Potrefenáhusa trochu jo
podle mě mají super střih, ale ta gumička dole z nich dělá trochu teplejší. Ale máme ty zimní a jsem s nimi spokojená
Vše o těhotenství a dětech
Karja my vždycky Kukadloo, úplety dole nesnáším. Ale kupovala jsem právě vždycky jen celé černé (a jednou modré), chtěla jsem, ať to co nejvíc vypadá jako normální slušné kalhoty. Takže jak jsou na tom s výběrem barev, netuším.
Pinot Noir My ty kukadlo taky měly, a přišly mi hodně dobré, i dost vydržely ale nesplnují nároky estetiky. Ty s upletem mi vadí, že se to dlouho suší po vyprání, ony to jinak nezmáchají moc. Ale jako starší si hrozně vybírá. Nevím, jak moc to mám tolerovat, když to přitom mám taky. Taky nerada chodim v oblečení, co se mi nelíbí, před nima to nějak neprožívám a i se snažim nějak extra nehadrařit (nepřevlíkat se, nekomentovat svoje oblčení) ale asi to poznaj:D:D:D. Takže jako ještě jak je zarputilá, je lepší to dvě hodiny proklikat na netu, než aby to pak nenosila, dohadovala se. Ale je to těžký, je to těžký!!!
Karja dupeto maj ten náplet z plavkoviny
ale a)cena b) vypadaj docela dost sportovně
Zkus ještě Nelimity.
Aranel jednou jsem četla takovou vtipnou povídku, jak mimina hned od narození umí a vědí všechno, ale strašně rychle to díky okolnímu světu zapomínají.
Jak si batole psalo pastelkou na zeď fyzikální vzorce a rodiče se zlobili, že počmáralo zeď, a smazali mu to a on už si na to pak nikdy nevzpomněl. Nebo si přemýšlel o nějakém složitém chemickém procesu, přišla tetička, která krásně voněla a byla celá taková krásná, a taky mu to myšlení překazila ![]()
Karja moc hezké mají wamu, ale jednak jsou drahé a pak nevím, jestli dělají i tenké
Už od něj máme batužek:D
Karja ja to pro lepsi pocit nakoupila na Vinted
Ale uz jsou i v Decathlonu a vsude... ale drzi a pro holky maji ty slim strihy a pruzny tenky soft, no.
MPLee jako, já se tam snažím spíš nenakupovat, ale chápu, že někdy ten jednotlivý kousek přesvědčí. My máme jen ten batoh (a ten bych nedoporučila, přijde mi obecně takový nesedící, ale byl to vánoční dárek, je to ten malý batužek, tak to tolik nevadí, má to 6krát za ro)k. A starší dceři jsem tam objednala ten větší, a to jako byl už od pohledu fakt divnej bágl, ten jsem jí ani nezkoušela. Také jsem vrátila jednu softshel bundunějak teda poměr cena/kvalita se mi nelíbila. Mně ten střih přišel jak takový jakože začátečnický, jakoby to šila kamarádka, co se učí šít. Takže i mimo toho majitele, mě to teda nějak nepřesvědčilo;)
MPLee oni maj tak prisernej katalog...ja si vzdycky rikam, proc nevyberou deti, kterym by to lip sedělo?
Potrefenáhusa jo to mozna maji, no.
Karja Ja to moc nezkoumala, chytla jsem na vinted komplet ruzova bunda + dvoje kalhoty asi za 160 celkem. Prave ty kalhoty s volankama. A drzi to uz 2 rok bez problemu. Na to, ze to stejne pri prvni prilezitosti zapatlala akrylovejma barvama by mi bylo neceho oepsiho skoda
Synovi jsem pak uz cilene hledala podobnej, nasla jsem to za podobne smesnou cenu...
MPLee mně ty softshellky přijdou fajn, ale kvůli majiteli je kupuju jen z druhé ruky
ale měli jsme jen ty klasického střihu, to by karji holkám asi přišlo moc sportovní/široké
EvaevaJá se špatně vyjádřila, jim nevadí široké, naopak ted nenosí uzké(!?) Ta starší nosí jen volné kalhoty, kam na to chodí na vesnické základce, kde chodí v teplákách většina, to nevim:D. Už jsme se s kamarádkou smály, že si budu muset nechat ušít nějaké speciální softky abych jí mohla nacpat v zimě druhou vrstvu. Takže jsem myslela, že to nesmí být žádné takové ty široké sportovní typu, aby to bylo jako šustáky nebo tak:D
MPLee novy bych vubec nekoupila, taky mame z vinted fialovy kalhoty s jednorozcema do skolky, a pak jeste bundu po starsi, jeste nez to majitelka prodala
Evaeva Ale já se tomu nemůžu smát, tuhle jsme šly do školy a měly jsme uplně stejný oblečený, jen ona měla ružovej svetr a já béžovej, Jinak kalhoty stejný, tričko takový obě dvě větší, stejná barva, kardigan volnej a pastelový tenisky:D
Karja já si asi neumím představit široké, co nebudou vypadat sportovně. Ale věřím, že tvoje holky to dokážou ![]()
To doženeš nějakým květinkovým kolínkem:D.
Karja v decathlonu mají od unuo tyhle, naživo vypadaly celkem ok, ale Babiš no...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí