Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 15:42

Potrefenáhusa ale Zuzuli bydlí za velkou silnicí aka hranicí Prahy 13. Ale chápu, že do těhlech škol to má blíž, logisticky lepší... Nicméně na Trávníčkovou loni brali úplně všechny děti, dokonce říkali, že kdyžtak otevřou další třídu.

(Britská čtvrť zase patří aspoň částečně k Třebonicům. To jsem vůbec netušila.)

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 15:45

Potrefenáhusa ale ja, kdyz se postavim u nas za dum, tak na tu skolni zahradu vidim! Na jedne strane silnice je skola a na druhe nase bytovky

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 15:47

Zuzuli no ale to je v těch Vršovicích taky, jedna škola blízko a vedlejší roh kdovíkde 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 16:10

Zuzuli můžeš být v klidu. Já sice věděla, že za silnicí jsou Řeporyje. Ale zase jsem nevěděla, že mají školu

Ale do téhle školy vás vezmou. Horší to bude s tou kuncovkou, tam chodí i dost dětí z britské čtvrti. 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 17:50

Evaeva skoda, ze finep nestihl postavit tu svou planovanou skolu, ta by byla uplne nejbliz aalemyslim, ze nez bude hotova, tak budeme mit dite na stredni

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 18:25

Tabea Mohučanka norimberská zoo se bam líbí moc, už jsme byli na podzim a přesně teď ty vysoký stromy, dali jsme si tam i tu dřevěnou stezku v korunách stromu, co mam deti, tak mam docela i závratě, tak to byla trochu výzva 

a uz vaše deti sjely tuhle zabijackou klouzacku? U nás to zatím nehrozí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 18:29

Zuzuli no školku staví už dvacet let, ale příští rok už bude

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 18:30

Potrefenáhusa Ty vado:D. Já jako taky mám docela závratě nebo zvedá se mi žaludek a všechny ty různý tobogány a skluzavky jezdím s nima, protože ony se jako prvni neodváží...teď jsme byly na takové skluzavce, kde mi to vždycky houplo žaludek až do krku a říkala jsem si, co všechno pro ně neudělám:D. Takže hodně štěstí!:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 18:33

Karja ty jo, tobogán jo, ale na klouzačku musí sami. Já mám taky závratě, co mám děti. Ale ty moderní stezky a rozhledny mi přijdou dostatečně zabezpečené Potrefenáhusa 

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 18:50

Potrefenáhusa koukám, že jsme tam byli v létě 2022, takže dceři bylo 5 a kousek a podle mě jezdila. V tý době už si troufla skočit v bazéně ze 3m můstku, což já bych nedala ani omylem.
Nepamatuju se, že by z toho děti nějak lítaly, tak je to asi dole ubrzdí.
Karja ja ty tobogany vůbec ráda nemám, ale pokaždý se nějak překonám. A pak stojím podělaná strachy v toboganu, kde tě zavřou ve stoje do průhledného tubusu a otevřou pod tebou podlahu.

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 18:55

Potrefenáhusa tohle je v mnichovský zoo

a čí dítě tam lezlo nad vchod do klouzačky a volalo: "Mami, koukej!"?

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:11

Tabea ta teda je

naše se tech vysokých dost boji, ale na podzim v playmobilparku vyjela z tyhle po zadech hlavou napřed ...

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:24

Karja Tyjo, klouzačku asi fakt nedám, mne se už dělá blbě i na obyč houpačce, když malý dítě ještě neumělo samo sedět na tom prkýnku a chtělo na klín 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:25

TabeaPanebože, tak to mě doufám nečeká. Jako moje holky jsou takové odvážné, ale boji se všude chodit samy, musím jim být za zadkem, pak se třeba otrkaji, ale pár jízd to teda trva. Včera jsme měli na koupališti takové soutěže, říkám, že se jdu jen obléct na deku, ať tam jsou dál na těch stanovištích a vůbec. 

Minuky rok objevily tu skluzavku v Jihlavske zoo a už jsou zvířata rázem mimo centrum dění. Taky jsem to párkrát sjížděla a jako nezdálo se mi to, ještě jak se to ozývá tyto plechové skluzavky, mně se začíná dělat blbě už na schodech cestou nahoru:D

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:28

Potrefenáhusa haha, tohle hřiště jsme tam vůbec nenašli

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:28

Potrefenáhusauvidíš, třeba budeš zvyšovat postupně zátěž;-). Mně pak bylo líto, že fakt chtějí jít, ale boji se té samoty, tak jsem to hecla. 

Jo a obyčejná houpačka je nejhorší, to je čistý mučení, to snad spustit tou podlahou!!! Podle toho to nemůžeš určovat;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:32

Potrefenáhusa na houpačky moje děti vždycky chodily sami. Jednou jsem vlezla na takovou tu dvojitou pro dítě a dospělého. Bylo mi blbě celé odpoledne. Na prkýnku seděly od 15m.

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:34

Evaeva nase taky brzo, ale vzdycky se chtela houpat, kdyz videla segru, kdyz jeste neumela a nebyla tam ta miminkovská 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:36

V sobotu jdeme na hradozameckou noc, mám strašnou radost, že děti jsou už takovými parťáky na moje aktivity. Na jaře jsme daly noc kostelů, minule mi schovaly boty, že chtějí se mnou taky jít do kina. Jako snad jim to vydrží, muž tyhlety věci nevyhledává a je fakt že moje kamarádky taky úplně ne, tak snad aspoň do té puberty!:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:36

Potrefenáhusa no jak říkám, vždycky šli sami. Ono ty starší seděli až v roce a mimino zase rovnou i chodilo než dokázalo něco chtít U nás ty miminkovské jsou jen na dvou místech. Mimino teď jezdí i já takových těch lanovkách, ten se toho fakt nebojí