Vari
4:30 je teda hodně krutý
Vše o těhotenství a dětech
notna taky jsem kyblík zdědila a nevyhovoval mi, taky mi přišlo, že naše děti potrebujou vic podpírat
taky ho jeste doma mame
notna jo, ono se to pořád vyvíjí
Evaeva Zrovna o víkendu jsme si se sestřenici říkaly, že jsme vysokou studovaly, abychom nemusely vstávat brzo :-D. Ona vstává teď v sezoně ve 3.30. Njn, zpovykaní Pražáci a vstáváme dřív než horník z Karviné...
Vari 4:30!!! ![]()
Mám kamaráda, který před prací cvičí, a tuhle musel být v práci už o půl 8 místo v 9, takže vstával ve 4, aby stihl odcvičit předepsanou jednotku ![]()
Pro mě je dobrý, že budu v práci o hodinu dřív a v době, kdy tam skoro nikdo není, takže budu mít klídek na práci.
notna tyjo, to nečti, nemá to žádný smysl. Ono se to fakt vyvíjí a tak rychle, že jsem zaznamenala nějaké rozdíly v doporučení co (ne)dělat i u dcer, které jsou jen 5 let od sebe ![]()
Vari já bych nebyla vůbec produktivní.
notna Tím se už netrap, mně přišlo, že se některá doporučení změnila snad i z roku na rok, něco jsem nastudovala, když jsem byla těhotná, a za rok a půl, když dítě dospělo do té vývojové fáze, už k tomu byly zase další informace.
Ja jsem to moje mini dite strasne dlouho myla koupala v umyvadle. Vanicka byla na ni uplne obri, ja se bala, ze mi tam vypadne. Takze jsem vzdycky vylozila umyvadlo latkovkou a napustila vodou. Pak stacilo vytahnout spunt a nic se nemuselo vylevat ani se sklanet. Vanicku jsme zacali pouzivat, az kdyz v ni sedela.
Zuzuli Já jsem taky úplně malé mimina koupala v umyvadle, ale oni byli malinci jennchvili. Pak jsme to zvládli normálně ve vaně. Vaničku máme jen na koupání psa, ta je ještě po mě.
My koupali ve vaničce plné vody, tak, aby se tam mohli hezky "vznášet" a taky kvůli teplotě - máme doma dost chladno, tak aby byli celí ponoření. Napouštět velkou vanu do takové výšky by bylo hodně velké plýtvání.
Zuzuli v umyvadle jsem koupala, když jsem potřebovala najednou umýt malé mimino a batole. Ale trochu mi překážely baterie, máme dvě. Co seděli, koupali se spolu. Ale všechny vaničky jsem měla se špuntem a tu nejmenší takovou, že šla dát na vanu. Ale zase do ní nešlo to lehátko.
To látkový lehátko je fajn, potvrzuju! Vaničku pokládáme na televizní stolek, kde nemáme televizi. (Vanu taky nemáme, jen walk-in sprcháč, a klečet u toho teda nechci...)
letfenixa Kokoska I mě pokládali na pračku
my ji máme bohužel v komoře. Tam ho přenášet nebudu.
Jako zajímavej experiment, uzpůsobit byt novýmu členovi domácnosti... dost kytek se muselo popřesouvat ![]()
Patentky na rameni! Geniální! To by mě v životě nenapadlo! Dík!!
Aranel jedna z najlepších rád, čo som na internetoch našla, bola, že keď sa dieťa rozlezie, treba preštvornožkovať byt a odstrániť potenciálne nebezpečenstva.
letfenixa Jo, to ještě ani není tahle fáze, spíš bylo potřeba uvolnit některé plochy. Když jsem zalejvala po návratu z porodnice všechno najednou, vyloženě mě zaskočilo, kolik tady tý zeleně máme ![]()
Aranel myslím, že se dělají i takové skládací vaničky do sprcháče. Já u toho klečela, i když byli v té vaně, pro záda to bylo nejlepší, na tom lehátku ho stačí jistit. Mně hlavně přenášení vody kamkoliv mimo koupelnu přišlo příliš nepohodlný a asi by to nedopadlo dobře ![]()
letfenixa naše děti nám dost ukazovaly, co je třeba přesunout
Akorát se strojem a později schopností vylézt do výšky jaksi došly vhodná místa ![]()
Evaeva Uvidíme, až bude třeba větší. Taky tam máme takovou "sprchu na psa", ta je asi ve výši kolen, tak výhledově ho třeba ostříkáme tím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí