Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 17:39

Potrefenáhusa kapsičky u nás teď přestal jíst starší, že je to pro mimina. Škoda, to byla fakt rychlá svačina, kterou jsem navíc mohla mít v kočárku neomezeně dlouho. Salámky jsem teda nezkoušela, ale babybel miluje mladší, určitě by mu chutnaly i různé jiné syrové tyčky, ale zrovna ten babybel, to je takového odpadu kvůli dvěma soustům.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 17:55

Evaeva mně ty ovocné kapsičky přišly bezva pro batole, ale pro školáka už jsou to dva hlty a musel by jich vycucnout tak pět, aby se trochu zasytil

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 17:58

žluťásek no ty 200ml jim celkem stačí ale u nás je to jedna z variant mezisvačiny nebo poslední záchrany, hodinu před večeří a tak, navíc ta trvanlivost je výhoda. Ale malá ségra je nosí pořád, je jí 16. Právě když spěchá ze školy na kroužek nebo z jednoho na druhý, sníš to rychle a čistě, na chvíli to zasytí. 

Offline MPLee
3039 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 17:58

ono je to tezky  dokud jsem mela batole, co klidne snedlo pulku pstruha, steak, veskerou zeleninu i ovoce a jedno bily jogurt, nechapala jsem, jak nekdo muze dat diteti parek v rohliku a hranolky. I jsem si tu stezovala, ze me nebavi porad pripravovat tuny jidla. Tak me za to osud potrestal a moje dite fakt neji. A ne chvilku, ale uz skoro 3 roky. Resime to u doktoru, psychologu... Takze to, ze si k svacine da zpracovanou potraviny je mi uprimne uplne jedno, radsi ji dam salamky a krupky nez sladky piti a cokoladu, no. Ale od urcite doby uz nesoudim ani to. 

Potrefenáhusa hele ja treba z tech salamku nadesna nejsem, ale je to momentalne jedine maso (momentalne posledniho asi pul roku) co nase dite ji.  Kdyz ma hodne dobry den, sni treba tretinu parku v rohliku. Sunky uz neji, ryby a normalni maso taky ne. Cokoliv co smrdi lusteninou nepozre, obcas si da i jedno vajicko.... takze ve strave 1 jogurt k snidani, suche testoviny/ ryze k obedu i k veceri a ke svacine bud suchy rohlik (samozrejme ne cely rohlik!) nebo mini porce ovoce, tak to zlaty salamky. Ktery teda sni taky tak 3, ale lepsi nez nic. Samozrejme mladsi by jich sezral 20 a k tomu i normalni jidlo, tak to je teochu neco jineho... 

ale ted se snad i se starsi blyska na lepsi casy. V zime vzala na milost hranolky, od leta uz asi 3x snedla kousek rizku a ted zacala znovu jist sushi. Jen teda jedno konkretni s krevetama a lososem, ale i tak uspech. Ale na bezny den mi to moc nepomuze, no. 

Offline Karja
44782 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:00

žluťásek Nedávno tuhle dětskou kapsičky vytahl kamarád, sám pro sebe. Začala jsem se děsně smát:D. Ono je to teda myšleno, že je to i pro dospělé, leckdy je to pyré v těch fitness regálech, ale prostě pobavilo mě to no;-). 

Holky teď mají rády ty jogurtive kapsičky, ale mám z toho stejný pocit co ty, ač je to kolikrát docela slušná gramáž jako menší jogurt, asi jak se to pije, tak mám pocit, že to nezasyti. 

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:06

Ja doporučuju i to bejby jerky, prijde mi trochu lepsi nez ty salámky a ji je i moje nezerka, co se podle me rozhodla umřít hlady.

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:10

L aj z tej ovocnej kapsičky zje tak polovicu. Myslím, že je jeden z mála žiakov, ktorým bohato stačia porcie na obede, aj keď mu to chutí. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:12

Muslik nase dite ma rado ze slanych veci jeste Matylda syrove tycinky

ja mu zas rada kupuju na svacinu ruzny ty kapsicky,  z myho pohledu idealni baleni, proste to dostane do ruky na hristi nebo cestou domu, je to skladny a nezapatla se tim. Nutricne hodnotnou veceri mu pak doma uvarej rodice. A teda velebim snachu, v 90 % mi nabali dite i s jidlem

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:17

Vari ty babyjerky u nás naopak nejedl nikdo včetně širokého příbuzenstva

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:18

Karja já je měla v porodnici, ideální svačina, sníš to potichu, potmě, rychle...Jogurtové dělám "domácí", když miminu zbude ze svačiny nebo snídaně 

Offline notna
9471 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:26
Reakce na 711990:

Kammilabylo to presne tady

A tenhle styl diskuze je v pořádku. Protoze tady dost často nejde o to, co se napíše, ale kdo to napíše. Lež a vulgární gesta. A mě tu budou ostatní napomínat a urážet. 

Offline Karja
44782 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:28

Evaeva No vidíš to, na existenci těchto plastových pytlíčků, co jsme samozřejmě taky měli doma jsem úplně zapomněla:D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:34

Karja protože už máš velký děti 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 18:59

Karja ty jogurtové kapsičky si oblíbil syn taky. Jsou stejně velké jako běžný malý jogurt, bohužel ale za dvojnásobnou cenu. Toho jogurtu v kelímku se nedotkne, z pytlíku by vysál tři najednou. Pěkně mě tím štve a dost často mu to předhazuju

S láskou vzpomínám na časy, kdy se ládoval bílou Hollandií, labužnicky ukusoval z růžiček brokolice na páře, cpal si do pusy jednu růžičkovu kapustu za druhou. 

Nic vařeného zeleného teď nevezme do pusy, nad většinou normálních jídel z jídelny kňučí, že je nemá rád, polívku jen vývar. 

Doufám, že tahle jídelní nedůtklivost ho zas přejde, je to docela otravný. A vím, že jsou mnohem horší případy nejedlíků. Jen mě to zlobí, když to dřív normálně jedl a pak se mu v hlavě něco přepnulo.

Offline Karja
44782 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 19:38

notna To, že to v pořádku není, ví každej, včetně té co to napsala, tak nevidim moc důvod, proč se k tomu nějak vyjadřovat. Plus určitě přijde něco od adminu. 

To kdo to napíše a ne co napíše už to jednou bylo a připomíná mi to základní školu, první stupeň. Proste některé příspěvky jsou blbe, jiné ne, a proste je spíš na čase se s tím smířit. 

Offline Karja
44782 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 19:40

žluťásekrozumím, moje děti jí proti zdejším exemplářům pěkně, ale stejně mě každý odstrčený rohlík se slovy ,,je tam žerve ne, maslo,, a stále dokola točená jídla k obědu dokážou štvát:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 19:56

žluťásek jako je to jiný věk, ale to takhle dáš miminu bílý jogurt s trochou přesnídávky, ani se toho nedotkne, ale jakmile vyndám tu plnitelnou kapsičku, přiběhne z druhého konce bytu, počká si než mu tam tu misku přeliju a hned se na to vrhne

Jeho snídaně jsou vůbec kapitola sama pro sebe. Ten jogurt už nechce, jediné, co jí je chleba se šunkou od muže, ale svůj už nechce. Umí si máslem namazat namazat překrojený rohlík, dá si na to sýr, posadím ho s tím je stolu, načež sundá sýr se slovy ble a ožere to máslo

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:08
Reakce na notna:

A tenhle styl diskuze je v pořádku. Protoze tady dost často nejde o to, co se napíše, ale kdo to napíše. Lež a vulgární gesta. A mě tu budou ostatní napomínat a urážet. 

​Haha, myslím si to samé. 

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:13

Evaeva ako keď sme piekli pizzu a L celý spokojný, že konečne si ju obloži podľa svojej chuti. Tak si tam dal salamu a 1 cherry rajcinu. Oboje po upeceni dal dole a zjedol len ten suchý kúsok.

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:23

Mohučanka máme 2 tie silikonove krabicky, sú šikovne.