711990 Tak to doufam přijde i segre! Večer ve třech dospělých uspime ctyri deti, uklidime kuchyň a pak s pytlem bramburku vyplníme dotazník :))) To bude večírek...
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa no tak tohle z toho screenshotu fakt nepoznám.
Jinak je podle mne rodičovství běh na dlouhou trať a že něco nejde teď hned neznamená, že to nepůjde za rok nebo dva.
Btw: Právě jsem domluvila s kolegyní, které teď skončila mateřská a chce se vracet rovnou na půl úvazku.
Černá kočka na jare prebytek odvezla Diakonie. Tentokrat jsme meli domluvenou pesounku z blizkeho okoli. Vybrala si, co chtela a hodilo by se ji, neco vzala do pestounskeho skladu. Zbytek jsem udala skrz FB skupiny pro pestouny a matky samozivitelky. Poslaly si kody/zaplatili kuryry a odjelo to. Jeden balik jede i do Klokanku a jeden do Detskeho domova... My teda tridime veci, co vubec na rozebrani pustime - predem vyrazujeme flekatw a deravw veci, takze se rozebere opravdu hodne
A kam vam ten dotaznik prisel?
711990 Tak to doufam přijde i segre! Večer ve třech dospělých uspime ctyri deti, uklidime kuchyň a pak s pytlem bramburku vyplníme dotazník :))) To bude večírek...
A pak z tý euforie volného večera s bramburky dáte plný počet saturaci seberealizace, časových možností pro vlastní zájmy a společenského vyžití:)
MPLee Děkuju za praktické rady.![]()
dzizisketa no co, bez deti bych nemela gauc od cokolady a lak od okurek v posteli. Taky by mi pravdepodobne nikdo nerozrezal nozem drahy zidle a nemusela bych porad vysavat pisek![]()
monis normálně na e-mail. Jako at mi pošlou nějakou superdávku, že jsem jim nabrala tolik respondentů:D:D:D
Karja presne, ti se musi naopak vyplnovat kdyz ti na noze visi batole![]()
continuity vyplnuje se tam vek nejmladsiho ditete, takze pocitam ze si z toho dokazou udelat spojitost mezi peknou domacnosti a vekem deti![]()
711990 pridala bych jeste zdi počmáraný fixou, actimel vylitej do sedacky a mezizubni kartáčky nahazeny do odtoku umyvadla...
Potrefenáhusa
podle me tam meli dat boxik na doplneni detailu!
Haha, tak to my, když jsme před prvním dítětem pořizovali nějaký nový nábytek, tak jsme brali většinu z druhé ruky nebo levnější varianty, včetně gauče, jako bychom měli šestý smysl! Pak člověka toli nemrzí, že proskáčou gauč, když byl jen za pět litrů.
Ale ten debilní písek, ten písek všudypřítomný člověk neovlivní!
711990 rovnou volnou A4!
ale podle se mozna spis ptaj na finanční dostupnost bytu nejaky adekvatni velikosti?
dzizisketa nejlepsi sesty smysl byl gauc s pratelnym potahem. Jako bezdetne mi prislo fajn, ze ho muzu vymenit a dat jinak barevny... s ditetem to ziskalo uplne jiny rozmer, kdyz dcera prestavala nosit pleny, byl v pracce obden
Ja ted od dcery chytla nejakou skolkovou virozku. Zatimco dite obcas zakasle a jinak je uplne v pohode, ja uplne odpadla. Bolest hlavy, celeho tela, unava a ten kasel... to by se mi za bezdetna nestalo! A hlavne bych se mohla v klidku vylezet a ne se u toho starat o dite. I kdyz jak uz je velka, je to pohoda ve srovnani s tim, kdyz byla batole.
Na to tam asi kolonku nemaji, co ![]()
Zuzuli Držim palce. Já jsem byla ten první týden školkový vyřízená. Ale čoveče jak to přišlo, tak to odešlo, z hodiny na hodinu najednou uplná změna a byla jsem v cajku:D Tak ti to taky přeju...;)
Jinak je podle mne rodičovství běh na dlouhou trať a že něco nejde teď hned neznamená, že to nepůjde za rok nebo dva.
Btw: Právě jsem domluvila s kolegyní, které teď skončila mateřská a chce se vracet rovnou na půl úvazku.
mateřská končí v půl roce dítěte?
dzizisketa no co, bez deti bych nemela gauc od cokolady a lak od okurek v posteli. Taky by mi pravdepodobne nikdo nerozrezal nozem drahy zidle a nemusela bych porad vysavat pisek
tu čokoládu a lák bych jen na dítě neházela. To se lehce stane i dospělému.
Ty židle teda už asi spíš ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí