Evaeva no to bylo vždycky zoufalý s přítomností mladšího dítěte, který zatím demolovalo šatnu, hrabalo jiným dětem do kapsářů, trhalo výkresy a rozhazovalo dvacet párů holinek z police, ze mne lilo v zimním oblečení a starší dítě sedí na lavičce s botou v ruce a někam čumí ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa co myslíš, že dělá naše mimino
Ale já už jsem po většinou v zenu, někdy teda trpělivost přeteče i u mě, ale spíš mně štve to věčné popohánění. Je to poslední rok, to už vydržím, navíc letos už nechodíme do patra. Základem teda je sobě tu bundu sundat.
Potrefenáhusa ani u nás rodiče nesměli vkročit do školy, takže to, jestli dítě stíhá, byla starost přítomné vychovatelky ![]()
Ze svojí zkušenosti můžu říct, že bez přítomnosti rodiče a pod hrozbou zvonění dítě nabývá zázračných schopností jak v rychlosti, tak v obratnosti.
Evaeva jj přesně uplně jak čumí i s tou otevřenou pusou..Ona to dělá i při jídle, vždycky naši se obávali, že ta se v jídelně nemá šanci najíst, že bude jen pozorovat. Ty stejně staré děti jí tolik netankují a nezdržují, ale ty starší, to byl vždycky konec:D
Ja by som potrebovala tip na darček pre malú prváčku, ktorá má všetko. Tento rok netuším, viem po čom túži, ale to jej/im momentálne nevieme splniť.
Tak ak by niekto mal nápad, budem vďačná
A mimochodom, pokiaľ by ste niekto chceli detský stan, rada pošlem, zadarmo

Karja on ani nepotřebuje cizí děti, jemu šrotuje hlava pořád, nad vším přemýšlí, všimne si každého detailu...
Evaeva No, tak snad to přejde;)
Karja no nemyslím si, ale ve školce si nestěžují. On bude určitě pomalejší, ale pod tlakem zvonění nebo tak se vybičuje k výkonům ![]()
Ja by som potrebovala tip na darček pre malú prváčku, ktorá má všetko. Tento rok netuším, viem po čom túži, ale to jej/im momentálne nevieme splniť. Tak ak by niekto mal nápad, budem vďačná
Elektrické ořezávátko se tu už asi probíralo? U nás velký úspěch, 2x.
Elzička ![]()
Ginevra. musím preveriť či nemá, ale dobrý tip, diik
Janulik03 to orezavatko jsem dala nasemu prvnakovi v zari k narozkam a pry to byl nejlepsi darek. Jen jsem mela koupit rovnou asi taky dalsi sadu pastelek ![]()
Ještě takový magnetický zvířátka jsme tuhle u kamarádky viděli, jak se to jmenuje ![]()
Pinot Noir taky nechapu. Vetsinou ted vyzvedavam s miminem na ruce a v druhe drzim cip a klicky od auta. Takze nehrozi, ze bych tou jednou rukou mohla synovi asistovat. Dneska mi dokonce pomohl sesbirat veci ze skrinky, protoze se u nich bude zitra malovat. Samozrejme se taky umi obouvat dvacet minut ale ve skolce chape, ze neni na blbinky cas a celkem se snazi. Manzel je jiny extrem, ten dite vpusti do satny a zmizi. Ucitelky to s nim uz asi vzdaly a ja taky.
Aranel ten dětský stan doporučuju taky. Koupila jsem kdysi v Lidlu sadu s tunelem, dcera to s kamaradkama občas vytáhne doteď (je jim 8).
Aranel myslíš takový ty dvě půlky? To se mi taky líbilo. Pak mně ještě pro prťata napadla kuličková dráha, takové jakoby plastové talíře nad sebou, na velké plastové kuličky (tak pět cm průměr). Akorát si dejte pozor, ať ten spodní talíř kuličky zachytí. Naše to nemá a pěkně mně to štve.
Kdyby vás zajímalo, o co se celý víkend rvou moje děti, tak o tuhle skládací raketu z Lidlu ![]()

Našla som tieto detektívne hry. Máte to niekto, alebo poznáte?
711990 Ano, děkuju! Koukám, že od roka, ale je to hezký.
Dítě přineslo domu nový výraz. Minus aura. Říká jim to učitelka angličtiny a většina dětí to předtím nikdy neslyšela. ![]()
Aranel smartmax? 2 gumovy pulky a k tomu takova spojovaci tycka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí