žluťásek Díky moc. Knihovnu si píšu též, to je taky dobra varianta.
Vše o těhotenství a dětech
eM jestli zamířite do knihovny, tak relativně poblíž je anežský klášter, kde je údajně i dětská část expozice (ale nedá se o tom skoro nic najít), dobrá kavárna a pěkná zahrada s prvky pro děti a vedle park Lannova, kde je zbrusu nové hřiště. Ale nebyli jsme tam, jen jsem na to už několikrát narazila.
Evaeva A už to vidím na celý týden dovolené :)))
Vážně, moc děkuju, já se tak mám, že vás tu mám. ![]()
Takže mimino chodí samostatně čůrat ke stromečku. Má to jednu vadu na kráse, odmítá, abych mu sundala plenu a pomohla s držením. Takže tam přijde, vytáhne tričko a s holým pupkem se vyčůrá do pleny ![]()
![]()
Evaeva budou mu to muset bráchové ukázat .
Tak Betty od nich to okoukal. Ale oni už právě chodí sami. Ale asi je použiju jako figuranty.![]()
Ehm, synek měl dnes ve škole přednášku z etikety a v pátek mají mít pěkné oblečení, budou se učit chovat a tančit. Takže už ráho hlásil, že v pátek do školy nejde, tím spíš že nejde v předepsaném oděvu.
Obávám se že nemám žádnou moc mu to přikázat a hlavně ho zkontrolovat, když odcházím v době, kdy oni vstávají do školy. Vypravuje je sambo, který ale taky čsto chodí o pár minut dříve, takže stejná situace. Vidím to na tajné podstrčení kalhot a košile (kostkované, slušnějsí nemáme) do aktovky a snad když uvidí ostatní kluky, převleče se
. To že normálně chodí do školy (přes můj odpor) v teplákách mě štve, ale nějak nejsem schopna s tím nic udělat, takže ty tepláky se snažím aspoň kupovat pěkné a včas zabavovat ty špinavé a děravé.
Asi napíšu paní učitelce aby případně byla schovívavá, jinak je skvělá, ale jako maminka dvou holčiček tedy nevím nevím jstli bude mít pochopení
. že v tom nejsem sama?
Evaeva To je vtipný :). Ty naše dvouletý dvojčata uznávají nocnik jen před večerním koupanim, jinak nad nim pridrzuji akorát plyšáky. A jak jsou ta zvířátka bezpohlavní, tak čůrají zásadně ocasem...
Evaeva ta dětská část v Anežském klášteře je moc pěkná, je tam taková malá herna a výtvarná dílna. Spodní část kláštera je volně přístupná. A ta expozice je fakt senzační, syn z toho byl docela unešený, i když jsou to samé staré malby Kristů, Marií a světců. Jak je to všechno starobylé, zlaté, obrovské, je to fakt působivé. Určitě můžeme doporučit.
On je ještě malinký, ale tohle evidentně zvládá. Akorát mu právě člověk nevysvětlí ty související věci.
JankaM jako ja som odporca teplakov do skoly, cez to u nas nejde vlak (zatial ehm:) a syn neznasa jeansy tak nosi nohavice. Koselu si odjakziva odmieta obliect kvoli gombikofobii. Minule mali tiez prist pekne obleceni na predstavenie, tak vyfasoval tmavomodre nohavice a bezove jednofarebne tricko. Nikto sa nestazoval
. Neviem kolko ma tvoj syn rokov, ale nechala by som ho ist ako chce, pripadne ho ukecala nech si nahradne oblecenie zoberie do tasky. Mozno sam naozaj zisti, ze by sa rad prezliekol ak budu ostatni slusnejsie. Syn takto nechcel na haloween masku a vecer to lutoval, ze bol jediny. Ale jeho rozhodnutie.
žluťásek super! Já to mám v plánu na léto. Ta dětská část je teda volně přístupná mimo tu hlavní expozici? Tu totiž sama se všemi asi nedám.
eM jo a prosimtě, když bydlíte v Bubenči, uprostřed Dejvické ulice je Angelato, na konci ulice u Hradčanské je Creme de la Creme. Jedny z nejlepších zmrzlin v Praze. Rozhodně vyzkoušejte.
Mrakoplas 122 cm.
notna když se něco vylihne, tak to taky odletí, a když ne, tak to tam holt pomre a vyveze se to příště. Naše biopopelnice je taky poměrně čistá, zato kompost bují jedna radost:D
teď jsem tohle četla a brala to jako odpověď na jeden komentář ohledně vaší dovolený, proč spolu jedete, když nemáte moc dobrý vztahy. Došlo mi to až u slova biopopelnice, že o dovolenou nejde. První větu jsem četla dvakrát a říkala si, jaká je to metafora na to, že se tam v nejhorším pozabíjíte. ![]()
Evaeva hele popravdě tu informaci o volném vstupu mám z FB, my jsme tam byli na nějakých dnech otevřených dveří, kde bylo volně přístupné všechno. Raději bych si to ověřila na webu ještě. V té výtvarné dílně se konají i různé workshopy pro menší i větší děti, to by se klukům mohlo líbit. Různé netradiční techniky.
Mrakoplas druhák, 9 let. Už poněkud dost klackovatí ten můj chlapeček ![]()
žluťásek Oooo, tak to zařazuju též
Z ulice Z. Wintera to máme coby kamenem dohodil.
dzizisketa dostala jsem minuly tyden papiry k letnimu provozu skolek, doma jsem je dala na stul a nechala je tam... tak ja si je bezim domu precist, co tam na me bude cakat za prekvapeni ![]()
Ale teda loni se letni skolka na sestce platila sice predem, ale prevodem, a vsechno info chodilo pravidelne emailem. Styska se mi po tamnich skolkach a vsem, co s nima souviselo, obe dve, kam dcera chodila, byly o tech tricet let dal, nez ta na Lukach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí