Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 15:35

Karja na reiteralm je nějaká dětská trasa, ale my šli jen kousek, tak o ní moc nevím. Ale to jezero Spiegelsee je krásné.

Fajn je ten kopec Kaibling. V mezistanici bylo parádní hřiště na písek, kladky a tak, to nevím, jestli holky baví, a taky nějaká zvířata. A nahoře klasicky hřiště, opičí dráha myslím, a fajn výhledy, ten fakt doporučuju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 16:22

Karja my tu Silber šli. Spodní nejzajímavější část dají určitě. My vyšli až na tu hutte, ale to je dost do kopce, tak to nevím, jestli pro vás bude vhodné. Synovi teda bylo necelých pět, když to šel. Nahoře mají výborné občerstvení, domácí kefír a koláče..., ale zvaž to no. My jsme šli dolů okolo, ale to bych vám nedoporučila, to pro děti vhodné není, dost jsem se tam o syna bála.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 16:26

Karja ten riesach jsme asi nebyli, ale podle mapy dojdou určitě dolů pod ten malý vodopád a pak uvidíte, bude to do kopce, ale já bych to s kluky klidně zkusila. Vrátit se můžete vždycky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 16:30

Koukám na fotky a hned bych jela s vámaMoc jsme si to tam užili, je to skvělá lokalita. A kluci jak byli malý

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 17:44

Karja 

Ahoj na Hradozámeckou!

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 20:34

dzizisketa Ha, pěkně! Tak ve Vašem případě jsou tam jako doma;)

Evaeva Děkuju! No paradoxně u nás bych do kopce neměla teď chodit já:D:D:D. Jsem na sebe zvědavá teda, kvuli dětem zvažuji spíš tu cestu přesně, aby někde nespadly, než že se jim nechce nahoru, koukala jsem se na ty schody, to dají, ale ta poloprázdná zabrádli prostě nějak nemusim, ono je to kolikrát i nás na nějaký věži, radši se tomu vyhybám. Tak děkuji;), uvidíme ještě jaký budeme mít program, jak my následující dny fyzicky sednou, naštěstí máme hodně babyfriendly pension, tak se tam můžeme vykempit, je to teda smůla...Ale chodila jsem tomu zánětu naproti celé léto no...:-/

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 20:53

Karjaškoda no, ale nebála bych se, že si to neužijete. Ta Silber soutěska je, co si pamatuju, celkem v pohodě, ta zajímavější dolní část. A když vyjedete nahoru lanovkou, tak u každé je hřiště a dá se jít nějaký kus, třeba kilák, dva po hezké, rovné kočárkové cestě. Což je dobrý i třeba, když je horší počasí, že tě nikde nechytne bouřka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 20:59

Karja třeba k tomu jezeru speicheteich vede z kaiblingu fakt pohodové cesta. Jsou na ní nějaká zastavení pro děti, něco bylo, myslím i u jezera. Převýšení je malé a není to žádná cesta přes kořeny, ale fakt široká cesta.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2025 20:59

Karja třeba k tomu jezeru speicherteich vede z kaiblingu fakt pohodové cesta. Jsou na ní nějaká zastavení pro děti, něco bylo, myslím i u jezera. Převýšení je malé a není to žádná cesta přes kořeny, ale fakt široká cesta.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 21:25

Karja myslim, ze jestli neplanujete zadny brutalni tury, tak to zvladnou v pohode bez nutnosti dokupovani vybavani. Vzala bych sle aspon 2 boty, kdyby jedny namocily, nejaky mikiny ruzne tluste, aby sly vrstvit a ty softshelly. V Decathlonu maji takovy ty nepromokavy bundy co se daji sbalit do kapsy, ty jsou fajn. My teda celorocne bereme na dovolene merino triko a leginy, vyuzili jsme to zatim bohuzel vsude. V kvetnu v karavanu byla brutalni zima, ted na chalupe je zase 10 stupnu

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 21:37

MPLee tak uvidíme, na vrstvení věci snad mam, a mam jednu tasku plnou hodne tepleho obkeceni, kterou necham v aute a snad nevytahnu:-). Boty dvoje mam. A doufám, že se předpověď nezmění moc;-).

Evaeva Dekuju prozkoumat i tyto dvě moznosti;-) 

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 19:55

Já jsem tento víkend rozpoutala peklo mezi matkama spřátelených prvňáčků dotazem, zda posílaly platbu za stravné na září jako já na staré číslo účtu, nebo už na nové (na něž jen tak mimochodem upozorňují na webu, ale když jsem se v červenci do objednávkového systému registrovala a zřizovala si trvalý příkaz, všude byl starý účet): půlka se zděsila, že to taky zařídily rovnou po schůzce na konci června, tudíž jistě na starý účet, a druhá půlka se zděsila, že to se platí už teď?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:40

dzizisketa nedivím se ani jedné skupině Já si za boha nemůžu vzpomenout, od kterého dne jsem syna přihlásila do družiny. Tak jsem zvědavá, v kolik přijde v úterý a ve středu domů.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:15

Stravné mě tento týden taky trochu rozhodilo, 15 tisíc za obědy na pololetí, doufám, že to aspoň budou pokrmy jak od Pohlreicha!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:18

Pinot Noir pěkný! A pak sní akorát přílohu, že jo. To vám letos nějak podražili?

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:28

Evaeva jo, o 50 %. Ale R. je masožrout, chce mít prý svaly jak tatínek. . Akorát masa na kosti se bojí. Spíš těm přílohám právě moc nedá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 22:02

Pinot Noir tak to je dost teda!

Syn maso jí, ale přesně specifikované. Polívky tam taky nejí, zato sklenic se šťávou dá i šest

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 23:13

Pinot Noir to je pěkná rána teda, tak snad to bude podle toho vypadat. 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 25. srpna 2025 06:12

brrr Náš mladej má 45 a má 13 (a 4 měsíce), měří zatím "jen" 176. Podotýkám, že před dvěma lety touto dobou měl 36, stejně jako já. Botama bych si tady mohla dláždit....

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 25. srpna 2025 07:22

Garfie jde to v Japonsku sehnat? Myslim u nas konci konfekce 46-47 (mame doma)