rasaNori i u nás se leze na strom v crocsech
zato na pískoviště na zahradě se chodí ve školních teniskách (ne že by měla nějaké "zahradní", ale mohla by jit klidně bosa nebo...v crocsech
)
Vše o těhotenství a dětech
whiskas Ano, střihově mi to přišlo fajn, i ta síla bavlny, bohužel těm infantilním obrázkům se asi nevyhneš. Jeden čas byl eshop kterej prodával ruzné tyhlety pomůcky pro nemocné a handicapované, aby byly hezké a nebyly infantilní, ale pamatuju si hlavně ruzné bryndáky a látkové pleny...pyžama ne:-/, plus by to bylo asi dost dražší.
Dam sem takovou malou radost minuleho tydne. Potkali jsme jednoho chlapečka ze skolky, ktery k nám moc chtel na návštěvu. Bylo z toho nakonec celé sobotni dopoledne, mladsi syn byl štěstím bez sebe, ze má konečně někoho k sobě. A starší syn si s nima asi 4 hodiny v kuse moc hezky hral, vymyslel jim zábavu a hlídal je, zatímco jsem pila na zahradě kafe. Choval se k nim jak ten nejlepsi táborový vedouci a oni k nemu nábožné vzhlíželi... a pak chtěli, aby šel s námi doprovodit chlapečka domů. Bylo to celé takové mile a uspokojivé, ze z toho už týden žiju a rikam si, ze se treba blýská na klidnější časy?
Gatita to zní skvěle. Tak nezbývá, než chlapečka zase pozvat. ![]()
Mohučanka tak u nás malý dítě předevčírem šlo k ohni v novem gymnastickém dresu a tylove sukni...
Gatita to zní parádně!![]()
Tabea bylo to celý hrozně vtipný. Sli jsme v pátek večer pro cukr do štrůdlu a potkali jsme uplne zmordovaného tatínka s pytlema pod očima (tomu je tak 50+), jak venčí toho chlapečka a tlačí kočárek s novorozencem, v držáku na nápoj energetak. Myslim, ze hodně uvítal, ze pro jedno dítě bude mit program. Pak jsem se jeste druhy den od te maminky dozvedela, ze zapomnel pred tim obchodem psa, kdyz si tam na oslavu udání dítěte šel koupit pivo![]()
Gatita
to asi musí být noci u nich doma
Gatita jakoby skoro je mi toho tatinka až líto ![]()
Potrefenáhusa no mne taky. On se před prázdninami dal před školkou do řeči s mým mužem, který pak přišel domu s očima navrch hlavy, ze ten pan má ještě z prvního manželství dospělé deti, a ted, ze čeká miminko a rozváží malého synka na krouzky... Tak mu říkám:jo jo, zo je součást balíčku, kdyz chces vyměnit manželku za mladší exemplář, to neni zadarmo!
Gatita Než jsem to dočetla, chtěla jsem napsat, že klidně mohl na 50+ jen vypadat, po některých nocích s novorozencem si to úplně dovedu představit, i toho zapomenutého psa ![]()
Gatita haha, no presne tak
ja jsem teda psa uz pred sámoškou zapomněla taky ![]()
![]()
dvakrát
Chtěla bych se zeptat, frčí ještě takové ty velké všeobecné encyklopedie pro děti? Máme doma několik různě zaměřených, ale všeobecnou ne, přitom myslím, že synovi by se to líbilo. Hledala jsem, ale google moc nepomohl, když jsem se do toho ponořila, zjistila jsem, že co mě na první pohled zaujalo, je třeba 20 let stará knížka, jen třeba znova vydaná. Chtěla bych něco aktuálního, ať hlavně ta část o technice není už úplně mimo. Synovi je necelých 5 let.
Zkusím poprosit žluťásek , nevěděla bys, prosím? Nebo kdokoli jiný?
Myrtila my mame megaencyklipedii vsech veci na svete a je bozi, ma ji i žluťásek, uzijou si podle me vsechny deti od 5 dal, nase v tom listuje furt
Myrtila my máme všeobecných encyklopedií několik, ale jestli ti jde hlavně o technickou část, tak bych koupila přímo encyklopedii o tom, co ho zajímá. V těch našich je tahle část vždycky jen pár stránek.
Gatitamůj muž má takového kamaráda, takže v některých chvílích mu tím vyhrožují, že si půjde najít mladší maminku a dá si to ještě jednou. ![]()
Potrefenáhusa Díky, na tu jsem už někde narazila, že by šla, byla to jedna z těch novějších (r. 2017).
Evaeva Na techniku máme pár specializovaných encyklopedií, ale i tak bych nerada, aby tam byl nějaký technický pravěk, protože si to bude asi prohlížet všechno. Ty ostatní oblasti tak strašně moc nezastarávají, nebo teda asi mi nebude úplně vadit, pokud tam bude chybět poslední vývoj v molekulární biologii
ale něco jsem procházela a byly tam na fotkách třeba počítače z roku, jak když jsem chodila na základku, a to už je moc, no ![]()
Myrtila deti tu s ni ted pres hodinu mučily babicku (musis na kazdy strance rict, co se ti libi nejvic)

Potrefenáhusa Tyjo, to je krásná dvoustrana ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí