár minut pěšky.
A kdyby náhodou v sobotu pršelo, tak u nás v knihovně je dole v sále od 17 hodin film Minecraft za 80 Kč ![]()
(Městská knihovna v Praze, Ústřední knihovna, stanice Staroměstská. Pro mrňata máme dětský koutek s hračkami, pro větší třeba herní konzoli. A mraky knih a časopisů, zejo. A ten slavný knižní sloup
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí