Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:34
Reakce na Mohučanka:

letfenixa Hehe, u nás je to naopak, já si ten box koupila pro sebe a dcera mi ho znárodnila. Je šikovný! Teď jsem si v Německu koupila takové silikonové skládací boxíky, nosím si v tom do práce oběd, hodí se mi, že prázdný se dá složit na placičku.

​a není to jídlo z toho pak cítit? Ja se s tim silikonem nejak nemuzu sžit, ja koupila detem silikonovej delenej talíř a misky, je to liewood, ne temu, a to jidlo je z toho fakt hnusny, teply jidlo se z toho neda vubec, uz dlouho jedi z porcelánu. (Svačinovou krabičku mame nerezovou se silikonovým víčkem, ta je úplně v poho) 

Offline notna
9471 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:42
Reakce na Karja:

notna To, že to v pořádku není, ví každej, včetně té co to napsala, tak nevidim moc důvod, proč se k tomu nějak vyjadřovat. Plus určitě přijde něco od adminu. 

To kdo to napíše a ne co napíše už to jednou bylo a připomíná mi to základní školu, první stupeň. Proste některé příspěvky jsou blbe, jiné ne, a proste je spíš na čase se s tím smířit. 

​Jakože se tady nikdo nikdy nevyjadřuje k tomu, jak druhý diskutuje. Aha. Základní škola to je, akorát to ka nebo neka nehraju já, jen to pojmenovávám. Píšu tady všechny reakce stejně slušně. 

A s adminem, jestli je to narážka na mě. Tak to se teda ohrazuju. Nikdy jsem nikoho nenahlásila, ať mi napsal cokoliv!

Řvousenka No, tak já tady diskutuju, když jsem sama v kanceláři a není čas na nic jiného pořádného. Třeba dnes stahuju data. To je 2-4 min čekání, pak 30 vteřin práce rozstřídit do složek a pak další zase 2-4 min čekání. To se ani nezačte člověk do knížky. Tak vlezu sem, něco si přečtu, napíšu v debatě zcela bezelstně svůj názor. A když mám čas, což dnes hafo po dvou minutách, tak tu marním čas. Jinak si samozřejmě dovedu zařídit lepší zábavu. 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:46

notna nemas klikat na neznamy odkazy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:48

letfenixa no asi tak

Kluci milují k večeři obložený talíř. Jeden jí cheddar a druhý cheddar a paštiku

Offline notna
9471 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:50

711990 To bych se nesměla nudit a zároveň být zvědavá. Jsem chtěla vidět ta prasata

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:54

notna pardon, myslela jsem to jako vtip, ne jako urazku:) 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:58

Mně vždycky znovu překvapí, jak někdo může brát ovocnou kapsičku na hlad,  vždyť je to jen troška ovoce a ještě se ani nekouše, takže to nezasytí ani trochu. Jasně, vím že každej má jímek apetit, ale stejně mě to fascinuje. Já jsem ta matka, která dítěti tahá obloženou housku, ovozel, ořechy, někdy k tomu dostane ještě gumovej bonbon nebo mini sušenku a dítě pak 10 min. po vdechnutí kvílí, že má hlad. Nedávno takhle dojal prodavačku úpěnlivým "maminko, já mám hroznej hlad!!",  tak jsem jí vyjmenovala, co všechno právě spásl. Kdybych měla furt kupovat kapsičky k svačině, tak bych musela značně navýšit budget na jídlo. 

Offline notna
9471 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 20:59

711990Mně se nemusíš omlouvat. Já to jako urážku neberu. Ani to nebylo pro mě. Mě jen pobavilo, jak se tu moralizuje nad tím, jak hrubé je napsat vlastní odlišný názor, protože to může někoho ranit a ty se s tím nese.eš a dáš fakáče A nikdo nemoralizuje

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:00

Potrefenáhusa když do toho dám jídlo večer a druhý den ho v práci vyklopím na talíř a ohřeju, není cítit nic.

Poprvé jsem ten silikon cítila právě dnes, nechala jsem v té krabičce těstoviny od sobotního večera a to, co bylo na dně, bylo silikonové.

Ale vstávala jsem ráno 6:30 a došla domů 20:15, tak nebyl čas na ošklíbání - nebyla to zas taková tragédie, abych to nesnědla. Přišlo mi, že načichl jen pórek na dně.

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:02
Reakce na notna:

​Jakože se tady nikdo nikdy nevyjadřuje k tomu, jak druhý diskutuje. Aha.

A s adminem, jestli je to narážka na mě. Tak to se teda ohrazuju. Nikdy jsem nikoho nenahlásila, ať mi napsal cokoliv!

​Tohle nepíšu a to druhé také nepíšu, to fakt není můj styl, psát nějaké narážky. 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:10

Mohučanka to zní dobře 

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:12

711990 prosim, když tě tu vidím, nenapsala bys mi obecně jaké jsou dobre značky kol pro děti? Jednou jste mi to tu s rasaNorivypsaly pěkně, ale týkalo se to menších kol, třeba je to u větších už jiné. My snad už budeme potřebovat 24 (neskutečný teda ale). Zkusim mrknout různe, nove i bazoš, jak tak vypadá nabídka;-). 

Online continuity
43258 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:18

A já bych k tomu chtěla napsat, že Duplantis dnes skočil další rekord. 630cm.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:24

continuity tak ti teda Ď, koukám na to teď ze záznamu a zrovna jsou na šesti metrech

V dětským vlákně jsem takovou zradu nečekala

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:25

Já dnes četla před spaním dětem Loupežnickou pohádku od Josefa Čapka, a tam se loupežnická holka jmenuje Kokotička. Přestože vím, že tehdy se podobnými výrazy označovaly prostitutky, stejně mi to pro dnešní děti přijde jako...no jako

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:27

notna tak on se na názor nikdo neptal. Otázka byla na alternativy svačin a vy jste do toho vpadly s hodnocením stravy těch, kteří se snažili poradit, nebo něco navrhnout. Další z mnoha drobných nátlaků na matky, které nejsou podle ostatních "dost", převlečený za dobře míněné rady. To je o dost otravnější než dobře mířený fakáč. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:29

Mohučanka tak koukáš, nebo surfuješ?!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:32

Pinot Noir hehehe, no já toho stihnu dost

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:35

continuity Tiež som sledovala a urobilo mi to radosť.

Online continuity
43258 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:37

Mohučanka tady se člověk nezavděči