Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 03:11

Podchvíľou tu riešime tú obuv pre deti. Tak teraz pri mori Lukasko nosí len šľaoky z Pepca za 3 €, o 2 čísla väčšie "Áno, netlacia ma."

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 07:40

letfenixa a máš to vyřešený!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 08:20

Mně teď facebook ukázal příspěvěk  na téma, co jste nechtěně vlekli v batohu na túru a nevěděli o tom, lidi tam píšou buď zapomenutý věci (souprava na dojení) nebo přidaný záškodníkama (kameny od kamarádů, velký auto od dětí), na to by ta encyklopedie byla ideální. Člověk by ji vybalil někde při nocování na hřebenu a měl by o zábavu postaráno :-).

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 09:00

Jak jste mi tu radily s tema Keenama, mely jste oravdu. Vzala jsem o cislo vetsi nez mi vyslo v tabulce, a je to tak tak, presne boty na ted. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 09:24
Reakce na notna:

brrr Je to sranda, jak už dospívají a přitom ještě je v nich to dítě

​Hlavně doufám, že si ještě odpustí nějaké alkoholové experimenty. Když jsi vzpomenu, co jsme prováděli my .....

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 09:36

brrr nožka č. 43

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 09:46

brrr A kolik mu je? 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 09:49

notna 14,5.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 09:50

Pinot Noir Hotová Popelka. Ale od kámošky třináctiletý syn má č.46 (a 185 cm).

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 11:26

Už nekupuju lopatky na písek. Včera nám zase obě dvě někdo šlohl, zatímco se děti asi deset minut houpaly. Měsíc nové. Byly položené u hradu, který si předtím děcka na písku postavily, spolu s tatrovkama, které už by asi někomu bylo trapné sebrat, ale ty lopatky ne. Hlavně že na tom pískovišti je momentálně asi deset erárních lopatek. To už je asi popáté, co nám lopatky někam zmizely.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 11:29

dzizisketa my si lopatky bohužel ztrácíme sami. Kolikrát je pak na hřišti zase vidím, ale je mi blbý si ji vzít. Dále máme letos na kontě pět míčů a jednu botu

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 11:31

dzizisketa já jsem je normálně podepisovala lihovkou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 11:33

žluťásek přesně to mám u těch nových v plánu 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 13:04

My jsme teď zapomněly na koupališti pásek a brejle, ptala jsem se na pokladně ale na ztrátách a nalezech to nebylo. A pak se děti koupou a dcera říká ,,mami, tamhleten kluk má moje brejle,, tak jako co, se mám ptát osmiletého kluka, jestli ty brejle má z domu nebo je má z koupaliště? Navíc to byly takový ty klasický intex, nic zvláštního...No tak jsem sla večer za plavcikama, jestli se to přece jen nenašlo a oni to tam obojí měli a prostě to odpoledne půjčili dětem, co neměli svoje veci:D. Takže to dcera identifikovala dobre;-)

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 14:54

Prosím ptám se znalcu: Evaeva MPLee Jedeme s dětmi  do Schladmingu, máme polosbaleno, ale ale když jsem viděla to neletní oblečení, chtělo se mi brečet..... nic jím není. Má být hezky (zatím), že to tam oběhají normálně v celoročkách a teplácích? Nemám kromě softshelky nic funkčního, jsme natolik marný (nebo spíš vyrostlý), že se cestou stavujeme v decatlonu pro pláštěnky, takže eventuelně bych tam mohla něco vzít...Tury neplánujeme vůbec žádné, jsem po svalovém zánětu, takže moc bych chodit neměla, plánujeme asi tak Planai a nějaké placatění kolem lanovek, žádné kilometry, i hotel máme babyfriendly s programem. Tak ale stejně ten stav jejich ohozu mně mírně znejistuje. Jinak uvitám mimo rad s ohozem klidně nějaké tipy, co podniknout v okolí;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 15:09

Karja nějaké bundy by se hodit mohly. Přihoď čepice a rukavice pro jistotu. Celoročky podle mě budou stačit.

Máte k ubytování tu kartu? Jestli jo, tak bych každý den vyjela jinou lanovkou. Na každém kopci je nějaké větší hřiště, dá se udělat menší procházka, kafe a tak. Pak je tam jeden akvapark. My jsme měli celkem hezky, takže žádné další vnitřní aktivity jsme nedělali. Ještě bych prošla tu kartu, co je tam za aktivity typu bobovka nebo lanové centrum, jestli to holky baví.

Planai je vyloženě dětský kopec, tam strávíte minimálně jeden den, naše děti pak už to ani nebavilo. Určitě potřebuješ dvakrát dvě eura na kuličku, je tam automat a bere jen ty dvoueura, jestli se něco nezměnilo. A náhradní oblečení na vodní hrátky.

Ještě projdu fotky, jestli mně něco nenapadne 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 15:16

Evaeva ooo děkuju za info o dvouerovkách, to by mě nakrklo, jo tam počítám s celým dnem. Joooo bundy naštěstí máme, čepice, rukavice i hodně teplé mikiny taky mám zbalené, kdyby nás zlákal Dachstein.Ale nevim, nejsou na to moje holky ještě malé?  Jakože to moc neocení nebo se někde budou bát těch výšek nebo tak? Na běžné věže a vyhlídky lezou furt...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 15:24

Karja my na Dachsteinu nebyli, ale myslím, že klukům by se to líbilo. Loni jsme byli na ledovci, který už tam ani nebyl, a byli nadšení. Bojím se vždycky akorát já, v lanovkách nebo jinde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 15:26

Karja na reiteralm je nějaká dětská trasa, ale my šli jen kousek, tak o ní moc nevím. Ale to jezero Spiegelsee je krásné.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 15:31

Evaeva Děkuju. Mně zaujalo  hodně tohle vodopády Riesachwasserfall a jezero Riesachsee, ale nějak na webu nepanuje shoda, jestli je to pro menší děti, či nikoliv, myslím, že až pro starší. A pak mě ještě zaujala soutězka Silberklarkamm, že to dají asi určitě...
Zdroj: https://www.alpy.net/informace/video-vylet-schladming-vodopady-riesachwasserfall-jezero-riesachsee.php | www.alpy.ne