Vodvarila je na koloběžce cestou do a ze školy. Zajímavý je, že loni a i letos nosila ty stejný o číslo menší a ty tak nevypadaly. Asi zapomněla, jak se používá brzda.
Diky za tip na Bisgaardy, co jsem koukala, tak je to samej suchej zip. Zatím to ale nevzdávám! Objednala jsem teď ještě ricosty zavazovací, tak snad dorazí v sobotu dopoledne. Na poštu pojedu vracet krabice s botama s rudlíkem.
Vše o těhotenství a dětech
Karja soucítím! U nás po zlým taky funguje. Dokonce mi to teď syn sám navrhoval jako řešení, že když je pořádně seřvu, tak pak fungujou dobře. ![]()
Tabea Je to tak no! Ale komu se chce,že! Mně to moc radosti nedělá;-)
Cim zhruba za 300 z Alzy potesit 12 leteho kluka?
Něco s Minecraft? Lampicka, hrnek, ...
Karja Ach jo, ještě jak jsi psala, že se sambem to taky není zrovna růžová zahrada zrovna... no držím palce.
Ta reklama, kde maminka dítěti připomíná, co si má zabalit do školy, mně poněkud znervózňuje. Vždyť je teprve začátek srpna ![]()
Nebyli jste náhodou někdo v Říčanech na té výstavě o vodě? Kolik času si tak máme vyhradit?
Evaeva ja dnes objednala skolni batoh do 4.tridy
.
Evaeva ja dnes objednala skolni batoh do 4.tridy
.
Gatita já ani nemyslela to chystání teď, ale zase začne to honění, co kdy mají mít, kde mají být... V té reklamě je přesně vidět ta ranní honička. Nechciii
Evaeva My jsme tam byli. Jestli chcete jít na obě části a jestli se kluci rádi ráchají ve vodě, tak je to na celé odpoledne.
DruI no plán je dopoledne muzeum s tou výstavou, pak oběd a pak ten geopark. Tak jestli je ta první část tak na hodinu a půl, aby nebyli zklamání, že je táhnu pryč. Ráchají se velmi rádi, ale to by mělo být snad až v té druhé části
(Mimino po obědě spí, takže nemůžeme jet jen na odpoledne.)
Edit: aha, muzeum má otevřeno taky až odpoledne, tak to přeplánujem![]()
Evaeva Jo tak na tu část v muzeu podle mého ta hodina a půl bohatě stačí. Ta samotná výstava je taková docela malá, ale na dvorku tam mají nějaké vodní hrátky a teda naše starší se tam nejvíc zasekla v dílničce, kde byl teda oficiálně pokyn vyrobte si lodičku a na dvorku pak zkuste jestli plave, ale dítě se rozhodlo, že radši bude vyrábět rejnoka ;)
DruI
tak už vidím, že tam budeme muset ještě jednou ![]()
Evaeva Vidíš my vlastně původně do té muzejní části ani nechtěli jít, tak jsem si otvíračku nezjišťovala. Ale tak dítě potřebovalo po rýžování uschnout, tak jsme si řekli, že při procházce to půjde nejlíp ;)
DruI chápu. Uvidíme, jak se to vyvine u nás
Tento víkend vyzvedáváme děti u našich a dnes jsme byli s našima na výletě na zámku. Šárka nadšená, pořád mlela o princeznách, rytířích, králích a královnách. Průvodkyně v jedné místnosti ukázala dobové WC z konce 19. století, což Šárka nahlas okomentovala: "Tam čuraly královny?"
Mně už přišla komplet objednávka se SEVtu, letos to dám. Už žádná návštěva trafiky v 7:00, spoustu kusů mám dvakrát, obycejna tužka 7x, trojúhelník 2x, sešity, že vystacej pak i pro malou malou....Letos si to povodím;-), příští týden dám dokupy ještě telak:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí