Vše o těhotenství a dětech
Aranel dělají i autíčka, myslím.
Já bych řekla, že to užije i menší než roční. Navíc to máš za chvilku.
Aranel Jak píše Evaeva, dělají se i auta a traktor. Dvojčata cca v roce objevila, ze ty středové tycky drží na kovovém sloupu, který nese schodiště (bydlí v mezonetu), a hlavně se to dá s velkým hlukem strhavat dolu... Skládání zvířátek přišlo později. Teď jsou jim 2,5 a děsně se řežou smíchy, když postaví krokodýlo-slona nebo hrocho-žirafu.
eM u nás různé magnety fascinují všechny, obkládají tím topení, židle...![]()
Janulik03 my jsne jeden rok na vanoce dostali podobnou od albi a pekne jsme se tim cela rodina zabavili. Tak jsem neco z toho temnosvetu koupila ted synovci k narozeninam, ale predavam az o vikendu, takze nemuzu hodnotit.
Aranel Ta zvířátka jsou taková gumová, my je dali našemu miminu na hraní asi v půl roce, to skládání ještě nepochopil, ale rozebírá je už nějakou dobu a ty součástky okusuje. Máme teda sadu, kde je ke zvířátkům i vlak, takže i ty kovové koule, ty jsou veliké a bezpečné i pro malé dítě.
baltikdiiik, plánujem to ako spoločný darček
Dufám, že se všichni nakazíte, děti byly u zubaře na preventivce a neměly žádný kaz. Jako velké uf, protože ony už nějaký ten kaz předtím měly a tato preventivka byla za dělší časový usek než pul roku, navíc po prázdninách plných zmrzlin a limonád a volnější ranné hygieně, tak jsem z toho měla teda docela obavy. Sice se tam rýsují jedny rovnátka, ale to se nedá nic dělat a to je poměrně patrné, že s tím spíš počítáme už delší čas. Takže to mi udělalo radost velikou...
Jak se tady řešily ty ortopedické podložky, muffik je ok nebo doporučujeme něco jine?
Mají teď slevy a mému OCD si líbí okraje.
continuity muffik je skvělý, určitě doporučuji
díky moc, ještě si rozmyšlim uložní box, ale asi bude levnější koupit nejakou krabici.
continuity já mám sadu 8 ks v původní krabici, je papírová, pevná, dá se to do ní uklidit myslím velmi elegantně. Je úplně akorát, žádný zbytečný vzduch.
Ale většinu času to máme doma vytažené, že ani není box nijak potřeba :)
Nicméně když koukám na ceny, myslím že jakákoliv krabice z IKEA nebo Actionu poslouží stejně dobře ![]()
žluťásekdíky za recenzi.
continuity muffika taky doporučuju, původní krabice má myslim i držátko
Potrefenáhusadíky, už je to objednané. Hodim to rodině pod strom ![]()
continuity Jj, my to tam měli loni :-) taky kupovaný touhle dobou v ty slevě :-)
Potrefenáhusa žluťásek a co jste si prosim koupily za set? Take vaham, ale hrozne to nechci mit doma
. Existuje něco jako univerzální sada? Jedno dítě má totiž neco s nohama a ja ted nejspis taky, ale asi neco jineho.
Gatitajá jsem si koupila tento a k tomu béžové okraje. Taky už moc nestojím o to mít doma barevný chaos. Původně jsem myslela, že něco naskládám (já už jsem nad tím meditovala v pondělí) a zjistila, že je to dost jedno - nakonec jsem totiž poskládala zhruba to, co měli v tom setu akorát dráž. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí