MPLee Pinot Noir to mi dela Tonda, kdyz nechci aby rikal sprosty slova(=nahrazoval vsechny slova v pisnickach za "hovno"). Prohlasi, ze on si to ted zpiva v hlave a to se muze!
Vše o těhotenství a dětech
711990 já to teda R. někdy i říkám, hele, mysli si to, ale neříkej to ![]()
Pinot Noir jako jo, je to ta lepsi varianta:D
Karja u nas říkáme, ze podle starší bychom mohli pojmenovat jednotku pomalosti:D
711990 kéž by starší uměl něco zpívat jen v hlavě
ani ne tak kvůli sprostým slovům, ale on pořád mluví, z toho je ale tak 90% určeno jen pro něj ![]()
Ja myslim, ze v ty skolce je to naucej mnohem snaz a efektivnějc, i jak to odkoukavaj od sebe, ja uz jsem Si na tolika věcech vylámala zuby a najednou to uměla
naposledy včera při pokusu naučit ji obycejnej jednoduchej uzel na provaze, no to se fakt neda! ![]()
Potrefenáhusa Lukasko ho vie až teraz, keď potrebuje stále niekde niečo priviazat.
letfenixa jo, dost záleží na modelu
mladší ho uměl dřív než starší
Potrefenáhusa mam to ted v primem prenosu u starsi. Vzhledem k tomu, ze nakonec nemela odklad, tak jsem se pres leto snazila trenovat uchop tuzky a uvolnovani ruky. Uplne marny. Po dvou tydnech ve skole ma uz celkem obstojny spetkovy uchop, protoze to "rikala pani ucitelka". A mladsi ted po mesici ve skolce ji buchtu priborem a z domu to taky nema![]()
Haha, Rosťa mi ve čtvrtek hrdě ukazoval, že už na tužku netlačí ukazovákem až ho má prohnutý. Ne že bych ho na to neupozorňovala stokrát, ale paní učitelka je jiná autorita.
dzizisketa já tyhle pokusy vzdala, to vždycky akorát generovalo scénu.
monis dzizisketa přesně
jinak naše dítě má ukazkovej úchop jen s kratkejma tvrdejma a uzkejma špačkama někde v dětským koutku, kam se ji nevejde shora i prostředníček, jinak tlustý ergo pastelky drží nesprávně
Pred začiatkom školy sme tu písali aj s Pinot Noir , ako naši tretiaci odhodili vhodné pero a do peracnikov zaradili prepisovačku. Tak po prvej 5-minutovke z ANJ, po vyjadrení p.uc. ohľadom pisma, mám prepisovačku v sufliku a išli sme kúpiť odporucene pero Pilot ![]()
Karja to som rok v škôlke počúvala- maminka, nevie používať príbor. Po tom ďalší rok predškolák s inými učiteľkami a dostávali len lyžicu a vidlicku.
letfenixa no přesně, moje děti jsem dodala do školky v 3.5 letech s kompletním příborem a oni jim na dva roky vzali nůž.
Ale doma nůž používaly dál. Maso jsem jim samozřejmě krajela, ale nepoužívaly vidličku jako bagr.
Nemáte tip, kde nakupujete softhellové kalhoty bez té gumy dole? Bez zateplení. Navíc holky chtějí něco hezkýho, na nějaký černý široký sportovní nejsou zvědavý:D.
Zatím jsem našla jen zimní, ale ty jen lehký softshell bez zateplení ne. Fler jeplný těch lampasů taky a ještě se tam blbě filtruje:-/
Zkus se podívat sem. mám je teda z mimibazaru, ale myslím, že tyhle. Holky mají zimní na běžky (my už podzimní moc nepotřebujeme) a mají to spíš jak legíny. A to jsou pořád docela hubené.
https://www.detske-obleceni-fantom.cz/vyhledavani/?search=Skim&submit=Hledat
Karja z fleru jsem měla z andamoda, tam se dalo vybrat, jak to chceš. Ale přišlo mi, že se víc ničí, ale starší je dost ničitel. Teď máme z pro malé dobrodruhy, tam mají několik typů těhlech bez nápletů
Letní softshellové bez podšití kupuju na V-Martu, ale mají úpletový rantl dole, ovšem jinak je můžu jen doporučit, třeba by šel ustřihnout? ![]()
Jedny s pdošívkou z bambusu, takovou lehkou, jsme měli myslím z Kukadloo, ty nemají úplet, jen možnost nohavici dole stáhnout gumičkou.
dzizisketa my mame kukadloo stary a tam je to jen bavlna a ok, ale kukadloo novy to maj z takovy stribrny asi nepromokavy latky a nase dite si stěžuje, ze to šustí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí