Dcera se ve škole zúčastnila projektu se zaměřením na spolupráci v týmu vedenou externisty. Na závěr byla schůzka dítě:rodič:externisti, aby se to shrnulo. Dítě dostalo vázaný sešit s fotkama a popiskami, co dělali. Na poslední straně bylo sebehodnocení, kam psali, na co jsou u sebe pyšní, co jim dobře jde, čeho si na nich cení ostatní a jako poslední bod bylo, co si přejí. Co tam napsala? Evaeva uz určitě tuší.... ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tabea A TY jí to ani nedopřeješ, co seš to za mámu?:D:D:D:D Řekni jim, že to třeba sežene někde taťka....
Tabea já jsem asi mimo![]()
![]()
Evaeva přeje si malou sestřičku. Dost mi tam při tom předčítání zaskočilo. ![]()
Tabea to je fakt hustý, takhle velký dítě, sourozence má... No tak šup šup ![]()
Tabea tohle přání naštěstí naše děti ventilovali jen v rodinném kruhu. A muž skonstatoval: nedá se nic dělat, někdo musí být poslední.
continuity tak s takovou odpovědí by tady muž poslední slovo bohužel neměl. Kdyz jsem jim rekla, že jsem stará, zjišťovali se věk matek kamarádů s malýma sourozencema. ![]()
Tabea dcera si poslednich par mesicu strasne prala sestricku. Resila to denne, kdy uz konecne bude mit toho sourozence. Jednou i napochodovala k muzi do koupelny, kdyz se koupal, stoupla si nad nej, ruce v bok a "tati, kdy uz konecne mame udelas to dite!"
Pred dvema mesici ale nejak zmenila nazor a sourozence uz v zadnem pripade nechce. Tak mame klid ![]()
Zuzuli chudák, chudák (jako muž myslim). Naše děti mimino nechtějí, chtějí být jedináčci, občas si povzdechnou jaký by to bylo, kdyby byly samy:D:D:D
Karja jo, tak syn by chtěl být jedináček, bez sestry, co už má, nebo mít malyho sourozence.
A pro dceru holt velkej bratr není totéž, co malá sestřička.
Já už začínám mít skoro strach, aby mě těma revma neuřkli nebo nezačarovali. ![]()
Tohle je podle mě tenkej led pro učitelky ve školce, když jim tam děti tvrdí, jak budou mít sourozence. Jestli gratulovat, aby ten sourozenec nebyl jen vymyšlenej. (Stalo se mojí kamarádce, když bylo v jeslích víc matek kamarádů těhotnejch.
)
Tabea dcera se totiz nedavno rozhodla, ze misto mimina, se kterym je prace, chce aby jeji sestrickou byla jeji nejlepsi kamaradka. A ty dve ted spolu porad vymysli, jak to udelat.
Jako uznavam, ze tatinek te kamaradky je fakt skvely a atraktivni, ale tak moc svemu diteti plnit prani nepotrebuju
u nás byl požadavek na sestřičku zamítnut a částečného uspokojení se dosáhlo "částečnou adopcí" kamarádky ze školky/sousedky od naproti - i bez bližších kontaktu s tatínkem
.
Takže dovolená na kolech byl super nápad! Starší jezdí tak, že mu do kopce nestačím, mimino to úplně miluje a mladší rozhodně překvapil. Zvládl dvacet kilometrů denně a remcal opravdu malinko. Když přišla nějaká krize, tak jsem si ho dala na lano, které kouzelně funguje tak, že najednou šlape tak, že já nestíhám
Akorát je potřeba hlídat, aby mu nedošlo, takže to chce bonbóny do kapsy!
Ale nejlepší je, že teď vzal muž všechny ven, když jsme přijeli moc brzy ![]()
Evaeva to zní skvěle. Nám se tyhle pohybové dovolené také osvědčily.
Gatita jo, byla to určitě zatím ta nejmíň problematické dovolená. Takže to vypadá na střídání lyží a kol![]()

letfenixaVšechno nejlepší. Malej je ti teda šílene podobnej, úplně mi to připomnělo tu fotku jak jsi sem dávala nedávno;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí