Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2025 08:50

Vari 4:30 je teda hodně krutý 

Online Potrefenáhusa
38925 příspěvků moje polička 22. května 2025 08:50

notna taky jsem kyblík zdědila a nevyhovoval mi, taky mi přišlo, že naše děti potrebujou vic podpírat 

taky ho jeste doma mame 

Offline notna
9462 příspěvků moje polička 22. května 2025 08:51

Evaeva Vari Aha, díky za info. Si musim přečíst, co jsme páchali na dceři za zvěrstva. Tehdy byl doporučovaný i pediatry a fyzio. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2025 08:54

notna jo, ono se to pořád vyvíjí 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 22. května 2025 08:55

Evaeva Zrovna o víkendu jsme si se sestřenici říkaly, že jsme vysokou studovaly, abychom nemusely vstávat brzo :-D. Ona vstává teď v sezoně ve 3.30. Njn, zpovykaní Pražáci a vstáváme dřív než horník z Karviné... 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. května 2025 08:57

Vari 4:30!!!

Mám kamaráda, který před prací cvičí, a tuhle musel být v práci už o půl 8 místo v 9, takže vstával ve 4, aby stihl odcvičit předepsanou jednotku

Pro mě je dobrý, že budu v práci o hodinu dřív a v době, kdy tam skoro nikdo není, takže budu mít klídek na práci. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. května 2025 08:59

notna tyjo, to nečti, nemá to žádný smysl. Ono se to fakt vyvíjí a tak rychle, že jsem zaznamenala nějaké rozdíly v doporučení co (ne)dělat i u dcer, které jsou jen 5 let od sebe

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2025 09:00

Vari já bych nebyla vůbec produktivní. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. května 2025 09:58

notna Mohučanka Já si právě nedokážu představit umývání hlavičky v tom kybliku. Jinak na místo, vodu to bude prakticky dost. 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 22. května 2025 10:08

notna Tím se už netrap, mně přišlo, že se některá doporučení změnila snad i z roku na rok, něco jsem nastudovala, když jsem byla těhotná, a za rok a půl, když dítě dospělo do té vývojové fáze, už k tomu byly zase další informace. 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 22. května 2025 10:22

Ja jsem to moje mini dite strasne dlouho myla koupala v umyvadle. Vanicka byla na ni uplne obri, ja se bala, ze mi tam vypadne. Takze jsem vzdycky vylozila umyvadlo latkovkou a napustila vodou. Pak stacilo vytahnout spunt a nic se nemuselo vylevat ani se sklanet. Vanicku jsme zacali pouzivat, az kdyz v ni sedela.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 22. května 2025 10:33

Zuzuli Já jsem taky úplně malé mimina koupala v umyvadle, ale oni byli malinci jennchvili. Pak jsme to zvládli normálně ve vaně. Vaničku máme jen na koupání psa, ta je ještě po mě.

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 22. května 2025 10:40

My koupali ve vaničce plné vody, tak, aby se tam mohli hezky "vznášet"  a taky kvůli teplotě - máme doma dost chladno, tak aby byli celí ponoření. Napouštět velkou vanu do takové výšky by bylo hodně velké plýtvání. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2025 10:47

Zuzuli v umyvadle jsem koupala, když jsem potřebovala najednou umýt malé mimino a batole. Ale trochu mi překážely baterie, máme dvě. Co seděli, koupali se spolu. Ale všechny vaničky jsem měla se špuntem a tu nejmenší takovou, že šla dát na vanu. Ale zase do ní nešlo to lehátko.

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 22. května 2025 10:51

To látkový lehátko je fajn, potvrzuju! Vaničku pokládáme na televizní stolek, kde nemáme televizi. (Vanu taky nemáme, jen walk-in sprcháč, a klečet u toho teda nechci...)

letfenixa Kokoska I mě pokládali na pračku my ji máme bohužel v komoře. Tam ho přenášet nebudu.

Jako zajímavej experiment, uzpůsobit byt novýmu členovi domácnosti... dost kytek se muselo popřesouvat

Patentky na rameni! Geniální! To by mě v životě nenapadlo! Dík!!

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 22. května 2025 11:00

Aranel jedna z najlepších rád, čo som na internetoch našla, bola, že keď sa dieťa rozlezie, treba preštvornožkovať byt a odstrániť potenciálne nebezpečenstva.

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 22. května 2025 11:03

letfenixa Jo, to ještě ani není tahle fáze, spíš bylo potřeba uvolnit některé plochy. Když jsem zalejvala po návratu z porodnice všechno najednou, vyloženě mě zaskočilo, kolik tady tý zeleně máme

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2025 11:11

Aranel myslím, že se dělají i takové skládací vaničky do sprcháče. Já u toho klečela, i když byli v té vaně, pro záda to bylo nejlepší, na tom lehátku ho stačí jistit. Mně hlavně přenášení vody kamkoliv mimo koupelnu přišlo příliš nepohodlný a asi by to nedopadlo dobře

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2025 11:12

letfenixa naše děti nám dost ukazovaly, co je třeba přesunout Akorát se strojem a později schopností vylézt do výšky jaksi došly vhodná místa

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 22. května 2025 11:20

Evaeva Uvidíme, až bude třeba větší. Taky tam máme takovou "sprchu na psa", ta je asi ve výši kolen, tak výhledově ho třeba ostříkáme tím