Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43259 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 07:40

DruI nebo to část lidí nedocte, coz jim nijak nezabrání v tom zareagovat

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 07:49

DruIMáte pravdu, každý na danú tému nahliada cez svoje skúsenosti a z toho vznikajú potom komunikačné šumy.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 07:49
Reakce na Pinot Noir:

Kammila a teda ještě k tomu vínu - ohradila jsem se třeba, když tu někdo na základě jediné láhve odsoudil celou vinařskou oblast, ale nikdy bych nenapsala (pokud se mě někdo vyloženě na názor nezeptá), nepij takový hnusný patok, vždyť je to dovoz z Moldávie za 15 korun dosypaný barvivy a aromaty, nalahvovaný pod moravskou značkou. A že tu taková vína bývají. 

​Jo to bylo moje víno a asi jsem ho od někoho dostala, teď nevím už. Každopádně si to myslím dál. Haha. Vidíš teď odsuzuješ sama. Třeba víno z Moldávie, Kagor je výborný víno. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 07:55

Kan to nerozporuju. Ale to, které vozí Vinium nebo Templáři v cisternách a čepují ho do flašek s popisem Víno z Moravy, hnusnej patok je. Taky vyjíždíš, aniž bys to četla celé, co?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 08:03

Pinot Noir Četla jsem to celé a poctivě. Nějaký problém?

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 08:03
Reakce na continuity:

Potrefenáhusa

jenže zrovna o těch etiketách nepsala notna.

tak ale hned ve svým prvním příspěvku k tématu napsala pod příspěvek s etiketama, ze s tim souhlasí, včetně citace, tak na co uz bych mela reagovat, na kazdou jedinou větu? Prave proto jsou ty diskuze s @notna tak umorny, ze se dokola točí na jedny větě, detailu, i kdyz mezitim přispělo 50 lidi a debata se posunula  (na což má samozřejmě právo a ja se snazim na to nereagovat, ne vzdycky se mi to povede) ​

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 08:06

Kan nečetla jsi asi celý ten můj příspěvek, na který reaguješ. Psala jsem o moldavských vínech za 15 korun. To kvalitní Kagor asi nebude.

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 09:16

711990 Tak možná spíš 22, to ještě nemám uplně přesně přeměřené, ale at vím mezi čím třeba hledat. Tak dobrý, to jsi mě uklidnila:D

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 09:22

Karja 

Rosťa má nějak 125 cm, možná i o kousek víc, během léta vyrostl, a 24'' už by zvládl. Má teda z loňska 20'', tak jsme nechtěli pořizovat zase nové, až příští rok, ale jezdit by na něm mohl v klidu (zkoušel to na Woomu).

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 09:26

dzizisketa Jo, já si ted nejsem stoprocentně jistá, jaká je současná velikost, ale řekla bych, že 20. Dcera by mohla pokračovat na něm ještě pokračovat sice chvíli, ale chci to posunout k mladší, je to poslední rok, pak už budou mít stejné velikosti, všeho bohužel.:D:D:D

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 09:49

Karja ja tu zrovna třídim po lete ty hadry a stejna velikost všeho mi nezní zase tak špatně!!!!

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 09:50

Karja ja ti moc nepomuzu, starsi ma poskladany trailovy Vpace, mala poskladany woom air. My uz jim kola skladame na miru, kamarad co se prestehoval do Nemecka nam posila komponenty za hubicku, to je potom jina cena, vaha i zkusenost...

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 09:51

Potrefenáhusa No, až začneš třídit věci na zimu a zjistíš, že všechno kupuješ dvakrát, že si zimní bundu, oteplováky, softshely nepodědí, možná pak budeš mluvit jinak. Letní oblečení je sranda!:D

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 09:56

rasaNori škoda, no to my jsme rekreační cyklisti, ale když už člověk něco kupuje, tak at uplně nešlápne vedle:D. No takovýto cyklista je synovec, já vůbec nechápu, vždycky když něco kupují, co to jako je:D:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2025 09:58

Karja no přesně, já jsem ráda, že nakupuju víceméně jen na staršího. Kluci mají mezi sebou pořád prostor, starší nosí 128, teď nakupuju 134, a mladší 116 (kraťasy má i 104)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2025 09:59

Karja my máme beany, děti švagrové taky. Ale mladší to lehké kolo užije, on nemá vůbec drajv. Naopak mimino si svoje koloodrážedlo klidně vynese do schodů

Online continuity
43259 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 10:02

Potrefenáhusa zrovna tohle přání je obávám se z kategorie: dej pozor co si přeješ člověče.

Věci stejně nejsou volně zaměnitelné, každé dítě nosí něco zcela jiného, akorát to vůbec nejsem schopná roztřídit. Že oboum dětem je stejná velikost kola, vůbec neznamená, že na něm budou obě taky jezdit. 

Z triček jsem už tak zblblá, že někdy nacpu tričko muže k dětem. Mladší nemůže dohledat merino triko, bude zřejmě někde ve skrinu u starší, ale tam se bojíme vsichni. Na prádlo jsem rezignovala, ponožky podle mne vůbec neřeší.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 10:03

Evaeva taky jsem ráda, že mají kluci velký rozdíl velikostí. To je taková pohoda, pro menšího jen sáhnout do krabice a vytáhnout, co je potřeba! Kupuju mu nové jen boty a občas něco pro radost, nějaké triko s obrázkem, když se nakupuje staršímu, tak aby si taky něco nesl.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 10:04

Karja najdi si cube reaction, ma karbonovou predni vidlici, pokud budes hledat nove kolo. Pokud bazarove, pohlidej si aby melo kotoucove hydraulicke brzdy, a kdyz budes chtit at to ma ve predu odpruzeni, tak vzduchovou vidli:) 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 16. zaří 2025 10:05

Karja ja snad budu radsi kupovat dvoje softshellovy kalhoty nez to nekde skladovat, ta úleva nosit ty plný tašky z domu!!!!! (Ale dve novy kola teda bolej, to verim) 

Evaeva kratasy ma starsi (ktera směruje do 122) nektery i 98 kdyz to tady kdysi nekdo psal, tak jsem nevěřila, ale hm melo pred tema 4-5 lety takovy hodne široký trenky do gumy, jsou skvely