Mulen To ne no:D.
Vše o těhotenství a dětech
Kan ta ikea židle je strašná, jak ma ty vytrceny nohy. Ale Stokke ma zas takový zabijacky zarazky proti převraceni. Kdyz to dítě strká před sebou, je to taky moc strasny
Aranel to koupání za 2-3 dny mě teda u vnoučat taky udivilo, zvlášť když jsou ty děti narozený v půlce léta a přece jen i mimino se trochu zapotí. A navíc mám zkušenost, že po koupání, i třeba jen rychlém opláchnutí, moje děti líp usnuly i spaly, ty procedury je asi trošku utahaly.
Ja měla kyblík a mám ho ráda doteď, když do něj dávám prádlo z pračky. Syn se do něj cpal ještě skoro ve třech letech, když viděl, jak se rochní sestra.![]()
Seděla jsem u toho na zemi, ale vůbec mi to nevadilo, protože jsem děti koupala občas. Tady se to nijak nedoporučovalo, v porodnici se žádný koupání neprovozovalo, na dětech jsem žádný blahodárný účinky neviděla. Zadek, někdy i záda a haxny jsem jim myla i víckrát denně pod kohoutkem v umyvadle.
Kokoska My koupeme taky ob den, i toho už čtyřletého, nikdo nám to teda cíleně neradil, spíš tak bruslíme mezi čistým/špinavým dítětem a ekzémem. V létě, aspoň teda naše starší dítě, je potřeba vydrhnout líp hlavně kvůli opalovacímu krému, ten jak na něm zůstane přes noc, máme ekzém jistý. Ale když ho drhnem často, tak má ekzém taky. Prostě v tom tak bruslíme, co je zrovna míň špatná možnost.
Kokoska Koupali jsme dceru taky každý den právě kvůli tomu rituálu před spaním. Ač se to už nedoporučovalo. Žádný mydleni. Jen ponoření v tom kyblíku v olejové dětské lázni, pak masáž, zhasnout světla a noční režim.
Kokoska moji po tom taky líp usínali, tak jsme koupali denně, ale z hygienických důvodů to potřeba není. Mydlili jsme jen zadek, ten se naopak koupal po každé nadílce ![]()
Aranel přídavná postýlka na tvojí stranu by nebyla řešení?
Ted psala reditelka ze skolky v prirode, ze jim pul deti prave odjelo domu se zvracenim![]()
MPLee Concept kids říkáš? To asi potřebujeme!
Mohučanka ja jsem zapomněla napsat, že to je mladá doktorka, tipuji cca jako ja lehce po 40, matka 3 deti... o to vetsi bizar
Měla jsem ted 2 perne dny takze jsem dikybohu neměla čas nad tím víc hloubat, ale furt mě teda drží nedobre naladeni z toho
Děkuji všem za tipy, omrknu ty kliniky
Myrtila s exemem je to slozity, to je jasny.
Pinot Noir jo, my to hrali cele odpoledne! Ulovila jsem ho za 80kc, coz teda byl ocividne dost dobry kup! Fakt mi to prijde sympaticky a vlastne dite nemusi umet ta slova,jen to vyjadri pomoci obrazku... A zvirata z kategorie "tezka" budeme mit nekdy podle me co delat i s muzem ![]()
A zaroven si stezuju, ze chci zitra po 2. za 5 let co mame deti jet na vikend bez nich a muze. A hadete co? Obe deti lehly ![]()
Ale minuly tyden, ten byl super! Udelala jsem inline kurz ve skolce, a deti byly skvele! Za 4 dny se naucili strasne moc a bylo to cele hrozne mile. V patek bohuzel prselo tak, ze jsem slavnostni zakonceni presunuli na dalsi tydny...
A navic jsem ve meste poradala prvni swap a to se taky vydarilo uzasne, hrozne moc krasnych veci se seslo a taky to byla krasna akce.
Tak vlastne se az divim, ze deti lehly az ted a nezkazilo se to uz minuly tyden ![]()

Mulen vlastiveda je zaludny predmet, stejne jako prvouka. Ja se nechci smat, ale kdyz ke mne doputuje nejaka prace nebo "projekt" ze skoly, kde treba syn vysvetluje Velikonoce, tak to je jak Opraski říznuté Životem Briana a psane panem Kaplanem.
MPLee páni, to muselo byt skvele, deti si to urcite uzily.
Gatita no v pondeli jsem si trochu lamala hlavu, jestli to byl dobry napad. Jezdili vsichni predskolaci, 12 ze 14 nemelo brusle ani chranice, takze na tom fakt nikdy nestali
Ale byli skvelyia nejvic si vazim ucitelek, ze s tim souhlasili, i kdyz to pro ne znamenalo dost prace na vic.
MPLee jsi skvělá!
Když tu padly ty hry (Koncept Kids teda asi koupím pro Ríšu), nemáte tip na hru pro Viktora? Je to trochu oříšek - neměla by to být vyloženě náhodná nuda jako člobrdo, ale zase to musí mít snadno vysvětlitelná pravidla, resp. pravidla pochopitelná za pochodu. Žádné složité podmiňovací věty. ![]()
Baví ho aktuálně Smolíček, Domino, Dobble, pexeso - hry, kterým porozuměl tím, že jsme začali hrát a byla jsem na tahu já, pak muž, pak Ríša a pak už Viktor věděl, co dělat. Zas abych z něj nedělala trotla - běžné řeči už rozumí obstojně, ale kdybychom se snažili mu vysvětlovat příliš komplikovaná pravidla, odradilo by ho to.
Koupím mu Dobble zoo na trénování zvířat, ale potřebuju ještě utratit peníze od babiček. ![]()
MPLee ty to tam pekne rozjíždíš![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí