Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:09

Myrtila kluci taky ty pre neměli, jednak ani nebyly, ale ono je to fakt jiné ta chůze v deseti měsících a 15m, i když se jedná o začátky. Mimino mělo dlouhou tu hodně neohrabanou fázi, i když teď je pohybově napřed 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:11

Myrtila To je vtipny, vel. 20 mela mala v roce a třičtvrtě, kdyz jsem ji kupovala první boty :-)..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:13

Myrtilapas mladšímu neroste tak od dvou let. Starší to měl stejně, zesílil až po šestých narozeninách. Teď jsme ve fázi, že jedny kraťasy celkem nevypadají blbě ani na jednom z nich. Za léto už má muž na kontě několik záměn mladší x mimino a ano dokonce i jednu mimino x staršímladší x starší ani nepočítám.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:13

Potrefenáhusa Já mám ty kukly radši hlavně proto, že nemusím řešit zateplení krku. Tak jsem ráda, že je syn od malička akceptuje, mám je pro něj v různých tloušťkách od tenké z obyčejné teplákoviny až po tlustou z warmkeeperu (něco jako hodně tlustá teplákovina se silným počesem zevnitř). Navíc si je dovede od začátku pěkně navléct, což se hodilo na začátku školky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:15

Myrtila já mám zateplení krku vyřešené fleesovými mikinami na zip, jiné nekupuju. Přes ty kukly se nemůžu moc přenést, nosí je akorát pod helmu. Ono teda u starších už by mi to ani neprošlo.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:17

Evaeva No tak zrovna kraťasy ten starší občas sebere miminu, mimino je podědilo po něm pas mají skoro stejný, ale už je to fakt dost poznat na té délce

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:21

Evaeva Jj, taky kupuju hlavně tyhle mikiny, ale i tak mi přijde, že mu na ten krk hodně fouká. On si teda navíc nechce zapínat mikiny ani bundu až nahoru (ale zase nechce mikinu přes hlavu), tak ta kukla to všechno pěkně zakryje. Jako není to úplně hitparáda, co se vzhledu týče, ale plní to svou funkci, tak vybírám hezké vzory látek a jsem ráda, že ji syn (zatím ještě) nosí. 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:21

Evaeva ty jo, mne přijde, ze mikina ke krku vubec nestačí (mne teda taky ne), to jim kdyžtak rvu nákrčníky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:22

Myrtila mimino má spoustu kraťasů až doprostřed kolen, přitom jsou jeho velikost. Mladší má ty samé třeba do půli stehen, nic divného. Ty staršího kraťasy byly miminu lehce pod kolena, ale pořád to nevypadalo úplně divně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:24

Myrtila Potrefenáhusakluci si to naopak zapínají až nahoru obojí, i když je diocela teplo. Nákrčníky máme, ale přijdou mi zbytečný, stejně je mají až přes mikinu. Takže je ani moc nenosí 

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:36

Evaeva někoho (mě) mladší sestra přerostla asi na konci zš, má asi 185, jsem nejmenší z původní rodiny

A tedy vůbec netuším jaký velikosti bot měly děti a hlavy už vůbec ne.

Jo a přezůvky do školy nemáme, dcerka chce pantoflle gumové pokud možno nike a synek ani nevím, něco vybereme příští týden. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:55

Malmala a její ledovcovy outfit:D po výstupu z lanovky na sebe sama nacpala vše, co našla v batohu včetně moji vesty. Takhle rychle a samostatné se oblékat jsem ji ještě nikdy neviděla. Má na sobě zateplené leginy, softshely, dvě flisove mikiny silne, softshelku, mojí vestu, na čepici si stejně musela dát kapucí a stejně se tvářila, že jako co to po ní chceme, že je to její poslední hodinka....

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 22:30

Myrtila no, náš šestiletý má velikost 28. Boty jsem mu teď koupila 29, ale reálně má tu 28. Ale on je celkově prcek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 23:59

Karja to si teda přichystala prázdniny 

A co jinak? Já jsem ze zvědavosti koukala před pár dny na počasí a nevypadalo to úplně marně.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 01:33

EvaevaPočasí je úplně ideální, slezli jsme z ledovce a šli jsme na koupaliště.  Hele no přesně jak si říkala, nevíme co dřív a určitě sem chceme jet příští rok znova, děti jsou úplně nadšený:D. Ale nevím, jak moc lidí třeba tady je v té hlavní sezóně, jestli teď to není přece jen klidnější trochu. 

Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 06:08
Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 06:32

Emerald tak to má po tatínkovi, ale lodě nejsou výhoda:) Můj muž má naopak 47-48, ten už vzdal běžnou konfekční obuv a chodí do té nadměrné.

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 06:39

Mulen Jj, můj 46-47 a ma ty nohy docela zraseny, různe otlačený prsty atd.

(alw doufám, ze se to u holek zastaví, i kdyz dneska uz to neni snad takovej problem, jako kdysi, kdyz teta nemohla sehnat pro sestrenici do tanečních 41) 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 06:40

Karja to je bozi!
(Ja uz tu o tom mluvim jakou dobu, ze Alpy a nikdo mi to neveri, nechces dat vic fotek?)

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 06:47

Karja pohled značka "Boží umučení"

přeju vám super dovolenou!