Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:14

monis

Při 6hodinovy době 8,30-14,30 to vychází dítě chvíli po 7 v DS (druhý jde s tatinkem v našem městě) a vyzvednutí okolo 4. Jeste nekde parkovat a doběhnout od vlaku pěšky...A jeste zbejva dojet k nam, to je tak 15 minut čisty jízdy, tam by to bylo hodne naknap a nesmělo by nas nic zdržet, abysme byly do půl 5 u nas ve skolce pro starsi ... az do Prahy autem mi to prijde skoro nerealny kvuli zacpán, ten vlak přeci jen (vetsinou) jede, alw zas jen 2x za hodinu, takze jezdím autem jen ke skolce a pak vlakem 

No je to pakárna, naštěstí svolili k těm dvěma HO. 

Offline continuity
43280 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:17
Reakce na DruI:

Já bych teď fakt ocenila radu od někoho s funkční křišťálovou koulí.

​Mno, n kdy to není od veci. šla jsem k dětem hledat BT reproduktor. Ten jsem tam sice našla, ale zato jsem objevila tarotové karty, co si mladší vyprosila na výstavě Chiharu Siota. 

První vytažena: sedm poháru: příliš mnoho možností. Začínám tušit, kde je chyba. 

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:21

Tabea väčšina detí je na nabožku a keďže je L aký je, chcela som, aby bol čo najvuac času so svojou triedou a vo svojej triede.

Online Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:22

Mohučanka jojo, už teď od října. Vracím se zpátky, ja bych odejit nechtěla, jsem tam spokojena, i když to doježděni bude děsný, ale zas jak tu padlo, kde v novy práci by mi dali podminky, co se mi povedlo dohodnout u nas. Firemní školku jsem nakonec zamítla, protoze by to neřešilo ty homeofficy, to bych musela jezdit denně. Vyhodit ji po ceste mi nakonec přišlo nejlepsi i se tam da dobre odvézt na skok a vratit se domu 

Offline Tabea
8191 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:22

DruI držím palce, at to rychle vyřešíte a tobě dolehne. Situace je to hrozná... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:24

Karjav našich pražských ústavech po 16h už není skoro nikdo. Školka má do 17, družina snad do půl šesté. U nás je to teda no go, že

Ale malý je v ds už hodinu sám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:26

DruI ach jo

Offline Pinot Noir
29962 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:26

Potrefenáhusa ty jo, tak držím palce, ať se dobře zajedete a všechno šlape, jak má! Je to další etapa života. 

Offline Pinot Noir
29962 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:27
Reakce na Evaeva:

Ale malý je v ds už hodinu sám

to půjde, věřím tomu, že za chvíli tam bude úplně v pohodě. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:27

Karja K psycholožce jdeme zítra. Té to právě sepisuju do zprávy, aby byla trochu připravená, co budu potřebovat řešit.

continuity To zase ne, škola to při osobním jednání navrhla, že by jim to připadalo jako nejlepší možnost a když jsem vyjádřila pochybnosti, jestli tam budou mít místo a jestli s námi vůbec budou mluvit, když oficiálně ještě žádnou diagnózu nemáme, tak se školní psycholožka proaktivně nabídla, že to zjistí.

Dcera je ve druhé. Ona je intenzivní odjakživa a problémy ve škole řešíme už od loňského podzimu, ale ještě před prázdninama si ve škole mysleli, že bude stačit asistent ve třídě. On je taky problém ta nová učitelka. Za prvé dcera špatně snáší změny a za druhé je ta nová je oproti té staré méně zkušená a s Julinkou si očividně nesedly.

Online Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:31

Pinot Noir dekuju, mam z toho takový rozporuplný smíšený pocity, hodně to teda ulehčilo to, ze dítě v ty skupině vypada fakt hodne spokojene, uz tam párkrát i spalo, jako uplne se to bojím zakřiknout, ale vypada to, ze nastup do školky bude u obou dětí zcela hladkej (takze prvni nemoc za 3,2,1....)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:32

Potrefenáhusa jo, tak už chápu, já jsem od začátku září v práci vpodstatě denně, i když bych mohla mít HO, tak se mi nevyplatí jezdit sem a tam. Tak držím palce, ať se to u vás hladce zaběhne! 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:33
Reakce na continuity:

První vytažena: sedm poháru: příliš mnoho možností. Začínám tušit, kde je chyba. 

​No, příliš mnoho možností je pro mě vždycky chyba. Já jsem chorobně nerozhodná :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:40

Pinot Noir včera jsem tomu moc nevěřila, ale začínám být optimističtější.

Online Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:40

DruI drzim palce, at to nejak zdárně vyřeší te, zni to teda jako pekelnej stres pro všechny zúčastněny

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:40

DruI uf to je teda narocny, jako jeste ani neni konec zari a pani ucitelka uz by dceru expedovala pryc? Drzim palce!

Online Zuzuli
3818 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:46

Karja nase prazska skolka je otevrena do 17:30. Ale kolem pate se vyzvedavaj posledni deti, do pul seste tam nikdo nebyva. I ja vyzvedavam pred patou. Jsem ale rada za ten casovy polstar, kdybych se cestou nekde zdrzela. Treba zase nekdo skocil pod metro a ja cekala na nahradni dopravu. Letos tam v pet je vic deti, vcera jich tam bylo jeste deset, kdyz jsem prisla. Ale po ctvrte je spojuji do jedne tridy ze ctyr. 

V dejvicich byla skolka do peti, tam jsme se s dalsimi rodici potkavali hromadce v satne pri zaviracce. Tam ani nespojovali deti do jedne tridy odpoledne, do konce fungovaly minimalne dve.

Online Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:48

Zuzuli u nás je do těch pul 5, vcera jsem vyzvedávala ve 3 a uz byli spojeny do jedny třídy ze 4. Přitom vim, ze v Praze tu pracuje hodně rodičů 

Online Zuzuli
3818 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:57

Potrefenáhusa ja fakt nevim, jak bych to s tou skolkou jen do pul pate delala. I kdyz zase netusim, v kolik otevira rano, my jsme rady, kdyz to tam zvladneme na tu osmou. 

Ale dneska mame prvni balet, aspon zacina az v pul pate. Ale i tak odchazim z prace o hodinu driv. Letim do skolky, bezime do ddm a snad zbyde dost casu na to, aby se v klidu prevlekla a nasvacila se.

Online Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 11:02

Zuzuli

skolka tu zacina v 6:30 (ta detska skupina v sousedním městě v 7)