eM víš, že jseš fajn teta?![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Díky, červenám se. Já jsem s nima ráda a často, bydlíme jen o ulici od sebe a při čtyřech dětech se další ruce/nohy/oči hodí... však co ti mám povídat ;)
notna já jsem na to taky pes. Vím, že mě nebude poslouchat věčně a jednoho dne si začne prosazovat svou, ale nápad na tepláky do školy jsem zatrhla v zárodku a do divadla a na podobné akce se u nás prostě adekvátní oblečení nosí.
Ale zase jsem je do osmi let nedokázala přimět nechat se ostříhat v kadeřnictví nebo sníst léky, že jo.
A ke stříhání - dnes se mi podařilo ostříhat Viktora, jak se to s ním ve všem lepší, tak stříhání byl naopak větší a větší horor, dva pokusy v minulých týdnech jsem vzdala, prostě to nešlo. No a dnes jsme to zvládli, tak jsem se snažila stříhat, dokud držel, takže to má úplně vylepané. A jak má takovou párátkovou konstituci, ručičky a nožičky jak hůlčičky, tak s tím "účesem" vypadá jak ze zajateckého tábora. ![]()
Pinot Noir Mně se mladší svěřil, že mu na stříhání vadí ty velké nůžky, takže jsem ho teď o víkendu pižlala nůžkama z manikůry. A teda asi bych se jako kadeřnice neuživila :o)
Pinot Noiru mladsieho v skolke je jedno dievcatko. Dlhe vlasy do pol chrbta, ofina od polky hlavy, ale odstrihnuta hrozne nakratko, ledva sa dotyka cela a este hoodne krivy strih. Tak som si na minulej besiedke vravela, ze sa asi osmykala sama. No a dnes, po par mesiacoch na dalsej besiedke to mala rovnako, este jej to stalo horizontalne ako strieska. Tak neviem ci to je naozaj samostrih
. Tiez mi to pripadalo ako zo zajateckeho tabora :)
Mrakoplas no ono jim to ostříhat je někdy fakt kumšt, maly dite taky zdrha, takze ma tu ofinu jak to vyjde, a kdyz uz drzi, tak to kolikrat taky vezmu vic, aby to dyl vydrželo...
Potrefenáhusa vsak ja to chapem. To len, ze v tom nie je Viki sam :)
Starsi ma ofinu krivu vzdy. Ziadna kadernicka zatial nebola schopna pochopit, ze ten vir v predu mu proste nelahne a zarputilo mu ju strihaju na stred. Takze polka mu pada do cela a druha polka sa kruti. Vyzera to ako keby mal ofinu len na jednej polovici hlavy :D
Mrakoplas R. má taky ofinu vždycky nakřivo, barber se mu vždycky snaží vytvořit fešáckou patku, ale R. naopak nemá žádný vír, žádnou pěšinku, a nikdy mu to nebude držet jinak, než rovně dolů. Ale on je spokojen, je to prý takový styl. ![]()
Pinot Noir notna jako já bych ráda, taky se snažím, od mala čas od času do divadla nebo někam jdeme, ale jak byste to asi udělaly, když v 7 odcházím do práce a dítě jde o půl 8? Zamknout všechny tepláky?
JankaM musím se smát. Máme to stejně. Někdy se nestačím divit, v čem šli do školy a školky. Ale už je to lepší, školní dítě by v teplácích neslo a ani v ničem špinavém. Ale ještě před 3 lety bylo nemožné mu obléknout něco jiného, než pár "schválených" kousku. Když byly špinavé, proste se musely vytáhnout z koše s prádlem. Chodil v těch 1 tlustých teplácích třeba v 30 stupních, nebo když byl sníh nebo se šli fotit...
JankaM Nijak, navíc oni reálně do toho divadla nejdou. Prostě se zabejčil zrovna kvuli tomuhle, tak je zabejčenej. Přesně jiný dítě se zabejčí kvuli stříhání, kvuli lékaři, kvuli básničce do školy, to jste na tom ještě dobře. Právě bych nedělala nějaký velký tlaky, když mu to tolik vadí, aby to pak nedošlo k tomu, že si něco vymyslí a do školy nepujde.
dzizisketa Všechno nejlepší!
U nás sa fotilo včera. Hovorim, vyber si niečo krásne. Nie, oblečiem si niečo hnusné!
A poobede - nemal som najhnusnejsie tričko, boli aj skaredsie (s takým smútkom, že mohol to dať aj lepšie) a niektorí mali aj košeľu!
Vlani to nezažil, máme akurát výročie pádu zo stromu a fotenie bolo, keď sme boli v nemocnici.
Na budúci rok už možno aj tú košeľu bude žiadať.
dzizisketa všechno nejlepší! Ale stejně jako u Šárky se ptám, kde je to miminko?!!!!
JankaM Dcera, nyní v páté, ještě vloni nosila do školy jen tepláky. Rostla jsem z toho neskutečně, tak jsem aspoň koupila nějaké "pěkné". Ale tohle jsou věci, které prostě přecházím, nechávám si energii na opravdu důležité věci. A letos? Mamko, tepláky do školy ne, chci kalhoty, tak se koupily dvoje džíny a šlo to samo. A pořád ty děcka chodí do školy v teplákách, ale jak dcera viděla, že já teplátky tedy vážně nenosím tak k tomu nějak dospěla.
A pro ty co držely palce, dcera se na gymnasium dostala. Byla čtvrtá. Dostala by se i na to druhé gymnasium na které byl tedy slušný nátřesk, ale je tam kde chtěla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí