Nemáte někdo tip na výlet do přírody, aby tam bylo něco pro děti, tak 5km, ideálně směr Beroun nebo západně od Prahy?
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva co Křivoklát? Na ty naučný stezce jsou hřiště.

continuity tam je to parádní! Nicméně to už máme za sebou. Ale určitě je to možnost. Pak mám v merku Koněpruské jeskyně anebo Úholičky (?) - Roztoky
Evaeva Tiché údolí asi znáte? Z Unetic do Roztok a vlakem zpět do Prahy. Nebo od vlakové zastávky Žalov na vyhlídky Řivnáč a Stříbrník. Na tom Zalove byl myslím i stanek s pivem a hřiště.
Evaeva uholicky mam rada, tam je hriste svestkovna
Potrefenáhusajojo. Akorát si říkám, jestli to tam nebude hezčí až na podzim. Ono i ta cesta se bojím, že jim přijde nudná. Ale došli bysme do kavárny v levém Hradci, to by mohlo motivovat ![]()
eM to tiché údolí by jim nejspíš přišlo šíleně nudný:) Na Žalov kouknu
Evaeva Tiché údolí je dobré na sledování letadel, furt nad ním nějaké přelítává :o)
eMŽalov jsou ty Úholičky ![]()
Evaeva Mě musíš brát s rezervou, já tam byla jen jednou na výletě a Uholicky mi neutkvely :))
eM však jo. Já to šla hledat, bylo mi to povědomé a hle...
tak mně to pobavilo, že obě myslíme to samé a ani jedna to neví
Nemáte někdo tip na výlet do přírody, aby tam bylo něco pro děti, tak 5km, ideálně směr Beroun nebo západně od Prahy?
co svatý Jan pod skalou, i kdyz asi i pro vas proflakly....
Nebo Nizbor?
Mníšek pod Brdy - skalka i kdyz tam raději podzim/zima opect si i stánku burtiky, svarak...
Jak doma milujeme Bluey, stejně jako spousta jiných rodin, které se chlubí, že mají doma Bluey nebo Bingo... tak my máme Muffin, která dneska zinscenovala scénku jak z toho seriálu.
Zasekla se v prolézačce v mekáči. Na té prolézačce byla už předtím xkrát. Teď nechtěla dolů ani skluzavkou, ani normální cestou. Ta prolézačka je plná a má jen různé vstupní otvory ve velikosti pro dítě, ale ne pro dospělého, takže jsem ji ani nemohla zachránit. Deset minut vevnitř bulela, jedna holčička se nad námi ustrnula a nabídla se, že pro ni vleze, jenže to Šárka odmítla, že chce jen mámuuuuuuu! A když už tedy vylezla s mou pomocí, která spočívala v držení nohou, praštila se do břicha a pro změnu řvala au to bolí ![]()
Ale třešničkou na této scéně bylo zjevení se nějakého děduly, který se mi vynořil za ramenem a začal se tomu smát. Tak mu říkám "Chcete mi nějak pomoct? A on: " Ne." Já: "Tak nás prosím nechte, tímhle mi fakt nepomůžete." A on: "Proč jste na mě zlá, já tu jen čekám na kamaráda." Já: "Běžte pryč." Naštěstí fakt vysmahl.
Nějak jsem si v té situaci nemohla nevzpomenout na Karja
Muslik svatý Jan by se mi líbil, ale bojím se, že mně vypískají s tím kopcem. Na ten Nižbor se ještě kouknu, něco v okolí jsem tam měla vytipované. Ale oni už se začali těšit do jeskyní, tak to asi jen tak nepřetluču![]()
Co Tetín?
dzizisketa ukládám, díky!
dzizisketa Ježiši a proč? Tohle se nám nikdy nestalo, ale teď mám pocit, že karma přijde:D U těch prolézaček, kde se nevejde dospělý mívám taky obavy, co kdyby náhodou. A dědek teda výborna tvoje reakce;-)
My jsme šli večer na procházku, já, muž a mladší dcera a potkali jsme jednoho souseda, trochu jsme se bavili a on pak nám říká ,,čau,, a mně ,,nashle,, A sambo mi říká, ,,to musíš nabídnout tykacku,, a já ,,víš, že já na tyhlety věci nejsem,. A malamala se vrátila a na toho souseda zakřičela ,,hele, naše mamka na tyhlety věci není, jo?,,. Určitě to nepochopil, ani nas dva dospělé neslyšel, ale i tak:D:D:D
Karja Smarja, to je zase historka ![]()
Potrefenáhusa no upřímně, té logopedce jsem moc nerozuměla ani já, dávala mi takové otázky, že mi chvíli trvalo pochopit na co se pta:))A to zmiňované doplňování rymu, to byla taková tragédie, že tahle poslední specializovaná logopedka je přesvědčena o dysfazii (a tu si zrovna nemyslím, že mame).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí