notna mne by zajimalo, co bys na tu svačinu dala ty? (Nemyslim to nijak útočně , ale čistě pro inspiraci)
Ty deti maj po skolce vazne desnej hlad, i kdyz jsou chvili po obede, svačině (a to nase deti to tam fakt jedi), ten namazanej rohlík a okurku vazne nemuzes valet nekde v batohu celej den...schvalne jsem se vratila k tem tipům, co tu padly, pufovany rejzovy chlebicky pro mimina, jihlavský krupky (maj ale fakt skvely, jáhlový, pohankovy), ty ovocný proužky a přesnídávky ... ano, jsou to zpracovaný potraviny s množstvím sacharidů, ale zase si nemyslím, ze by si v tom množství na svačinu zasloužily výkřiky matky, proboha, čtete etikety a dávejte dětem skutečný jídlo
jako kdybyste viděly, co jedi některý malý děti tady na hřišti, mnohokrát jsem viděla třeba 1,5 roku stary batole sedící v kočáru s otevřeným balíčkem opravdických chipsů, tatranky, sušenky, limonády, lízátka, bonbony...to si myslim pufovanej rejzovej chlebíček a křupky pro mimina takovej kartáč vážně nezaslouží
(A co si kupujou puberťáci v pauze na oběd v coopu před zakladkou, to už je úplnej úžas, mnozstvi i složení)