žluťásek mně přijde, že malé děti instinktivně vyhledávají různé povrchy. Viděla jsem to na miminu, když se učil chodit (ale i teď), pořád na různých kamínkách, obrubnících, dokolečka chodil do kopečka, na těch podložkách strávil půl cvičení ...
Vše o těhotenství a dětech
continuity šmarja, já sem nebudu chodit! Už mám to sadu taky na cestě
.
Přidávám se k domácnostem, které mají podložky dlouhodobě rozložené v obýváku. Všechny děti, co kdy přišly na návštěvu se na ně vždycky hned vrhly a naše děti si je momentálně seskládali do panáka a zkoušejí na nich skákat ;o) Já jsem si jistá, že kdybychom je vyndavali jenom za účelem nějakého procvičování, tak je nevyndaváme vůbec.
Pinot Noir Ten váš kluk má fakt dobrý oko! ![]()
žluťásekjá jsem myslela, že mají nějaký mix, jakože od každého typu třeba nějaké dvě barvy, ale včera jsem to projela a nevypadá to;)
Já je plánují mít rozložené, ale občas přijde návštěva s předáním a to by překáželo. Umístění do dveří moc nepomůže, když nosíme pantofle.
Musím vymyslet něco jiného.
Kytičky jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Kaštany snad ani v ponožkách.
continuity Mně přijde, že bych je nejvíc užila u kuchynské linky, ale my tam máme hodně místa, mužeš si vybrat, kde chceš jako tu přípravu dělat atp...A zas tam je ale hodně drobků denně.
Evaeva Víš co, myslela jsem, že by mi to pomohlo jako stat na těch pevných třech bodech, já mám pořád tendence stát blbě, házet celou váhu na hranu chodila, stát na jedné noze a tak. Že by to mohlo trochu připomoct fixovat to už takhle od spoda. Ale nevim, zas nemusím uklízet další věc:D
continuity do koupelny na čištění zubů?
Karja jako, určitě to prospěje, to každopádně. Mně to uklízení taky trochu odrazuje a pak taky další krám, no. Asi není místo. Do kuchyně by to bylo ideální, ale mýt bych to teda nechtěla ![]()
Evaeva Přesně to jsem chtěla navrhnout, asi bych je taky dala do koupelny. Případně k té kuchyňské lince...
continuity jj no, jako podle mě u nás by to bylo denně zralé na vysávání...
Karja no já si hlavně nechci představovat to mytí. Dětí už vaří samostatně, uklidit kuchyň ráno a večer mi zabere pokaždé 20 minut a nechci si to moc prodlužovat těmi podložkami.
žluťásek mně přijde, že malé děti instinktivně vyhledávají různé povrchy. Viděla jsem to na miminu, když se učil chodit (ale i teď), pořád na různých kamínkách, obrubnících, dokolečka chodil do kopečka, na těch podložkách strávil půl cvičení ...
myslim, ze to maji i větší děti. Takový ty akce typu: na zemi leží spadlej svetr/plyšák/knížka/... dítě jde tak, aby na to přesně šláplo a nejlíp jeste to pak šoupalo nohou dál. ![]()
(A nechci teď slyšet, že se to děje jen u nás doma.
)
continuity ano, nakonec by to víc bylo ve vaně než na zemi. Mně přijde, že my moc binec jako na vytírání na podlaze nemáme, ale ono je to spíš tím, že dřevo leccos vsákne:D. Ta koupelna mi nepřijde jako uplně blbej nápad, čištění zubu, pleti, nějaké fénování...myslím, že by to mohlo dát nějakej slušněj čas.
Evaeva Taky je mám v koupelně.
No u nás sdílíme koupelnu s dvěma puberťačkama, takže se do koupelny protlačim tak na 10 minut denně a z toho půlku stojím ve vaně. Kolikrát si beru ven i kartáček. ![]()
myslim, ze to maji i větší děti. Takový ty akce typu: na zemi leží spadlej svetr/plyšák/knížka/... dítě jde tak, aby na to přesně šláplo a nejlíp jeste to pak šoupalo nohou dál.
(A nechci teď slyšet, že se to děje jen u nás doma.)
Minimálně u náš se to děje denně. ![]()
Pinot Noir Tabea přidávám šoupání rukávu bundy (nejlíp nový) po omítce zdi domů
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí