žluťásek continuity dekuju. Akce je do nedele, tak to ještě promyslim. Trochu se totiž bojím, že mě to bude doma iritovat, znám se. Ale větší dítě bude muset začít cvičit (ehm, měl začít už před 5 lety), tak by to asi využil. Taky tam je ten ježek, druhé nejoblíbenější zvíře hned po kočce, že.... A ještě se blbě zeptám Žluťáska: Kde to tak jako mate, abyste po tom co nejvíc chodili?
Vše o těhotenství a dětech
Gatita v obýváku, normálně volně. My jsme trochu šáhlá domácnost, já mám po celém bytě nějaké masážní míčky, podložky, válečky, balanční pomůcky... Syn mi teď krade přes den adjustacni ponožky, že mu jsou taky příjemné. Vizuálně se u nás s duhovou sadou nic zhoršit nemohlo ![]()
Mně přijde nejlepší to mít vytažené pořád a různě to povalovat po bytě, pak to používáme všichni nějak mimochodem.
žluťásek Tak vy bydlíte u nás doma? My máme všude karimatky
Gatita No já si to chci taky koupit, jdeš mi do rány a nevím no. Barevne mi nevadí asi ta ,,pastel,,. A co se týče té skladby, já asi zítra napíšu do toho chatu, potřebují neco na držení těla, ale nevim, jestli pro to není lepší stát občas na takovém tom balančním oválku.
Karjakarimatky a deky taky jsou ![]()
![]()
Jinak bych toho muffika nevybírala úplně podle barev, ale spíš podle té tvrdosti a vzorku. Jestli to bude používat spíš dítě, dospělý, kvůli čemu...
(Třeba moje mamka ty tvrdé vůbec nezvládá, skoro na tom upadla, než to vybalancovala)
Karja na držení těla to podle mě vyloženě není. Určitě to pomůže, některé jsou trochu jakoby balanční (aspoň co mají na cvičení, kam chodím s malým), ale žádný zázrak bych neočekávala, to by určitě chtělo ještě něco k tomu
Ty jo, mně se líbí ty "přírodní". Hned bych si na to šla stoupnout!
Našla jsem v aktovce zmuchlaný obrázek a hrozně se mi líbí. Jak muži nakreslil široká ramena, jak jsme tam naskládaní opravdu jako na selfie a nejvíc, jak ztvárnil sebe jako frajera v brýlích a vystihl vlastní účes, teď má fakt tyhle vlasy.![]()

Pinot Noir To je boží!!!
Gatita my to mame taky v obejvaku, nektery ty tvrdy z ty duhový sady jsou vážně vražedný, ty davame ke stredu, kvuli nahodnymu slapnuti (ty červený kytičky jsou nejhorší)
Jsou moc oblibeny

Pinot Noir to je perfektní!
žluťásek díky, možná zkusím tu duhovou sadu. Zda se mi taková univerzální. Já na to právě moc nejsem, u nás se vždycky na jakékoli sportovní či masážní pomůcky prášilo, bylo to vždy z kategorie nevyžádaných dárků:))) Ale asi budem muset začít oba něco dělat, se starším musím i někam zajít a cvičit dle zadání, ale toto by mohl být vhodný doplněk i pro mě, asi se mi něco stalo s klenbou a k ortopedovi, nebo kam se s tím chodí, se nemám kdy dokopat. Už rok čekám, že to přejde samo![]()
Potrefenáhusa červený kytky miluju, jsou takový pránamatkový ![]()
My jsme teď měli v knihovně čtení pro mrňata s podzimním tématem, vždycky k tomu chystáme stanoviště s různými aktivitami. Tak jsem vzala muffika, že má ty různý kamínky, kaštany, ježky. A děti na to hned naskákaly, ani nepotřebovaly instrukce ![]()
žluťásek Jj, vypadaj tak mírumilovně, ale naboso mám taky problem, zvlášť mladší dite po tom teda běhá jak po mechu, ale podle me ještě nema v nohách cit ![]()
my jsme to kupovali pro psa (zni divne, ale ma problemy s pateri a ma chodit po nerovnych povrsich, aby si posiloval svaly kolem patere), mame to porad vytazene v obyvaku pod oknem a nejhorsi jsou podle me ty kastany
Gatita my teda nemame muffika, ale dostali jsme rootyrug a dala jsem ho detem do pokojicku, maji tam takovy uzsi prichod od dveri. Takze se neda minout. To je mozna idealni, treba do uzke chodby nebo nekam, kudy se prochazet musi ![]()
Pinot Noir to je vtipny! Ale co to tam visi vpravo nahore?
Potrefenáhusa kocicka fakir :)
Kokoska to bude zbožné přání, kočka na stromě.
Pinot Noir jo to je vetev! Dobry!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí