Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 13. října 2025 07:36

Garfie mozna jen nevi, ze existuji i prave:))

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. října 2025 07:45
Reakce na Garfie:

​Jestli si přeje falešnou, tak jsi snad nikde chybu neudělala....

​přesně to mě napadlo taky

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. října 2025 07:46

Prosim vas, to prevlikani v šatně se u prvňáku zlepsi nebo je vodíte na 6, aby to do 8 stihli?

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 13. října 2025 07:48

Potrefenáhusa Tu desku jsem u staršího vyhodnotila jako zbytečnost, na nic takovýho min. do dvou let nestoupl. Ale je v tom extrém, no. Mladší vypadá, že nebude tak moc citlivá na rovnovážný podněty (díkybohu) a chtěla bych tu desku k prvním narozeninám. Možná ji ocení i starší, letos konečně (skoro v pěti) začal občas chodit na malý klouzačky.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. října 2025 07:53

Len nase na tom byla fakt furt, i bez desky to otoceny hodne prelejzala tam a zpátky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 07:53

Potrefenáhusa no uvidíme Starší tenhle problém nemíval. Ale myslím, že první zvonění dokáže namotivovat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 07:55

Potrefenáhusa náš by na tom byl taky furt. Ještě, že to nemáme, to by skončilo rozraženou hlavou, jak by po tom furt běhal

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:08

Evaeva

nase se na tom nikdy nezrakvily, jen vzdycky s tema vic detma trnu, kdyz se na tom houpou a druhy dite chodi okolo, ze si tim ukrojej prsty (ale taky se to jeste nestalo) 

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:08
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 08:09

Potrefenáhusa no náš malý je hodně dynamický. On teda vstane, oklepe se a jde dál, ale díru v hlavě od topení by asi nerozchodil

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:10

Potrefenáhusav šatně se nechají boty a bunda, co by si tam převlíkali? My nic nepřevlíkali teda ani u školkáčů, šli.vždycky v tom, v čem jsou ve školce. Převlíkají se, když jdou ven, ale to už není moje starost. 

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:10

L včera trochu kvilil, že má strašne veľa učenia, 14 slovicok z anj. Naucil sa ich tak za 10 min. A asi mi vadí, že im triedna viac nekontroluje zošity, prišiel za mnou s úlohou na premenu jednotiek (čo sa ešte aj ôsmaci tvária, že jakživ nevideli) a píše tie jednotky veľkými písmenami.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 08:14

Pinot Noir je vidět, že tvoji kluci jsou rychlý. U mladšího může být svlečení bundy, mikiny a přezutí bot klidně na čtvrt hodiny a dva meltdowny Ale myslím, že ve škole bude rychlý, že problém nastává akorát s rodiči 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:22

Pinot Noir jak pise Evaeva - sundání bundy, mikiny a přezutí bot na půl hodiny, dneska teda šla ve venkovních kalhotách, takže prevlict do legín....ty deti jsou v ty šatně jak zhypnotizovaný 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:34

Potrefenáhusa Naše by mohla jít na nějaké mistrovství, jak pomalu se převléknout:D. Jsem ráda, že tam s ní už ve druhé třídě nechodim. Ona vždycky sundala tašku, ted tam přišly ty starší děti (mají šatnu zvlášt holky kluci, ale celá škola i ty starší) zadívala se do nějaké konverzace tech páťaček a a to byl KONEC, fakt se NIC pohybově nedělo...Ale ted jak tam s ní nechodim,tak je to určitě rychlejší i pak jí to donutí, že prostě musí na to hodinu, tak to pohne. Jim nezvoní na hodiny, ale zvoní v 8 zvon vedle v kostele a to je prostě super signál pro všechny:D. A když byla předškolák, klidně jsem byla ve školce i 15 minut, protože třeba chtěla jít ještě čurat nebo něco, ale musela jsem na ní počkat atp atp... A tak myslim, že když tam bude housátko sama, že pohne;-)

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:38

Evaeva no to je pravda, oni jsou/byli vždycky v pozoru v papučích u dveří do třídy, než nasadím návleky a vyfuním po schodech do patra. 

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:41

Potrefenáhusa 

Ráno ve škole to je asi rychlé, težko říct, protože my rodiče dovnitř nesmíme, ale narozdíl od školky se nepřevléká.

Zato odpoledne, když ho vyzvedávám, to se kolikrát dost načekám

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 13. října 2025 08:49

Dnes musel ísť L do rannej družiny, lebo ja som išla k lekárovi, a mal si ísť pipnut a do šatne a za mnou hore do kancelárie, no nemohla som sa ho dočkať, a keď prišiel, tak som sa ho pýtala, či sa vykecával, že nie, že bol sám v šatni

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 08:52

Karja jo, to je přesný. Sedne si na lavičku, někam se zadívá, pak si po upozornění zuje botu, přijde spolužák, tak na něj kouká, co on, zuje si druhou, pak nějak usoudí, že už je hotovo, tak si tu boty zase obuje...Ségra byla podobná, to bylo taky vždycky o nervy. Samotný bude asi trochu rychlejší, ale po cvičení teda taky chodí poslední 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. října 2025 08:54
Reakce na Pinot Noir:

Evaeva no to je pravda, oni jsou/byli vždycky v pozoru v papučích u dveří do třídy, než nasadím návleky a vyfuním po schodech do patra. 

​No to já obuju sebe i mimino a mladší si pořád ani nevzal čepici a nezačal se přemisťovat za námi