Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:49

Evaeva starší jezdila taky docela brzo, ale tam ji proste posadil tatínek, ja bych se jeste dlouho neodvazila

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:50

Karja jo, moje taky chtějí všude a taky se mnou za zadkem. Jen z toho skokánku mě nenutí skákat, to je jim jasný, že by byl se mnou konec najisto.
Do tý jihlavský klouzačky se kdysi obětovala máma a pěkně si tam sedřela loket.

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:53

Karja nejhorší je kolotoč a nebo lanový most. To je mi pak šoufl ještě dlouho. Na kolotoč (na hřišti) se teda ani nemůžu dívat. 

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 20:03

Karja kde, kde?

Mám!

Offline Makara
3660 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 20:03

Karja moje holčička se i ve 20 "obětuje"

doprovázet matku - třeba k moři. Ani si nevymýšlí, kam. Stačí jí nahlásit termín. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 20:59

Potrefenáhusa já to poprvé zkusila na takové nízké, kde by spadl z dvaceti centimetrů. Teď už jezdí všude.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:00

Karja to je hezký! 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:07

Evaeva některý děti mají ty hranice strachu trochu jinde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:12

MPLee jo, to nás čeká asi za rok

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:14
Offline Suya
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:36

Evaeva Nase minidite taky uz zvlada tyhle pomy, ale bojim se jaAle tady na dovoleny ji nechavam samotnou lizt na velkou toboganovou klouzacku, nejdriv se bala, ale projel to s ni brachaA taky jsem mozna moc cita, kamaradce treba nedavno spadl chlapecek necely 2r asi ze 2 m pozadu do pisku, ja uz bych videla cerny scenare, ale on se vlastne oklepal a dobry 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:54

Suya jo, tobogánový klouzačky taky jezdí já se o něj až tak nebojím, nechám ho, ať zkusí, co dokáže, jistím ho, když si nejsem jistá, ale nebráním mu. Horších pádů měl jen pár, vlastně si pamatuju na jeden, kdy hodil salto přes řidítka koloodrážedla ve skejtparku. Jinak spadne a běží dál. Obočí si rozsekl na normálním chodníku, vůbec ne při nebezpečných aktivitách. Navíc on je fakt šikovný a silný, a zarputilý. Tu tyč mladší sjížděl asi od dvou a půl a přišlo nám to brzy, jemu nejsou ani dva Občas je to vtipný, když třeba o dva roky starší děti od rodičů slyší, že na to jsou moc malý a přijde náš a vleze tam.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:55

Suya jinak po pádu (nějakém normálním samozřejmě) vždycky čekám, co na to dítě. Často chce politovat, to zase jo,bale sama se k němu neženu, čekám, jak se bude chovat.

Offline Suya
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 22:54

Evaeva No mala je prave dost drama queen, hodne ofnuka kazdy stouchnuti, nejsem na to zvykla od starsiho. Taky mam pocit, ze jsem - ac nerada - podvedome ovlivnena tim, ze je holcickaPritom je odvazna a sikovna dost, no snazim se s tim pracovat u sebe

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 23:00

Suya jo, ale tak to já beru, že ti potřebuje sdělit jaká strašná rána osudu jít potkala Spíš mi přijde škoda ty děti brzdit, pokud sami chtějí a jde o nějakou víceméně bezpečnou prolézačku na hřišti. (Netvrdím, že to děláš zrovna ty)

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 23:41

Evaeva ja vetsinou maly dite nebrzdím, prijde mi šikovný, ale neni sebevražedný, ale kdyz spadla naplacato na zada ze dvou metrů z provazovyho mostu, lekla jsem se hodne, nastesti tam byl tartan, takze do mekkyho a nestalo se ji vubec nic (schody pred národním technickým muzeem byly horsi, to ji vezla záchranka, naštěstí se ji taky nic nestalo, mela jen odřeny čelo a přeseklou uzdičku, takže z ni valilo dost krve) - kolikrát kdyz ty pády vidim, tak si rikam, ze stat se to mne, tak me vezou rovnou na krchov 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2025 00:00

Potrefenáhusa no jasný! Takových pádů se taky leknu. To poznáš i na tom dítěti, že je jakoby víc v šoku, když to bylo velký. U nás to naštěstí vždycky bylo dobrý, ale stát se může cokoliv kdykoliv, to rozhodně. Ruku si starší zlomil při docela banálním pádu.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 03:49

Holky jsem předevčírem nechala doma asi na hodinu, odvezla jsem nechtěně i domácí mobil, takže to ze si starší sedrela obě předloktí do krve po pádu z naší jabloně dopadlo ještě dobře. A to ma za to, ze tam lezla v crocsech! 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 04:07

Mě teda hrozně baví, jak máte na českých (a německých) školách větší mezinárodní vzorek, než my na mezinárodní! Když pominu Japonce, Číňany a Korejce, tak u dcery ve třídě je jeden Ital a jedna holka z Guamu. (a abych byla přesná, jedna Japonka je dcera třetí generace Japonců v Brazílii a další dva Japonci mají otce cizince). U syna podobně, kromě silné asijské trojky má ve třídě Rumunku, Francouze a dva Indy. Nejvíc mě štve ta čínská převaha. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 07:25

Karja Koukala. Asi to bude jediná možnost.