Karja Lukáško (chvalabohu) tiež viditeľne podrastol, ale väčšinu oblečenia mal s rezervou, vidím, že krátke letné pyzama sú mu malé, ale to už do konca prázdnin ponosi a nové budem až o rok kupovať. On sa oblieka podľa dátumu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa no ja kupuju furt vsechno, dite je spis vetsi, zatim jeste nic nevydrželo do další sezony, zimní bunda ji zatím je lonska, ale tak je srpen, ze jo, počítám, ze v listopadu zjistím, ze ma rukávy nad zápěstí
a leginy na zátěžovým koberci jen horej ![]()
Nemate prosim tip na silnou flisovku pro deti s pocesem uvnitr, ktera se da za tepleho podzimu i misto bundy? Driv meli v HM tyto, ale byly jen v miminich velikostech a ty flisovky pro starsi tam jsou tenkej hadr.

monis Podobnou máme ze Sportissima. Klimatex?
monis zkus se podívat na stránky pidilidi, odtamtud měli holky hodně silné. Nebo klimatax či kilpi.
Potrefenáhusa kúpila som mu zimnú bundu Didriksons rastúcu, 1.zimu mu bola trochu väčšia, 2.zimu akurát a teraz ho čaká 3.zima aj s predlzenymi rukávmi. Aj oteplovaky a zimnú kombinezu má takú.
Potrefenáhusa Mně se letos se zimní bundou povedl dokonalej kauf, protože přesně, za větší ji měníme tak kolem Vánoc, jak poporoste - úplně stejná, jako teď máme, na mě vyskočila v nabídce na Vinted, nenošená, o číslo větší, za dvě stovky, tak už ji mám doma ![]()
Ty dvouvelikostní věci mým dětem dva roky vydrží, víc není žádoucí, stejně to pak posouvám. Rostoucí nekupuju ze stejného důvodu.
monis ty mikiny z Pidilidi jsou prostě "jen" teplé fleesové mikiny. Takové ty bundomikiny by mohli mít na Tchibu. Ale řekla bych, že je ještě brzy.
Evaeva ja u tech dvojvelikosti, konkretne v tvhibu, uplne vzdycky potrebuju tu mezivelikost, kterou nemaj, maly dite ma ted velikost asi neco mezi 92-98, zimní kombinéza 86/92 bude mala a 98/104 mame doma a je obri, to samy velky dite, vyrůstá ze 116, takze 110/116 je mala a 122/128 zase obri ...
letfenixa m jsme dostali podzimní Didrickson a je to nejlepší bunda, co jsme kdy měli, fakt nikdy nepromokla a malý ji nosil od jednoho roku do tří.
Vzala jsem Víťu poprvé do kina a musím doporučit film "Bob a Bobek ve filmu" Je to přesně pro věkovku kolem pěti let. Jak tempem, zvukem i příběhem. Malý byl nadšený a já jsem se nenudila. ![]()
Potrefenáhusa já s tím nemám problém. Zvlášť u těch bund, vždyť se to zasekne o ruce a boty
Ale i trička nosí tyhle, jeden rok mají rukáv přes zápěstí a druhý kousek nad ním. Jak jsou štíhlý, tak v ramenou jim to je.
Byli jsme v těch Roztokách na výstavě Já, město a jako nevím, těch 50 minut jsme se tam zabavili, ale moc jsem to nepochopila
Za mně nic moc. Ale nové nádraží v Bubnech vyvolalo nadšení ![]()
Ještě jsem chtěla na Město pro každého, ale to už jsme nestihli, a děti poptávají zase Archevitu, tak pojedeme ještě jednou.
Potrefenáhusa tieto dvojveľkosti som miestami nenavidela, ešte keď pomaly rástol, a jedno bolo malé, druhé obrovské.
Zina milujem túto značku, aj pre seba od nich veci, výborné sú.
A já jsem opět objednala zimní boty pro mladší dítě, ve slevě. Do těch, co máme po starší, doroste možná příští rok v červenci
ale mám radost, že konečně dorostla do tenisek filii blahé paměti, a má je ráda, aspoň něco.
Cim zhruba za 300 z Alzy potesit 12 leteho kluka?
letfenixa ja mam od nich zimni parku a lepsi bundu mit uz nikdy nebudu, ale detem bych veci od nich koupila az budou mit trochu rozum
Uz ted rostu, kdyz v bunde z blbyho Lindexu jdou po ulici a ze srandy ji drhnou o fasady![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí