Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 19:21

monis mne sa tá malého zdá pancierova

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 19:45

monis to delaj i nase

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 19:58

letfenixadobré vědět

Potrefenáhusa jj, chvilku potom, co v nových botech zabrdzí na odrážedle špičkama a prodře tu kůži na textilJá si vždycky pomyslím něco o perlách a sviních a radši se nerozčiluju...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 20:03

monis mimino má na sandálech uloupnutý asi centimetrivý kus toho gumového okopu přes špičku. Bundy dřou asi všichni, kluci i na břiše A těch kraťasů s prodřeným zadkem, co jsem letos vyhodila. A to po betonu nejezdí.

Offline Tabea
8169 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 20:42

nošený něco přes dva měsíce. Nic ty boty nevydrží

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 20:49

Tabea taky dobrý

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:00

Tabea no ty jsou! 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:25

Tabea drevaky by si zaslouzili! Nejlip okovany.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:26

MPLee Co nějakej ten prstovej skejtik nebo prstova koloběžka? Nebo já jsem tam kupovala takové Kvízové hry. A nevím, jaké tam mají jídlo, ale synovci docela měli rádi, kdyz dostali něco netradičního, červy v čokoládě, pálivé oříšky, nějaké cukrovinky co teď frčí .

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:28

Jedeme celá rodina na oběd k babičce a máme tu scénu, nechci jet k babičce, vymýšlení různých scénářů nemoci. Servala jsem ji teda už tak, že si myslím, ze i čtyřicetiletej soused zalezl pod perinu

Offline Tabea
8169 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:29

Potrefenáhusa Evaeva jo, teď sháním: nejlíp kožený, aby se v nich dalo ven ve vlhku, úzký kolem kotníku, širší v prstech, ale ne moc, protože na to mají kamarádky řeči, s tkaničkami, ne moc klučičí (to jsou třeba i čistě bílý Nike), ne moc miminí, s podrážkou, co není jako prkno, nechci dát 80€, ne pohory, ...

Zítra nesu na vrácení: 2x Nike (moc tvrdý), campery peu (moc široký v kotníku), ještě jiný campery, ty byly myslím moc velký. Včera v obchodě se líbily a seděly jedny superfit za 78€. Objednala jsem je za míň, ale jsou moc malý. Asi jí prý vyrostla noha. V sobotu je vezu k prarodičům, tak může chodit v adiletách, sandálech, holinkach a teniskách, co nosil bratr dřív na tv. 

Offline Tabea
8169 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:30

Kokoska to radši nebudu navrhovat, nebo mě bude nutit je z internetu objednat.

Offline Tabea
8169 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:33

Karja bratranci tam budou? Bude brečet i tam, nebo "jen" než tam dojedete?

Přeju silný nervy a držím palce. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:39

Karja no blbý

Já jsem benevolentní a klidně bych jí nechala u někoho na hlídání, ale to by asi strhla i ségru. A to bych zase nechtěla. Jednou jsem syna doma takhle nechala, když nechtěl k mojí babičce, ale muž byl tenkrát nastydlý, tak se to nijak nekomplikovalo.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:45

Evaeva myslíš ten okop, co má zabránit zničení boty?

Tabeaco to je proboha za znacku, ty prochozený slupky? Jinak boty moc nedoporucim, napadá mne Bisgaard nekde ve sleve, ale nevím, jestli jsou na vás dost siroký a taky maji spis na suchy zip...

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:46

EvaevaNo tak já ani žádné hlídání nemám, kde by mohla být. Ale ani to nejde tentokrat, jedeme tam na delší čas, máme vlastní program, ani u té babičky neplanujeme nějak výraznější čas být je to chvilka z programu...Tabea No nevím, vůbec, nejhorší je, že už na to člověk fakt nemá, ale vypadá to, že to hodně po zlem zafungovalo, ale uvidíme zda tam ještě něco nevyvede. Ona když tam bude se mnou je schopna se s ní třeba nebavit nebo tak. Bože moje nervy fakt;-)

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:50

Karja uvidíš, ale u mých dětí tohle fungovalo, že pochopily, že nemají na výběr a tim diskuze konci. 

akorát se to nedá používat moc často. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 21:53

continuity Taky myslim, ale jako s tím fingovanim nemocema mě už naštvala víc než dost tedy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 22:31

monis no tak, když brzdíš tak, že ohneš špičku úplně dozadu a drhneš jí asfalt, tak už úplně nechrání

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2025 22:34

Karja jo, já bych jí řekla, že chápu, že nechce, ale smůla, sama doma být nemůže. Nemusí se tam s nikým bavit, nic, ale jet holt musí. A sebe bych se snažila dopředupřipravit na to, že bude dost prudit a bude to dost náročný