Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:59

Evaeva no to bylo vždycky zoufalý s přítomností mladšího dítěte, který zatím demolovalo šatnu, hrabalo jiným dětem do kapsářů, trhalo výkresy a rozhazovalo dvacet párů holinek z police, ze mne lilo v zimním oblečení a starší dítě sedí na lavičce s botou v ruce a někam čumí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 09:06

Potrefenáhusa co myslíš, že dělá naše mimino Ale já už jsem po většinou v zenu, někdy teda trpělivost přeteče i u mě, ale spíš mně štve to věčné popohánění. Je to poslední rok, to už vydržím, navíc letos už nechodíme do patra. Základem teda je sobě tu bundu sundat.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. října 2025 09:21

Potrefenáhusa ani u nás rodiče nesměli vkročit do školy, takže to, jestli dítě stíhá, byla starost přítomné vychovatelky

Ze svojí zkušenosti můžu říct, že bez přítomnosti rodiče a pod hrozbou zvonění dítě nabývá zázračných schopností jak v rychlosti, tak v obratnosti.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 13. října 2025 09:27

Evaeva jj přesně uplně jak čumí i s tou otevřenou pusou..Ona to dělá i při jídle, vždycky naši se obávali, že ta se v jídelně nemá šanci najíst, že bude jen pozorovat. Ty stejně staré děti jí tolik netankují a nezdržují, ale ty starší, to byl vždycky konec:D

Offline Janulik03
20347 příspěvků moje polička 13. října 2025 09:32

Ja by som potrebovala tip na darček pre malú prváčku, ktorá má všetko. Tento rok netuším, viem po čom túži, ale to jej/im momentálne nevieme splniť. 

Tak ak by niekto mal nápad, budem vďačná 

A mimochodom, pokiaľ by ste niekto chceli detský stan, rada pošlem, zadarmo 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 09:55

Karja on ani nepotřebuje cizí děti, jemu šrotuje hlava pořád, nad vším přemýšlí, všimne si každého detailu... 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 13. října 2025 09:58

Evaeva No, tak snad to přejde;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 10:00

Karja no nemyslím si, ale ve školce si nestěžují. On bude určitě pomalejší, ale pod tlakem zvonění nebo tak se vybičuje k výkonům

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 13. října 2025 11:27
Reakce na Janulik03:

Ja by som potrebovala tip na darček pre malú prváčku, ktorá má všetko. Tento rok netuším, viem po čom túži, ale to jej/im momentálne nevieme splniť. Tak ak by niekto mal nápad, budem vďačná 

Elektrické ořezávátko se tu už asi probíralo? U nás velký úspěch, 2x.

Elzička

Offline Janulik03
20347 příspěvků moje polička 13. října 2025 11:57

Ginevra. musím preveriť či nemá, ale dobrý tip, diik

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 13. října 2025 14:32

Janulik03 to orezavatko jsem dala nasemu prvnakovi v zari k narozkam a pry to byl nejlepsi darek. Jen jsem mela koupit rovnou asi taky dalsi sadu pastelek

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 13. října 2025 14:34

Ještě takový magnetický zvířátka jsme tuhle u kamarádky viděli, jak se to jmenuje

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. října 2025 14:45

Pinot Noir taky nechapu. Vetsinou ted vyzvedavam s miminem na ruce a v druhe drzim cip a klicky od auta. Takze nehrozi, ze bych tou jednou rukou mohla synovi asistovat. Dneska mi dokonce pomohl sesbirat veci ze skrinky, protoze se u nich bude zitra malovat. Samozrejme se taky umi obouvat dvacet minut ale ve skolce chape, ze neni na blbinky cas a celkem se snazi. Manzel je jiny extrem, ten dite vpusti do satny a zmizi. Ucitelky to s nim uz asi vzdaly a ja taky.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 13. října 2025 14:55

Aranel ten dětský stan doporučuju taky. Koupila jsem kdysi v Lidlu sadu s tunelem, dcera to s kamaradkama občas vytáhne doteď (je jim 8).

Lidl stan s tunelem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 15:09

Aranel myslíš takový ty dvě půlky? To se mi taky líbilo. Pak mně ještě pro prťata napadla kuličková dráha, takové jakoby plastové talíře nad sebou, na velké plastové kuličky (tak pět cm průměr). Akorát si dejte pozor, ať ten spodní talíř kuličky zachytí. Naše to nemá a pěkně mně to štve.

Kdyby vás zajímalo, o co se celý víkend rvou moje děti, tak o tuhle skládací raketu z Lidlu

Offline Janulik03
20347 příspěvků moje polička 13. října 2025 15:32

Našla som tieto detektívne hry. Máte to niekto, alebo poznáte?

https://www.temnosvet.sk/

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 13. října 2025 16:53

Aranel myslis tohle?

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 13. října 2025 20:17

711990 Ano, děkuju! Koukám, že od roka, ale je to hezký.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 13. října 2025 20:38

Dítě přineslo domu nový výraz. Minus aura. Říká jim to učitelka angličtiny a většina dětí to předtím nikdy neslyšela.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 13. října 2025 20:46

Aranel smartmax? 2 gumovy pulky a k tomu takova spojovaci tycka?