Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Vari
2223 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 06:00

Potrefenáhusa Deti mají při mytí hlavy na očích potápěčský brejle, gumu přes hlavu nemají, jen si to přidržují na obličeji.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 06:35

Vari Husty 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2025 06:47

Potrefenáhusa jojo, lehá si. Ta kauza už tu byla miminu meju jen vodou 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 06:56

Evaeva já mydlim, ona ma ty vlasy uz docela dlouhy a jeste trochu seboreu, taky písek, bordel z hriste, dost se ji ta hlava potí, šampon nutnej, uz se to zas blizi. Namáčím to radši poléváním z kelímku, tam mi prijde, ze je větší kontrola, kdyz začne panikarit, ze ji to nepoteče do očí 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 07:05

Potrefenáhusa u nas fakt hodne pomohl silikonovy ksilt na myti vlasu. Mame za par korun ze sinsay. Jak se nebala, ze ji potece do oci, tak si nechala vlasy i splachnout sprchou. Ted uz to zvlada bez

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2025 07:17

Potrefenáhusa kluci si drželi před obličejem ručník. Ale byl to pokaždé šílený boj i jen s tou vodou. 

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 08:07

Tak toto, chvalabohu, nepoznám. 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 08:52

Zuzuli to vubec neznam! 
Evaeva Ja nevim, jestli by to uz zvládla, držet 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 08:53

Další plus pro Aranel - plešatý mimino! A některý nemaj vlasy fakt dlouho! 

Offline Aranel
6644 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 09:02

Potrefenáhusa Ano, třeba já neměla skoro do tří let, rodiče se za mě styděli, i když to dnes popírají!! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2025 09:44

Potrefenáhusa no taky jsem si říkala, že je na to ještě malá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2025 09:45

Aranel ani vlasatýmu miminu nemusíš mýt vlasy

Offline Gatita
8653 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 10:27

Jos Dočítám se zpožděním a reaguji na starší příspěvek, kde jsi psala, že ti všichni kolem přijdou hrozně nadaní a napřed. Já jsem dřív tyto pocity měla taky, ale už je nemám. Jednak mi přišlo, že se to ve škole srovnalo, vlastně mi syn přijde i hodně moc šikovný. Každý je prostě na něco, někdo je chytlavý a hodně čte a působí bystře, jiný je pařez, ale zas má super výsledky v matice, jen to není moc vidět. V okolí mám hodně šikovných dětí, jakože fakt hodně. Ale i ti jejich rodiče jsou hustí, s nima se nechci srovnávat, se svým průměrným zevnějškem, nevysportovaným tělem, řadovou pozicí v zaměstnání

A také jsem teď ve fázi, kdy budu ráda, pokud menší dítě bude vůbec moci do školy.  Zkoušíme teď zintenzivnit logopedii, tak jsme byli u jiné logopedky, a když jsem viděla, jak se tam dítě trápí nad poskládáním nějakých kartiček do správného pořadí, málem jsem se tam rozbrečela. 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 10:30

Evaeva záleží na intenzitě blití

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 10:33

Gatita kdyz mne prijde, ze to novy/jiny/cizi prostredi  tem detem vezme strasne moc kapacity, u nas jsou ty úkoly tam taky zoufaly, pritom doma to dava uplne s přehledem i u cvičení, ktery nezná (takovy to doplňování podle rýmů např. 

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 10:34

Gatita No chudák malej;), ale třeba je to prostě fakt těžké a pak to pujde. Já jsem nějaké ty ukoly viděla na takových testech pro předškoláky ve školce (oni měli takový systém hodnocení školní zralosti), když to dělala dcera a uplně easy mi to nepřišlo. 

Jinak s těmi rodiči jsi to pojmenovala přesně tak, jak to vidim taky:D:D:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2025 10:44

Potrefenáhusa na to stačí voda, vyzkoušeno za vás, dvakrát

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 10:58

Evaeva no nase se obe i hodne potily a mely seboreu, ktera potrebovala trochu odmocit, ja se řídila po čuchu a voda mi prislo, ze vzdycky nestačila

ale s miminama mi to prislo v pohode, horsi mnohem je to stojící/sedici batole 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2025 11:04

Potrefenáhusa jojo, jako miminům jim voda na hlavě nevadila. Seboreu měli taky, ale jen trochu, přes ty vlasy jsem si pomalu ani nevšimla. Takže tu jsem řešila hlavně ignorováním (občas jsem tomu teda mechanicky pomohla), což zafungovalo

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 19. zaří 2025 11:09

Evaeva my mame ty deti taky hodne vlasaty, takze to taky az zas tolik neslo/nebylo videt (na mladsi vic, ma ty vlasy světlejší)