Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online dzizisketa
9001 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 07:55

Malenge 

Já taky přendala půlku věcí z uvítacích balíčků do pouzdra a krabice na výtvarku Nám naštěstí v červnu řekli, že nemáme kormě aktovky a pouzdra nic pořizovat, že hodně toho právě dostanou v těch uvítacích balíčcích, ale že dopředu se neví, co v nich bude. I tak jedu místo oběda do papírnictví

Ty volňásky do planetária a botanické mě mile překvapily, klukům se nejvíc líbilo to malé metro, hned s nimi venku hráli na bouračky

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 07:58

dzizisketa loni bylo planetárium zavřené, tak byl volňásek do hvězdárny

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:24

Čí dítě, který loni oproti všem očekáváním zvládlo školku v pohodě mělo včera srdceryvnou scénu u předávání? Nějak ho to zaskočilo, muž z toho byl celej den špatnej (odevzdává on cestou do práce). Dneska prej plakal, ale nebyla to taková hrůza. Asi to budu brát jako progres, loni se to nebohý dítě vůbec nevzmohlo na odpor a včera se poprvé ptal, proč vlastně musí chodit do školky.

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:02

Len

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:19

Len Taky bych to brala jako progres;) Tak bude mí takovej standardní slzavej tejden..My jsme ráno taky měli slzavý, ve druhý třídě(!!!). Maminko, kdy pro mě přijdeš? Normálně pro ní musela přijít spolužačka, když viděla, jak je bezradná....

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 13:16

A ci dítě se vzbudilo s rýmou jak hrom? Ano, moje prvnacka. Už chybí jen kobylky nebo mor...

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 18:17

rasaNori Třeba to nebude tak zlý, naše měla příšernou rýmu v sobotu, fakt kapesník u nosu, pořád ji to teklo přes den v noci naopak ucpáno a za dva ty měla dobrý, teď naopak jsme vyřízeny my se sambem:D

Online dzizisketa
9001 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 18:29

Dneska cestou domů výluka metra, zpoždění 40 minut, vychovatelka zapomněla vyslat Rosťu z družiny, Šárka ve školce předposlední, pět minut na hřišti skončilo řevem obou a mým hubováním... Tomu říkám dobrý start!

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 19:08

dzizisketa A já si říkám, že mi ten začátek školního roku nějak nesedl, ten nový režim, ale vidím, že to je jen nějakej můj pocit, že může být hůř:D

Offline Kokoska
35055 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 19:25

U nas uz si malej vyzkousel i druzinu a dobry. A velkou radost mu udelalo, ze za nim o prestavce prisel bratranec ze 4.tridy, dovolil se pani ucitelky prvnacku, jestli malymu muze ukazat svou tridu a ze to pani ucitelka dovolila!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 19:47

Mladsi dnes zhodnotil skolu Nie je to tam vobec zabavne. Prestavky su kratke a je tam malo hraciek! Nuz, naraz po skolke bol zjavne drsny :)

Online dzizisketa
9001 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 20:13

Karja 

Ty vole, pardon my French - já bych nejraději umřela do postele, ale musím jít chystat tělocvik, doplnit aktovku a krabici na výtvarku a připravit svačinu. Už se mi stýská po školce

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 20:17

dzizisketa chápu. A to ještě nezačaly úkoly. Ale má to i svoje výhody, třeba že nemusíš absolvovat nekonečné převlíkání v šatně. Nebo se ho aspoň nemusíš přímo účastnit

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 20:31

dzizisketa máme na večer úplně stejný program . A úplně stejný pocit. A to to mám bez toho tělocviku, protože ten potřebuje až na pondělí...

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 20:36

ale mám jinou stižnost, byla jsem ve Sportisimu pro tenisky na tělocvik a já se prostě nedokážu přes ty betonový podrážky a zkosený špičky přenést ani na ty 2 hodiny v týdnu. Takže mám 2x dražší barefooty a velký štěstí, že je dcera pak doma akceptovala, protože měli jedinej model - tyrkysový s oranžovýma tkaničkama.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 20:57

Dcera mi vyprávěla, ze se představovaly prvňáčků ve družině. Jak se jmenuji, a co mají rádi, tak dcera řekla, že má ráda zvířata, hlavně kočky, a písničky. A ono to teď tak nevyzní, ale já se tomu řehtala, že jeden její spolužák řekl ,,no tak hlavně rád mám klid,,:D:D:D. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 20:58

dzizisketa mne po prazdninach! Dve deti vypravovat, este sme sa vracali pre jedny zabudnute papuce. No prisla som so prace spotena jak mys. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 21:10

Anema my máme ze Sportisima bf heady, ty stojí, myslím, 750. Z dekáče má na tv za 500 asi, tak to mi nepřišlo jako velký rozdíl. (Ty heady má na atletiku a tv venku, z dekáče do tělocvičny. Ano, potřebuje dvoje boty na sportovní aktivity)

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 21:19

Já jsem v tom dnes 2x tenisky do tělocviku za cca 800 jedny, 2x papuce malý dítě, 2x papuce velký dítě, hádka s mužem ze opravdu nemůže malý dítě dostat boty od ségry, když má o 4 čísla menší nohu1x tenisky lepší na atletiku, no jako jen to z účtu lítalo. V tescu par veci na starší z výprodeje, pak leginy a kraťasy na atletiku, me to tak nebavi

Offline notna
9471 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 21:36
Reakce na Karja:

Dcera mi vyprávěla, ze se představovaly prvňáčků ve družině. Jak se jmenuji, a co mají rádi, tak dcera řekla, že má ráda zvířata, hlavně kočky, a písničky. A ono to teď tak nevyzní, ale já se tomu řehtala, že jeden její spolužák řekl ,,no tak hlavně rád mám klid,,:D:D:D. 

​Vyzní! Se tomu tady směju a představuju si pěknýho salámistu