Za me jeste Sijeme srdcem, zpracovani krasne ale naplet maji no. A nemam holku, takze ty naroky na odivani jsou dost omezene. 
Vše o těhotenství a dětech
Už mám vybráno, at tu nespamujeme dáležitější témata. Snad to projde. Pak až do jara snad nic většího nemáme. Ještě mám ve skříni nakoupené dopředu vínové zimní boty, tak to se tluču do hlavy, jestli mi ty ušetřený čtyři stovky za to stály:D. Nestály, nestály.
Karja posli, co jste vybrali. Taky potrebuju jeste jedny
Karja zimní boty jsem objednala včera, na slevy už kašlu, u těch bot to snad ještě nikdy nedopadlo
PotrefenáhusaPoprvý jsem je koupila dopředu:D:D:D
vybrala jsem u značky wolf. Ono jakmile se omezíš tím, že nechceš ten spodní náplet, tak je ten výběr hrozně omezený.
Už kupujete zimní boty, jo?![]()
![]()
Já akorát třídím dětem hadry. (Protože je tu asi milion důležitějších věcí
) Mimino - hotovo ![]()
Potrefenáhusa 999 Já jsem po tom feedbacku doplněném o to, že ostatní děti už se oblíkají v podstatě samy (všem bylo mezi 2 a 3 okama), se chvíli snažila, ale on na to prostě ještě neměl. Tak jsem si řekla, že tuhle bitvu nebudu bojovat a jestli ji chtějí bojovat oni, tak beze mě. Takže když si pak ve skupince stěžovali, že se sám neoblíká, tak jsem akorát přisvědčila, že ne, ne, no, nám doma taky ne.
Jako já rozumím, že někdy je třeba tu samostatnost urychlit, hlavněk když jdsou v rodině ješte další děti, ale jinak si myslím, že ve 2 - 3 (4, 5, 6) letech jsou na spoustu věcí prostě ještě hodně malí a je dobrý si to čas od času připomenout.
Karja som sa teraz pozrela na L ľahulinke nezateplene funkčné nohavice bez dolného napletu a sú Unuo.
Takže když si pak ve skupince stěžovali, že se sám neoblíká, tak jsem akorát přisvědčila, že ne, ne, no, nám doma taky ne.
![]()
![]()
to je uplne bozi!
ja rozhodne jo! Letmým studiem jsem zjistila, ze všechny predvybrany zimni boty jsou podle tabulek uzky a v panice objednala jediny koely na bosonozce, ktery by ji mely bejt a jinde je nemaj (jinak jejich konfigurátor nabídnul uz jenom Bedy a ty si myslim, ze by ji nebyly (ma ploutvicky s uzsi patou)
Evaeva já ne, ještě není sníh ![]()
JankaM tak zrovna sněhule máme
Nicméně podle toho se v Praze úplně řídit nedá.
Potrefenáhusa já doufám, že jim sednou frodda. Loni koely hrozně prošoupali, jedny jsem i reklamovala, na té klasické podrážce. Já mám tu silnější a ta se zdá v pohodě, i když dospělý není moc směrodatný
Ale ty bedy mají milión druhů modle těch kódů a některé jsou i na úzkou patu, myslím.
Evaeva milion modelů podle kódů rozhodně není to, co chci řešit!!!stačí mi milion modelů koelů
vzala jsem nejaky novy na novy podrazce, nemaj kozich, jen vlnenej flis, snad to bude stacit
na frodda jsem myslela, ale zdaj se uzky, ted nizky polobotky frodda má a jsou dobrý
Evaeva jo, mam je na ceste.
Hodne i proto, ze si v patek udelala diru do kozenych tenisek babybare, tak ma co nosit uz na podzim. Ale jen zatepleny kotnikovy tenisky od bati, ja se u ditete na bf zimni vykaslala. Ma nastesti uzkou nohu, objednala jsem dve velikosti, aby mela nadmerek, tak uvidime. A po tom, co predposleni bf zimni vydrzely do ledna a loni mely prodrenou podrazku uz pred vanoci, aby pak nosila do brezna svitici snehule z lidlu, nez to bylo na tenisky, tak uz odmitam kupovat boty za dvojku na par tydnu.
Echt zimni, nejake snehule, si teda nechavam az na pozdeji.
Zuzuli já koupím rovnou nějaké s vlnou, nejlíp ty frodda. Ty se nám loni neprodřely, narozdíl od koelů. Sněhule dědí po sobě, takže ty dva jsou vyřešený a staršímu asi budou ty z loňska.
Karja jo, to máš vlastně pravdu. Já jsem na sníh připravená
Nemáme akorát zimní městské boty.
tyjo, jak se ji to stalo? Mladsi ted baby bare ma a prijdou mi docela bytelny? (Nejezdi teda na kole ani odrazedle)
vylozene zimni do sněhu nekupuju, u nas to neni potřeba, kdyztak to zvladnou v pohorkách s fuseklema, kdybysme někam jeli
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí