Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 21:39

Anema já mám velkou kliku, že má syn už dost úzký nohy a ten Dekáč je tím docela snesitelnej.

Těmi bf do tělocvičny si pořád nejsem jistá. Přijde mi, že na to běhání a skákání na parketách jsou lepší nějaký trochu tlumený? 

Ale těžko říct, syn je úplně nejraději čistě bos. Možná by mu bf vyhovovaly i tam. Ale na hodinu a půl týdně jsem za další bf moc spořivá

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 21:48

Nase deti jsou ted uplne nesnesitelny, uz se tesim, az si to nejak sedne do nějakých rozumných kolejí, zabila bych je dneska obe, maly dite bylo uplne vzorný celý dopoledne samo ve skolce a pak to nejak asi musela dostat ven, vykoledovala si od segry ranu klackem mezi oci, hodila boty na zahradu do zapálenyho ohniště a v závěru ještě zvrhly sklenici vody do postele, uz naštěstí spej a ja jdu místo chystaní aktovek míchat povidla

fakt asi příroda stvořila ty takřka tříletý tak strasne moc nesnesitelny, aby člověku nebylo lito, ze uz je musi strcit do instituce a jit si po svejch 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 21:49

Anema na ty heady jsem nedávno koukala a nechapu, proč je nedelaj růžový! 
edit: tak na lewro, ale ty taky ne 

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 21:55

A my sme tu mali práve paradnu hystericku scénu, ktorá začala tým, že dycham

A potom už to len kulminovalo, aby po trištvrte hodine reval, lebo chcel zaspať. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:12

PotrefenáhusaSaguaro, myslím, dělaj. Jsou stejný jak ty heady 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:15

letfenixa no a neni uz na case aby spal sam?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:16

žluťásek no tělocvična má odpružený povrch, nejsou to jen "parkety na betonu", je tam několik vrstev nějakých latí nebo čeho, co si vybavuju ze školy. Mělo by to tlumit dopad a je to opravdu poznat, když se na to zaměříš.

Ale rozumím ti, i přes to odpružení si nejsem bf úplně jistá. Ale ty head jsou trochu odpružený, nejsou to úplný šlupky. Syn nosil bf i ne bf, tak jsem se ho ptala, a prý mu to přijde stejný Tak si vyber

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:27

letfenixa no a neni uz na case aby spal sam?

​Prosím te, můžeš to navrhnout i mým dětem?:D:D

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:28

Karja Myslela jsem, že holky jsou už vyexpedované do pokojíčku.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:28

Karja počkej, počkej, nebylo u vás nějaké velké stěhování?!

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:31
Reakce na Evaeva:

. Syn nosil bf i ne bf, tak jsem se ho ptala, a prý mu to přijde stejný Tak si vyber

​Jo, to nemá smysl se jich na něco ptat, my jsme včera šli vyzvednout boty na tělocvik, dcera si je zkoušela, které ji sedím donesli jsme je do školy. Dělala jsem ve škole nějaké papírování, tak jsem si všimla, že deti mají na stolkach košíky a dávají si do toho to vytvarku. A říkám dneska dceři ,,Nechybělo ti něco na vytvarku?,, ,,Jo mami, chybělo,, ,,A co ti chybělo, velky čtvrtky?,, ,,Ne,boty na tělocvik,, ,,Jak ti můžou chybět boty na tělocvik, když jsme je tam ráno nesly?,, ,,No prostě je nemám no, chyběj mi,,. Dal jsem to vzdala, to nemá cenu. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:32

Nasi mali po skole tiez riadne zaseky, musela som si opakovat, ze sa len potrebuju vyventilovat. Inak by som isla do poli..A doma som zaspala na gauci, hned mi bolo lepsie :D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:33
Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:36

Karja rozhovor z dneška. Ráno pršelo, tak říkám, mladšímu, jestli si nechce do šatny vzít pláštěnku, že jí tam stejně mají mít. Prý ne. (Déšť měl ustávat, tak jsem to neřešila). Přijdu po obědě a ptám se, jestli mu ta pláštěnka nechyběla a že jí stejně musíme donést. Ne nechyběla. ... Za tři minuty A mami, máme mít pláštěnku!

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:37

brrr Evaeva Holky mají pokojíčky každá svůj, ale samozřejmě tam přestala ta starší spát...nejprve vždycky k ránu přilezla, pak už kolikrát i o půlnoci, pak se ukázalo, že ji tam stejně večer taťka uspava kolikrát, takže uspavat dvě děti oddělené nemá smysl. Ale ty pokojíčky jsou fajn, docela to mají jako svoje takové teritorium, kde si často něco vyrábějí, hrajou si tam a uspořádávají svoje věci. Sambo v tom jednom pokojicku spí, takže mám volno na pracovnu a bude zase stěhování:D:D. Nevím no, ona byla po dovolené, kde měla vlastní pokoj hodně jako namotivovana na to samostatne spaní, ale brzo ji to přešlo, ona na to asi ještě nemá, teď o víkendu jsme ji zase dali postel i do ložnice, že jsme nad tím zlomili hul 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:40

Karjanám děti přestali chodit do postele až kolem začátku skolni docházky mladší. Ale usínaly sami u sebe, to už dlouho předtím. Přijde mi, že to večerní samostatné usínání a že pak prilezou ve tři, mnohem méně nabourává ten manželský život oproti tomu, když jsou tam už od večera.. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:47

Karja a že by spaly jen spolu?

My uspáváme ve dvou pokojích no, v půl desáté se sejdeme v obýváku Horší je to, když tu jsem sama. Je teda pravda, že jsem nečekala, že budeme u šestiletého dítěte večer sedět hodinu, když to druhé (první) usínalo samo od dvou. Ani že ho budeme muset ráno (za světla) v pokojíčku vyzvedávat schovaného pod peřinou Jsem zvědavá, do kdy to bude potřeba.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:47

continuity Jo, tak to zrovna moc jako problem nevidim, spíš samozřejmě je to nejakej čas, kterej tomu věnuješ tomu uspavani, takze je to samozřejmě opruz, plus ráno člověk nemůže moc vstávat dřív, budí je to. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 22:55

Evaeva Ony spolecnej pokojíček nechtějí, což chápu a je to vlastně fajn, když si může každá zalezt do svého. Takže by spaly spolu zase v loznici:D. Já teda s mužem neplánuji spát ani až je vyexpeduji, budeme mít oddelene lože již navzdy, takže tohle není to co by mi vadilo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 23:00

Karja mně ta dětská ložnice přijde hrozně super, lituju, že třetí se tam nevejde a musíme to zrušit. Mladší teda chtěl, aby mimino spalo v postýlce s ním tak to leda Tady po soukromí zatím nikdo netouží, je mi teda jasné, že o ten jeden pokoj jednou bude lítý boj.