Potrefenáhusa Karja ja vas lituju. Ja nezapomenu, jak sambo kdysi v ramci treninku jezdil do prace na kole po statni silnici a jeden den se nevratil v normalni cas. Telefon mrtvej, uz se stmivalo a pak dorazil vecer a ze mi vlastne zapomnel rict, ze si rano nebral silnicku, ale vzal to se sefem pres hreben na horaku
Potkali jsme se ve dverich, kdyz jsem brala klice od auta a chtela ho jet hledat po skarpach. Udelat mi to s detma tak ho vazne zabiju.
Vše o těhotenství a dětech
monis Hele já jsem co se týče jeho osoby už úplně jako free, je mi to fakt jedno. To mě vycvicilo už za bezdětna, ale nemám to ráda s dětma. Ač reálně to nezachází do žádných extrému, ani nemám žádné indicie, že by se o ně kdy nepostaral, nebo že by nějakou situaci podnodnotil, děti přišly zmrzlé nebo dělaly něco nebezpečného. To se nikdy nestalo. Ale asi jak tak zachází se svou osobou, tak uz to nějak ve mně je a jsem z toho fakt nervózní. Ale jako hodně se vylepšil za poslední čas, to zase jo
Potrefenáhusa naši to možná prokoukli, ale je jim to jedno. Ven jdou s kýmkoliv a kdykoliv, všichni tři
S mužem teda jdou klidně i s odpadky, je fakt, že se mnou by takový zájem asi nebyl ![]()
Evaeva Pinot Noirděkuju!
Dnešek proběhl nad očekávání dobře, byť malej měl očividně stres, špatně spal, uprostřed noci přišel do ložnice a chtěl se tulit, pak byl před školou zaražený, ale ve výsledku spokojený a teď večer říkal, jak se zítra těšíííííí. Tak kéž mu to vydrží co nejdéle.
Evaeva to mas fajn, u nas se to zlomilo letos a starsi ted nikam nechce (nakup, prochazka, projizdka na kole) a ke vsemu je hrozna diskuze. Takze kolikrat udam uz jen jedno dite![]()
continuity presne v tej polohe som to tu pisala ![]()
Karja
ma sa este co ucit
Mrakoplas Má tam ještě nějakej prostor:D
monis mladšímu se občas nechce, ale nechce o nic přijít, takže jde. Starší absolutně nechápe, proč by měl být doma a mimino volá Taky! Taky! jakmile slyší něco jako jdeme...
Teď jsem řekla jdeme na ten pokoj (úklid) a proběhlo větší zklamání ![]()
Malenge no jo, nervozita pracuje. Hlavně ať je tam spokojený!
Mladší na dnešek taky blbě spal a to "akorát" měnil třídu a paní učitelky. On je chudák takový analytik a ještě zaražený introvert![]()
Pinot Noir naši se rvou strašně, fakt strašně a pořád, denně, někdy jen tak pro zábavu, někdy je to vážnější, občas mi přijde, že musí jít o život. Zrovna včera jsme s mužem měli k malému promluvu, že nemůže cokoli, co se mu nelíbí, řešit ránou. On teda mlátí jen bráchu, nás ne, tak doufám, že je to tím jejich vzájemným nastavením, že ve škole to zkoušet nebude. Ale je dost silný, hooodně urputný a na rozdíl od bráchy byl rozhodně v té větší polovině třídy, tak představa, jak do někoho půjde jako doma do bratra, no to se mi dělá nedobře.
Malenge u nás je to naštěstí v 95% pro zábavu, starší se takhle pere i s kamarády občas. Ale že půjde o život mám pocit pokaždé ![]()
Jo a jedna věc mě děsně pobavila, když šel do školy starší, neměla jsem o ničem ani ponětí a pak v září s tlupami dalších zoufalých rodičů pobíhala po papírnictvích a tescu. Letos jsme na schůzkách v červnu dostali seznam všeho, i nelenila jsem, udělala velkou objednávku i s věcmi pro staršího, takže obří drahý balík mám už skoro 3 měsíce hezky doma a jsem spokojená, jak jsem na to vyzrála. Takže dneska mladší ve škole nafasoval od MČ a školy dvě obří tašky/batůžky doslova narvané věcmi, jako to jsem v životě neviděla, od krabičky na svačinu, přes pevné desky, po veškeré pastelky/ořezávátko/tužky/nůžky/lepidla/gumy/pravítka/rozvrhy/vodovky/tempery/různé reflexní blbiny/obleček na výtvarku/tabulku na psaní. Taky sešity, knížku, volňásky do planetária, botanické atd. atd. Sotva jsem to odvlekla domů
starší dostal myslím jednu tužku a krátké reklamní voskovky 6ks, taky pěkně frflal. Přestal, až když jsme mu nabídla, že se klidně může do té první třídy vrátit, pokud po tom tak touží.
Evaeva kluci se s kamarády právě nervou, jen spolu a to stojí za to
moje nervy!
Malenge ty volňásky u nás taky proběhly. Prvňáci tu taky dostávají (asi menší) balíček, ale použít se dá tak půlka. Lepidlo nelepí, sešity jsou jiné než potřebují... Snad je to u vás lepší, však to během docházky využijete
Malenge naši se taky rvou jen spolu, naštěstí, a snad to tak zůstane. Stejně jako continuity si myslím, že je potřeba je nechat, takže zasahujeme jen při nějaké očividné neférovosti, jako třeba když chce starší násilím získat něco, co patří mladšímu. Jinak je necháváme. No ale nedělá mi to vůbec dobře.
No ale myslím, že jak je malý hendikepovaný tou řečí, takže si pořádek ani spravedlnost na rozdíl od velkého nevyřeší slovně, tak je možné, že by se mohl k nějaké ruční akci uchýlit i ve společnosti. ![]()
Evaeva jo, to my to využijeme stopro, navíc to jsou kvalitní věci, centropen, kohinor, maped, mile mě to překvapilo. Nečekala jsem totiž nic.
Pinot Noir rozumím, náš menší nemá nic zásadního, chytrý je jak opice a chápe velmi dobře, mluví ovšem velmi blbě. Když mu pak někdo nerozumí, frustrace jede na plné obrátky. Snaha na logo měla doposud jen malé výsledky. Byli jsme nedávno na dalším zákroku s podjazykovou uzdičkou (u něj to není uzdička, ale regulérní kus masa=svalu), tentokrát už pěkně v narkoze a pořád se mu to hojí a bolí, ale vidím výsledky a slyším je hned, takže věřím, že se bude lepšit a bude klidnější i ve společnosti těch, co mu tolik nerozumí.
Tak dcera dostala v nové škole balónek plněný heliem, se kterým jsme jely ke mne do práce, pak do hudebky, pak na kroužek
pěkně se balónek projel metrem a autobusem ![]()
Karja Pohodičku ![]()
Malenge Jo, u nás to starší taky dostala, hlavně tksove forky jakože ubrus na výtvarku a tak:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí