Aranel sklenicky s domacim ovocem neposoudim. Ty u nas zavarovala jen tchyne, hezky ovoce pul na pul s cukrem a pak se desne divila, ze ani ja, ani svagrova, jsme to kojencum nedavaly, kdyz jeji synove na tom tak hezky prospivali 
I kdyz to mela i moje mama, ta se strasne divila, ze dceri davam samotne nastrouhane jablko. Ma se to tem detem prece osladit, aby jim to ovoce chutnalo 
Mozna jako takovy dodatek k te debate, proc ty moderni matky radeji detem nedavaji tu poctivou domaci stravu jako driv 
To mi radila kolegyně v práci, tehdy jí bylo asi 55 let, že příkrmy musím sladit, aby mi je jedl, i zeleninu a maso!
Si u toho vždycky říkám, jestli se dřív tak netlačilo na ty příkrmy, protože třeba nebyl tak snadno k dostání sunar (a moc matek nekojilo)? Nebo byl drahý?
A jak jsi psala výš o tom banánu, tak ten byl předmětem sváru i u nás, když babi s hrůzou zjistila, že v 8 měsících ho ještě nemám mimino zavedený, protože se přece začíná banánem s jablkem! Chudák naše dítě začalo květákem a dýní