Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 22. zaří 2025 14:22

Za me jeste Sijeme srdcem, zpracovani krasne ale naplet maji no. A nemam holku, takze ty naroky na odivani jsou dost omezene. 

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 14:29

Už mám vybráno, at tu nespamujeme dáležitější témata. Snad to projde. Pak až do jara snad nic většího nemáme. Ještě mám ve skříni nakoupené dopředu vínové zimní boty, tak to se tluču do hlavy, jestli mi ty ušetřený čtyři stovky za to stály:D. Nestály, nestály.

Offline MPLee
3039 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 14:37

Karja posli, co jste vybrali. Taky potrebuju jeste jedny

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 14:39

Karja zimní boty jsem objednala včera, na slevy už kašlu, u těch bot to snad ještě nikdy nedopadlo 

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 14:41

PotrefenáhusaPoprvý jsem je koupila dopředu:D:D:D

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 14:50

MPLee

vybrala jsem u značky wolf. Ono jakmile se omezíš tím, že nechceš ten spodní náplet, tak je ten výběr hrozně omezený.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:11

Už kupujete zimní boty, jo?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:12

Já akorát třídím dětem hadry. (Protože je tu asi milion důležitějších věcí ) Mimino - hotovo

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:15

Potrefenáhusa 999 Já jsem po tom feedbacku doplněném o to, že ostatní děti už se oblíkají v podstatě samy (všem bylo mezi 2 a 3 okama), se chvíli snažila, ale on na to prostě ještě neměl. Tak jsem si řekla, že tuhle bitvu nebudu bojovat a jestli ji chtějí bojovat oni, tak beze mě. Takže když si pak ve skupince stěžovali, že se sám neoblíká, tak jsem akorát přisvědčila, že ne, ne, no, nám doma taky ne.

Jako já rozumím, že někdy je třeba tu samostatnost urychlit, hlavněk když jdsou v rodině ješte další děti, ale jinak si myslím, že ve 2 - 3 (4, 5, 6) letech jsou na spoustu věcí prostě ještě hodně malí a je dobrý si to čas od času připomenout.

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:22

Karja som sa teraz pozrela na L ľahulinke nezateplene funkčné nohavice bez dolného napletu a sú Unuo.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:23
Reakce na Zina:

Takže když si pak ve skupince stěžovali, že se sám neoblíká, tak jsem akorát přisvědčila, že ne, ne, no, nám doma taky ne.

to je uplne bozi! 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:25
Reakce na Evaeva:

Už kupujete zimní boty, jo?

​ja rozhodne jo! Letmým studiem jsem zjistila, ze všechny predvybrany zimni boty jsou podle tabulek uzky a v panice objednala jediny koely na bosonozce, ktery by ji mely bejt a jinde je nemaj (jinak jejich konfigurátor nabídnul uz jenom Bedy a ty si myslim, ze by ji nebyly (ma ploutvicky s uzsi patou) 

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:30

Evaeva já ne, ještě není sníh

Online Karja
44783 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:34

JankaM Evaeva Kdy to vloni napadlo z čistajasna najednou tolik sněhu? Nebylo to nějak v listopadu? nebo na začátku prosince? Vím, že jsem fakt nic moc neměla a ty zimní oteplováky hledala někde po pytlích:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:36

JankaM tak zrovna sněhule máme Nicméně podle toho se v Praze úplně řídit nedá.

Potrefenáhusa já doufám, že jim sednou frodda. Loni koely hrozně prošoupali, jedny jsem i reklamovala, na té klasické podrážce. Já mám tu silnější a ta se zdá v pohodě, i když dospělý není moc směrodatný Ale ty bedy mají milión druhů modle těch kódů a některé jsou i na úzkou patu, myslím.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 15:42

Evaeva milion modelů podle kódů rozhodně není to, co chci řešit!!!stačí mi milion modelů koelů

vzala jsem nejaky novy na novy podrazce, nemaj kozich, jen vlnenej flis, snad to bude stacit 

na frodda jsem myslela, ale zdaj se uzky, ted nizky polobotky frodda má a jsou dobrý 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 16:35

Evaeva jo, mam je na ceste.

Hodne i proto, ze si v patek udelala diru do kozenych tenisek babybare, tak ma co nosit uz na podzim. Ale jen zatepleny kotnikovy tenisky od bati, ja se u ditete na bf zimni vykaslala. Ma nastesti uzkou nohu, objednala jsem dve velikosti,  aby mela nadmerek, tak uvidime. A po tom, co predposleni bf zimni vydrzely do ledna a loni mely prodrenou podrazku uz pred vanoci, aby pak nosila do brezna svitici snehule z lidlu, nez to bylo na tenisky, tak uz odmitam kupovat boty za dvojku na par tydnu.

Echt zimni, nejake snehule, si teda nechavam az na pozdeji.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2025 16:50

Zuzuli já koupím rovnou nějaké s vlnou, nejlíp ty frodda. Ty se nám loni neprodřely, narozdíl od koelů. Sněhule dědí po sobě, takže ty dva jsou vyřešený a staršímu asi budou ty z loňska.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2025 16:52

Karja jo, to máš vlastně pravdu. Já jsem na sníh připravenáNemáme akorát zimní městské boty.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 22. zaří 2025 16:58

Zuzuli

tyjo, jak se ji to stalo? Mladsi ted baby bare ma a prijdou mi docela bytelny? (Nejezdi teda na kole ani odrazedle) 

vylozene zimni do sněhu nekupuju, u nas to neni potřeba, kdyztak to zvladnou v pohorkách s fuseklema, kdybysme někam jeli