Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sweet Potato
40542 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:38

continuity On je neskutečnej. A navíc sympaťák.

Online continuity
43258 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:41

Sweet Potato jo je úžasnej.

Z ty fotky je vidět, jak je to strašně vysoko. Jedná věc je přeletět tu tyč a pak letis z druhého patra. 

Bydlíme o něco nic a už několikrát jsem čuměla dolů a premyslela, jestli bych to v případě požáru skočila a jak. 

Online 711990
18326 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 21:43

Karja prosimte jak jsou holky velky, ze 24? Tonda meri 116cm a porad je mu dobra 16"... podle me uz u tehlech velkejch kol je to jedno, jen si ujasni co od toho kola chces. Jak siroky pneumatiky, jakej posez... a klidne bych ho koupila v Dekaci.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:10

continuity tak v kontextu tohoto vlákna mě nejvíc pobavilo, že Karalis, když doskákal, tak si na lavičce otevřel kapsičku

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:14
Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:14

Mohučanka Tak atléti majú trocha iné kapsičky.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:15

Mohučanka to bude nějaká spešl, určitě ne Hello, nebo Sunar.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:18

Kapsičky jsou nejlepší vynález ever (ano, ekologickou stopu si uvědomuji). Ale člověk to může nosit celý den v džungli a nic se tomu nestane, jednou mi zachránila dítě před kolapsem, když byl tak tuhej druhý den ráno po dni, co skoro nejedl, ze nebyl schopnej ničeho, jsem mu ji ležícímu mačkala do pusy, než se vzpamatoval. Můj děda v 95, kdy už byl jen kostřička potažená kůží, si ji vždycky s chutí dal. Nedám na ně dopustit.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:28

R. dnes dostal můj starý mobil, zítra ráno vyrazí do školy sám a až podepíšu papír ve škole, začne chodit sám i ze školy. Jsem zvědavá, kdy dostanu zprávu od učitelky, že otravuje s mobilem ve vyučování, nebo kdy ho ztratí. A taky budeme muset jednou za měsíc asi dojet do školy náklaďákem pro zapomenuté věci, protože ho vracím do školy pro něco třikrát týdně.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:34

Pinot Noir a náklaďák už máte?
ne, je to super, gratuluju! Zrovna dneska jsem psala druzinari kvůli samostatným odchodům, vypadá to, že letos budu pro syna chodit už jen 1x týdne, zbylé dny má kroužky a po nich pofrčí rovnou domu. Tak už jen pár let s tím menším a třeba se i dočkám takových věcí jako jít z práce cvičit apod.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:41

Pinot Noir Malenge samo chodící dítě je obrovská pomoc! Gratuluju

U nás mají od letoška na mobily a tyhle zařízení přísná pravidla, ve škole ho nesmí vůbec vytáhnout. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:41
Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:44

Evaeva u nás ho taky nesmí vytáhnout a musí být úplně vypnutý. Ale známe svoje lidi.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:47

Evaeva syn má jenom hodinky a chci, aby to tak ještě zůstalo, co to jen půjde. Ve škole ať se věnuje škole a kamarádům.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:48

Pinot Noir syn to bere hrozně vážně. (Protože se pro něj všechno mění, před tím asi tak dvakrát za rok hrál hru na hodinkách a jednou zvedl hovor ode mne - mobil nemá )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:50

Malengemuj taky a ani je moc nenosí. To bylo hlavně na Pinot. S tím nařízením nemám problém (u syna teda prý nikdo mobil nevytahoval), akorát mi trochu vadí, že se mu nedovolám, když budeme třeba spěchat k doktorovi a on se zakecá na obědě nebo někde zdrží. To už se totiž stalo - Kde jseš? Já čekám na Honzíka. Proč na něj čekáš, musíme na to očkování!

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 22:51

Malenge to já si ještě počkám, kdyby se V. dostal na tu speciální školu, bylo by to každodenní dojíždění na Vinohrady. A na takovou štreku bych ve třetí třídě neposlala ani suveréna R., natož toho nemluvícího drobečka. A odpoledne zase vyzvedávání. Moc bych si pro něj tu školu přála, ale tahle představa je dost děsivá. Letošek ale bude v tomto směru fajn. I když už samotná dnešní diskuze se synem, po kterém přechodu má přecházet a po kterém ne, mi trochu zvedla žluč.

Offline notna
9471 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 23:01
Reakce na Pinot Noir:

notna tak on se na názor nikdo neptal. Otázka byla na alternativy svačin a vy jste do toho vpadly s hodnocením stravy těch, kteří se snažili poradit, nebo něco navrhnout. Další z mnoha drobných nátlaků na matky, které nejsou podle ostatních "dost", převlečený za dobře míněné rady. To je o dost otravnější než dobře mířený fakáč. 

​To už fakt přeháníš! Ja jsem nikoho nehodnotila a ani nenaznačila, že někdo neni "dost". Uz me asi začíná zajímat, čím te tak irituju. Tohle prijde otravný mně. Tohle neni poprvé, co po zapojení do nějaké debaty na mě útočíš nějakým nesmyslem, který jsem v životě nenapsala. Jako o co tady jde?

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 23:23

notnano já už to tu psala, že my dvě spolu diskutovat asi fakt nemůžeme. Mně se s tebou diskutuje hrozně těžko, připadá mi, že dost překrucuješ, omíláš stále totéž a vytrháváš z kontextu. Ty máš pocit, že přeháním, já mám pocit, že hrotíš, útočíš a přeháníš ty.

Online continuity
43258 příspěvků moje polička 15. zaří 2025 23:28

notna

protože se v tom hrabes nejdéle a nejvíc urputně.

Já si teda hledím do svědomí a pamatuji, že když bylo moje dítě léta na 4. percentilu, rozhodně jsem v žádném extra zenu nebyla. Jedla sice vcelku pestře, ale hrozně málo. To co tady zmiňovala @karja jako svačiny na odpoledne, dala tak možná za odpoledne, ale za celý týden.

Ted už jsem samozřejmě těžce nad věcí, když má 158cm a 48 kilo, ale nebylo tomu tak vždy. A to ti pak stačí fakt málo a dotkne se tě leccos.