Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2025 12:22

Potrefenáhusa ty možná jo, syn měl ty Splash 

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 12:28
Reakce na Evaeva:

Já věřím, že se některé dvouleté děti oblíknou sami. Ale neříkej mi, že je jich většina, aby na to v ds museli poukazovat. Chápu požadavek na vedení k samostatnosti, dát jim prostor, pomáhat jakoby spíš míň...

​dcera nastoupila do jeslí v roce a půl a pamatuju si, jak mi učitelky nadšeně říkaly, že když zavelí ke spánku, že ona jako jediná jde a fakt se převlíkne. Muselo to být před druhýma narozeninami, protože pak jsem hned spaní zakázala, jelikož jsem nedávala ty dlouhý večery. 
Male stejně jako u dcery Zuzuli u ní hrála roli motivace pořád se během dne převlíkat.

Jinak teda přiznávám, že kolikrát ráno oblíkám toho desetiletého v posteli v polospánku, aby se včas vyhrabal do školy.

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 12:39

Gatita nastesti se boty nedeli jen na barefoot a na tesne plastove. Na leto mela dcera uplne bozi kozene sandaly bata flexible. Mekke, ohebne, krasne ji sedely, podrazka tak centimetr. A jeste byly zlate, trpytive. Nebyly teda o moc levnejsi, nez ty bf, ale po sezone vypadaj vyrazne lip, nez lonska frodda. Tak prave zkousim, jestli nejake podobne nemaj na i zimni sezonu.

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 12:41

Tabea ona se sice nekolikrat za den prevlekne, ale rano ji ve spanku oblekam ja. Ona se vetsinou probere az oblecena v predsini, kdyz ji oblekame bundu a obouvame boty

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 12:51

Tabea Ha, jo to si taky kolikrát řeknu, že je snad budu vypravovat hned v posteli, jak mimina, obleču, učešu, umyju.... Ale abych jim nekřivdila, když jsme večer samy doma a není tu žádný narušitel, a ony nemají moc koho obtěžovat, tak si samy chystají ranní oblečení, nachystají se do postelí...Když jsme tu oba dva, tak se tváří, že ani neví, kde je koš na prádlo, všechno jim pětkrát říkám.

Ale v ranním vypravování je musim pochválit alespon za rituál, že jakmile vylezou z postele jdou automaticky ke stolu a dožadují se snídaně, sic si teda o víkendu nepoležim, ale aspon mám pocit, že to snídání už mají zarytý a to mi u dětí přijde duležitý. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2025 12:52

ZuzuliBaťa má celou bf řadu. Akorát nic pro ploutve mojí rodiny Mně ty kompromisy zoufale chybí, všechno je úzké.

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 13:07

Šárka má zánět středního ucha. Narozdíl od bratra jí propukl již během dopoledne ve školce, ne v pátek/Zelený čtvrtek v půl osmé večer

Každopádně nadšená nakráčela do ordinace a hned nahlásila, co a kde ji bolí a při loučení nezapomněla poděkovat. On to taky tenhle doktor s dětmi skvěle umí, Rosťa k němu taky chodí rád. 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 13:15
Reakce na Evaeva:

Gatita docela nám vydržely jonapy, tvar mají podobný jako ty babybare

​a ty jonapy který? Prijde mi totiz, ze se většině  staci ta vnitřní palcová strana dobnitr, na což upozornujou i některý eshopy. Nase deti maj ty rozšiřující se nohy, takze zrovna baby bare maj uplne dokonaly kopyto 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2025 13:16

Karja našemu mladšímu trvá tak dvacet minut než začne fungovat a i potom je to dost náročné, vstává před sedmou. Oblečení mu chystáme my. Zato starší je vzbuzený dřív než musí, funguje okamžitě. Snídají oba, o víkendu jak kdy, někdy si hrají, pak snídají klidně až v devět. Snídaně mimina je ale často tragická, dneska snídal máslo z rohliku a dva hrnky mlíka My teda ani jeden nemáme problém udělat snídani a pak si ještě dvě hoďky pospat

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 13:16

dzizisketa chudák Šárka, snad to brzo rozeženete

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 13:18

Evaeva

to je klasická batolecí snídaně! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2025 14:01

Potrefenáhusa dobře, tak ne úplně stejný, ale dost podobný

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2025 14:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva

to je klasická batolecí snídaně! 

​No nevím, podle mě musí mít hlad, podle toho, jak pořád oblézá lednici. Poslední rok snídal jednu až dvě misky jogurtu s přesnídávkou. To si dá občas i teď, ale málokdy. Chleba jí jen, když ukusuje od muže, to sní půl krajíce, ale svůj nejí.

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 15:16

Pinot Noir Prosím tě, který zimní boty kupuješ v tom decathlonu? Koukala jsem ma web a maji jich tam vic.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 15:58

Pinot Noir ty nosej hodně deti u nás ve školce, jsou hodne oblíbeny 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 16:04

Potrefenáhusa R. je bude mít už v páté velikosti.

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 16:07

Pinot Noir zvladnou i behani v louzich? Koukam, ze maji i ruzove, tak je asi vezmu dceru vyzkouset, kdyby ty nase objednane nesedly

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 16:08

Zuzulito nevím, to je u nás dovoleno jen v holínkách

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 23. zaří 2025 17:01

Lukasko vstane, ultra protivny, potom sa naje, nálada sa mu zlepší,  ohygienuje sa, oblečie a ide si čítať